Diyet arkadaşlığı

canım sen dukan diyetimi yapıyorsun zararlı die duymuştumm dikkat et birden kilo vermeye bakma ağır ağır ver ama bir daha alma

kızlarr ben geldim :) bugün biraz geciktim ama bugün çok yoğundum ve genellikle cuma günleri hep yoğun oluyorum aklıma sizdeydi son iki saatir girip yazayım diyorum ama işlerimi bi türlü biteremedim neyseki nefes almaya vakit buldum..bugün sabah kalkıp sporumu yaptım arkasından gene sokaklarda bol bol yürüdüm ayaklarım şişti :) dün eşime söyledim hatta akşam beraber spor yaptık ben bu koca göbeğimle onu geçtim :) mekik çekerken alkış bile yaptım okadar rahattım o zayıf olmasına rağmen yapamadı iyice kızdı akşama beni geçecekmiş allahın günü çok hani akşam acaba:) neyse sonrasında bol bol hareket ettim ama daha öğlen sporumu yapmadım bu arada bi yerde okumuştum yemeklerden yarım saat önce içilen greyfurt suyu hiç bir şey yapmasan dahi ayda 2 kilo verdiriyormuş bunun aşkına sabah sporuma elimde greyfurt suyu ile başladım bide 5 li çay karışımı var nette ve tv daha önce görmüştüm funda yaprağı yeşil çay (alabildim sonunda) kekik,mate,biberiye aldım eve dönerken şimdi yaptım onu içiyorum günde 1 bardak içmeyi düşünüyorum bünyeye fazlada yüklenmemek lazım akşama oturtma yaptım nasıl yemiceksem artık :) az tadarım artık benimde canım var demi bol salata yapmayı planlıyorum kendime...bu arada etrafımda dukanla zayıflayanlar var ama çok sağlıklı olmadığını ve yanında mutlaka onu destekleyen bişeyler yapılmasını söylüyorlar umarım kısa zamanda hayallerimize kavuşuruz yaa bide kocişe söyledim ya artık kesin vermem gerek

evet bu yaptığım dukanın bi evresi, uzun vadede zararlı olabilir ama 5 günden bişey olmaz diye düşnüyorum.. malesef biraz sabırsız davranıyorum bu konuda.. dün biraz domates ve ot yedim çok acıkmıştım çünkü.. bugün öğlen tatlı krizim tuttu, çok korktum.. ama sonra kuru kayısı yiyerek onuda atlattım.. birazdan da akşam yemeğimi yiyeceğim..

dukkanda ne kadar vermek istiyorsan ilk evreyi okadar gün uzun tutuyorsun diye biliyorum 10 kilo fazlan var ilk evre 10 gün sürüyor 5 kilo fazlan var 5 gün gibi senin vermek istediğin baya azmış keşke benimde sadece 5 kilom kalsaydı :)ben bugün sabah sporuna gidemedim dün akşam misafirim vardı inanılmaz yoruldum sabah kalkamadım ama sporumu yaptım belki öğleden sonra yürümeye giderim p.tesi tartılcam 1 hafta olmuş olacak bakalım nasıl gitmişim

bende pazartesi tartılacağım :) bugün öğlen hiç bişey yiyemedim küçük bi çikolata dışında :))) az önce çok acıktım eve de yeni geldim o yüzden büyük bi kırmızı elma ile çok az kepekli gevrek yedim.. dışarıda da işim vardı, baya yürüdüm.. gerçi tartıldığımda şiş olacağım ama neyse artık.

regli dönemlerinde şişlik çok olur bence tartılıp boşu boşuna moralini bozma adetin bittikten 3 gün sonra sabah tartılmalısın..ne güzel sen çikolata yemişsin ben geçen ay 1 kavanoz nuthella yemiştim bu ay nasıl atlatıcam bakalım :)

bu diyetin nasıl fayda ettiğini öğrenmek için tartılcaktım sonrada şişlik için pirinç lapası yiyecektim aslında.. az önce akşam yemeğimi yedim, ton balığını limonlayıp baharatladım, bide azıcık kepekli gevrek.. proteinle beraber lifli şeyler de tüketmeye çalışıyorum tuvalete daha rahat çıkabilmek için.

bu sabah inanılmaz mutluyumm !!! dayanamadım tartıldım veeee 4 günün sonunda tam 3,400 gram vermişim !! diyete tam uymayıp, tuvalete çıkamayıp, regl olacağım halde.. 62,8 dim 59,4 olmuşum

bu sabah inanılmaz mutluyumm !!! dayanamadım tartıldım veeee 4 günün sonunda tam 3,400 gram vermişim !! diyete tam uymayıp, tuvalete çıkamayıp, regl olacağım halde.. 62,8 dim 59,4 olmuşum

inanılmazzzz... tebrik ediyorum benim tartı günüm yarın çok merak ediyorum bende..bugün kociş evde olduğundan dolayı spor yapamadım..kahvaltı 7 zeytin beyaz peynir domates ve salatalıkla şekersiz çay eşliğinde yaptım ekmek yok şeker yok karnım doyuyormuş be :) inşallah bende yarın mutlu haberlerimi yazarım sen tahminimce 58.3 falan inmiş olabilirsin regl döneminde vucüd ödemi tutuğundan ayyy işallah o kiloma geri dönerimm bendeeeee

bu sabah 2 haşlanmış yumurta yedim, baharatladım.. öğlen biraz abarttım sanırım .s 2 küçük petito, 2 tane çikolatalı bisküvi, 1 tane tavuklu patatesli ekmek arası, akşama doğru bardakta mısır.. neyse bunlarda bana ödül olsun.. bundan sonra hafta sonu 1 gün kendime izin vermeyi planlıyorum :) şimdi egzersiz yapıp hulohop filan çevireyim en az bi saat.. bugünü telafi edeyim bari.. :)

dün herkesin izin günüymüş bende kocamanın ısrarına dayanamadım :) çiğ köfte yedim akşam üstü üstüne fındık gece yatarkende 4 çay kaşığı nutella :) ne olcakki dedim haftada bir gün dukkandada var 1 gün izin sabah tarıya çıktım ve ben şokkkk sevinsemmi üzülsemmi anlamadım 73.3 'ten 73.00 inmişim bir hafta ne ekmek ne tuz ne şeker (günde 2 bardak kahvede hariç ) hiç şeker kullanmadım ve vere vere 300 gr vermişim hani hiç vermemekten iyi ama daha iyi olması gerekiyordu 1 haftadır sabah 7'de kalkıyorum yürüyüşe çıkıyorum(ortalama 3.00-3.5 km) günde 2 bazen 3 defa evde jimlastik yapıyorum yetmiyor zumba yapıyorum oda yetmiyor çaylar içiyorum gün içinde toplasan yarım saat ancak oturuyorum giden 300 gr offff valla ne yalan söyleyim moralim bozuldu ama bu haftada bırakmıcam bu haftada devam edicem önümüzde ki hafta p.teside eğer 300 gr verirsem dr gidecem artık bu tempoda kilo vermemek imkansız çünkü

yeşilçayı soğutmadan için kızlar o zaman acısı kalmıyor. tatlı isteginizin kesilmesi içinde yesilçayın içine bi tarcın cubugu koyarak
içmekte fayda var.

günaydın arkadaşlar okudum her şeyi çok iyi gidiyorsunuz ben duraksama dönemine girdim 66 tıda takılı kaldım ama yılmak yok yola devam biraz motivasyon düştü gb sanki

yeşilçayı soğutmadan için kızlar o zaman acısı kalmıyor. tatlı isteginizin kesilmesi içinde yesilçayın içine bi tarcın cubugu koyarak
içmekte fayda var.

ben 5 li çay yapıyorum funda yaprağı mate yeşil çay kekik biberiye ve soğutarak içiyorum ben hep kekik acı yapıyor diye düşünmüştüm gerçekten yeşil çay yapıyor olabilirmi?? seda'cım duygu yani :) valla motivasyon düştü gibi oldu ama devam edicem bu haftada bu tempoya şimdi yürüyüşe çıkıcam göztepe sahilden evime kadar yürümeyi planlıyorum yaklaşık 10 12 km biraz arttırmakta yarar var diye düşündüm baksana başka türlü olmuyor öğleden sonra tekrar yazarım şimdiden mutlu haftalar hepinize

çok yoruyorsun kendini :0 ben hayatta yürüyemem 10 - 12 km mümkün değil yani :) utanarak söylüyorumki bu sabah 60.6 çıktım.. sinirlerim bozuldu, ama hak ettin sen dedim kendime.. dün yürüyüşten sonra elmalı turta simit ve sucuklu yumurta yedim :18: neyse yılmadım ama.. sabah hiç bişey yemedim, öğlen normalde 100 gram ton balığı yerdim ama 50 gram yedim bu sefer.. azıcık poğaça.. ikindin gibide 3 tane kepekli bisküvi ve bi tane petito yedim.. birazdan yine 50 gram ton balığı yiyerekten günü sonlandıracağım.. kaplun sen diyet listesi araştırsan güzel olur bence, kendine en uygun olan yaparsın.. bide öyle dene derim ben

hemde nasıl yoruyorum bir bilsen sırf biran evvel şu fazlalıklarımdan kurtulmayım diye... çabalarımın sonuçsuz kalmasından korkuyorum ..bu hafatada bu bildiğim taktiği uygulucam eğer p.tesi'de bi değişiklik olmazsa direk dr gidiyorum bir haftada bu kadar çabaya 300 gr vermek normal değil yani 5 mart adet günüm yanlız ondan dolayı bişey olabilirmi buda kafamı kurcalıyor şişkinlik falan yoksa bahanemi uyduruyorum kendi kendime??? bilmiyorum ki kafam karıştı ...ben izmirde oturuyorum burdaki havayı bugün bir görseydin sen emin ol 20 km bile yürürdün:) deniz sağında spor yapanlar solunda hava yazdan kalmış çok güzeldi yani ..hımmm bu arada yemeklerine zeytin yağı koy azcık yağ yakımını hızlandırıyormuş

tamamdır denerim.. diyetisyen eşliğinde daha sağlıklı olur.. sonuçta öyle yada böyle zayıflayacağız.. inanıyorum ben bize şimdi probiyotikli yoğurt yiyorum, şişliklerim azalsın diye.. tam kaçamak yapacağımda hemen hafta sonunu getiriyorum aklıma, frenliyorum kendimi, nereye kadar gider böyle bilemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…