Diyet arkadaşlığı

bugün biraz kaçamaklı geçti.. sabah 1 haşlanmış yumurta öğlen 100 gram ton balığı 4 de yarım kase az yağlı yoğurt, az şekerli nescafe akşam 100 gram ton balığının yanında yarım kase az yağlı fasulye salatası, 2 ıssırık elmalı turtaa ve 2 sıkmalık çiğ köfte, birazda domates.. yarın kahvaltı yapmayacağım.. dengeler biraz.. motivasyonumu düşürmemek için çok çabalıyorum.. her an her şey olabilir :'(((

kızlar ben geldimmmm... dün yazamadım sizlere evde değildim dün arkadaşımla konuşurken aklıma geldi tartı acaba bir yalnışlık yapabilirmi diye bugün sabah tekrar çıktım 72.1 valla sevinmedim desem yalan olur 300 gr görünce şok olmuştum şimdi daha iyiyim ama tartının yalnış çıkması bu sefer imkansız çünkü 6-7 sefer tartıldım bu arada ben yaptığım hatalardan birini buldum ballı tarçınlı karışı sadece sabahları içiyordum meğersem akşam yatadan öncede varmış dünden beri akşamlarıda içiyorum bide nette ballı sirkeli su vardı onuda yapıyorum sabahları ballı sirkeli su akşamları tarçınlı ballı su ..bugün yürüyüşe gidememedim yağmur var çok izmirde bende ev sporumu yaptım bu arada mekik sayım 20 çıkardım 20 sabah 10 adet akşam çekiyorum günde 30 mekik dümdüz bir karına sahip olmak için yeterli diye bi yerde okudum hem zaten artık bacaklarım karnım acımıyor 2 gün hamlıktan acıyordu artık geçti p.tesiyi bekliyorum çokkk ...bu arada duygucum senin nasıl gidiyor yazmıyorsun ne zamandır bana bu gazı sen verdin ve şimdi kayboldun panzehir (yanlış hatırlamıyorumdur umarım ) baş başa kaldık

supersınız..bende azcık duraksadım 74 gelıyorum bı kılo vermısım ....adet donemı fena oluyor tatlı atakları baslıyor neyse gectı sımdı yıne devam duzenlı beslenmeye saatlerı ayarlamak onemlı yıne dıyetısyene uyucam aksam yedıde ye dedı sonra yemıyorum besı bı arada cayı ıcıyorum suyu unutur-yorum ama sıksık ıcmeme gerek yasımdan dolayı daha yavas verıyorum herkese basarılar ..yuvadan kızlarımı alayım bes gıbı kahvemı ıcıcem...aaksam ekmek yok salata kofte ....

ballı tarçınlı suyu yapın çok ciddi bir şekilde tavsiye ediyorum benimde adet tarihim 5 mart normal şartlarda (diğer aylarda) ben şimdiden 1 kavonoz nuttellayı hazırlamıştım ama bal ve tarçın hem iştahı kapatıyor hemde şekerinizi düzenliyor bide akşam 5-6 arası yemeğinizi yiyin acıkırsanız ilerliyen saatlarde ballı tarçınlı suyu için.. ben acıkmıyordum ondan dolayı içmiyordum meğerse metobolizmayı hızlandırıyormuş ondan dolayı dün akşamdan beri içiyorum sabahları ballı elma sirkeli su, akşamları ballı tarçınlı su, akşam üstleride kendi hazırladığım 5 li çay şuan kıyafetlerimle bile 73.8 çıktım sabah 73.1 çıktım çok mutluyum hımm tuzu şekeri ve ekmeğide kestim

kilo değerlerimi mutluktan olsa gerek yanlış yazmışım sabah 72.1 şuan itibari ile kıyafetler ve şişkinliğimle 72.8

bende bugün tartıldım, dün onca kaçamağıma rağmen 60.1 çıktım.. 500 gram daha vermişim 2 gündür.. fakat bugün öğlene doğru regl oldum, şişlikte var yani bu kiloda.. bide 4 gündür ilk kez bugün tuvalete çıkabildim.. yarın tekrar tartılıp iki gün pirinç lapası yapacağım.. bugün sabah yarım kase yoğurt, öğlen 6 ızgara köfte yanında 2 dilim kepekli ekmekle domates, biber, soğan yedim.. yarım saatede çikolatalı special-k var ya, ondan yiyeceğim.. yoksa tatlı isteğimi geçirmek çok zor oluyor .s

ballı tarçın yappp kesinlikle ben bazen tarçını kemiriyorum bile (kabuk tarçın kullanıyorum ben)

kaplun sagol canım.yapayım onuda nasılsa su nıyetıne bolbol cay ıcıyoruz tarcınıda severım

yap tatlım bende burda sizlerden öğrendim baktım nette araştırdım herkes faydasından bahsediyor bende yapınca anladım...bu arada bugünkü kilom 72.00 :) gene mutluyum bugün aslında hergün tartılmayacaktım ancak 3 gün üst üste tartılınca ehh bu haftada bol tartılı geçsin dedim inş hep bu kadar rahat geçer sanıyorum sirkeli suda etki etti bende bir dönem sadece sirke ve ılık su içmiştim hem bir işe yaramadı hem sağlığımı kaybediyordum böyle balla çok iyi oldu bal mide koruyucu vazifesi görüyormuş..herkese mutlu umutlu hayırlı bir gün diliyorum

süpersin tatlım çok kıskandım inşallah bende o günleri görürüm benim hedefim azcık yüksek ama yavaş yavaş ilerlicem galiba :)

biraz sabır gerekiyor bu işe :) bugün pirinç lapasının son öğününü yemiş bulunmaktayım.. sıkmıştı zaten artık.. aralarda yoğurt ve special k yediğim filanda oldu, yarın tartılacağım sonuçları yazarım yine :)

59.3 çıktım bu sabah, aslında daha çok vermem gerekirdi ama demek ki vücudum o kadar çok su tutmamış.. yinede 400 gram daha gitti

biraz fazla kaçırdım ya.. sabah bi tane fıstıklı baklava bi tane çikolatalı danette yedim.. öğlen bişey yemedim.. ikindiye doğru biraz müsli ile yoğurt yedim akşamda 4-5 diyet bisküvi 1 kase special k ve bi kase tereyağlı erişte.... çok abarttım ya yarın reglimin 5. günü.. diyete yeniden başlamayı düşünüyorum.. bi gün daha beklememe gerek var mı sizce ? ama vücudumda ödem olduğunu düşünmüyorum.. 5 gün daha protein diyeti yapacağım..

bence 1 gün daha bekle p.tesi başlarsın hem akılda kalmasıda daha kolay olur 400 gr 400 gramdır ben 2 gündür tartılmıyorum ve ara ara bişeyler kaçırıyorum hatta birinde bilerek yaptım gözlerim dönmeye başladı bende şekerim düştü sandım açtım kolayı içtim meğersem vücudummda tuz bitmiş azar azar kullananmaya başladım tuzu tekrardan keyifim kaçtı yani

bozmayalım moralleri... ben dün erişteden sonra döner ayran götürdüm bide sabah 59.7 çıktım.. 60ları yeniden görmemek beni çok mutlu etti.. bugün sabah 3 yemek kaşığı müsli ile bi bardak light süt içtim.. öğlen bi kase çorba, 2 tane küçük kepekli ekmekli tost birazda yoğurt yedim.. akşamda 1 tabak haşlanmış nohut, 4-5 çatal yaş pasta yedim.. hemen 1 saat yürüyüşe çıktım, gelincede biraz egzersiz yaptım.. aralarda da light bisküvi, biraz çikolata filan yedim.. bence 3 güne bi tartıl, 1 hafta beklemek insanın motivasyonunu düşürüyor..

ohhh afiyet olsun pastalarda yenmiş ben senin yediklerine baktımda ben yesem bunları hiç veremem herhalde bugün öğlen kalktık koca evde dün gece baya geç yattık konuştuk durduk :) sirkeli ballı suyumu içtim hemen 1 saat sonra nescafe sonra misafir geldi zınk diye onlara bişeyler hazırladım ama benim karnım henüz acıkmadı onlara çay kahve yaptım onlarıda içtim gene kesildim akşam üstü tam yemek yiyeyim dedim kuzenim geldi gene yemek kaldı o gitti diğer kuzenim geldi arkasından saate bir baktım akşam 10 olmuş onada bişey hazırladım ama gene karnım aç değildi ama 3-4 tane burçak bisküvi yedim ballı tarçınlı suyumu içtim hımmm öğlen bir bardak sade gazoz içtim tatlı olarak şimdi baktım ki adet olmuşum demekki ondan canım bişey istemiyordu benim bünyem adet olmadan önce hiç doymaz adet oluncada bişey yiyemiyor yiyince miğdem bulanıyor.. yani bugünkü bu açlığım istisna ..bu arada sanıyorum 2-3 gün yazamıyacağım babamı yarın hast yatıracağız bir oparasyon geçirmesi gerekiyor ufak ALLAH' ın izni ile atlatınca tekrar burdayım ne olur dua edin tez saate iyi olsun hepinize düşük kalorili bol kahkalı bir gün diliyorum şimdilik hoşçakalın

çok geçmiş olsun, inşallah atlatır hemen.. bana kalırsa çok kilo verememenin nedeni şişkinliktir.. adetin bitince çok daha kolay verebiilirsin..

kızlarrrr geldim sayılır babamı ALLAHIN izni ile çıkardık ancak şuanda da tutamıyoruz arkasından önünden koşuşturup duruyoruz 3 gün oldu uyku 4-5 satt anca bizde misafirlerde bol çok şükür ancak bugün itibari ile kilom aynı perşembeden sonra dr gitcem artık dün arkadaşım berna nasıl dayanıyorsun sen ya ben asla yapamazdım dedi hala yediklerime dikkat ediyorum tamam dün 3 kaşık nutella yedim ama ayakta kalmam lazım demi :) bide ozamana adet biter sanırım şişkinliğimde gider bi gideyim artık eğer gene bir değişiklik olmazsa dr'a ..

selam herkese..nasıl gııdyor ..bende devam edıyorum ıns .adet donemı zorlasada atlattım....bu hafta dıyetısyene gıttım kafama gore ılgılenen bı dr bulmak ne zor valla hepssı ısınden bıkmıs tavrında...neyse bu ıyı gıbı ılgılendı en azından ..bakalım basladım ..tabı tahlıl sonuclarıma gore trodlerım yava calıstıgı ıcın sıkıntı dedı zor verırsın ama ıyı yaparsan hedefe gıderız dedı..........74 kılo ıle hedefım 63 ıns uc ay kadar zaman dılımınde verıcem ıns........meyve agırlıklı dyet verdı meyveyı cok sevmesemde napalım yıcez...sabah kalkınca bı bardak su ve kıvı..kıvı metabolızmayı hızlandırır bagırsak calıstırı dedı sonra kahvaltı.....sımdı cıkıcam oğleden sonrakı arada ıkı grısını ve sut var....haftaya yuruyusede baslarım.....hava daha guzel olucak ıns ..herkese fuzel bı gun olsun aman az yıyın bı kacınca ınsan tutamıyo kendıını....seda nerdesın bu arada kaplun bencede dr ıyı olur bende takıpte olmak amacıyla gıttım yoksa ınsan kendını kaptırıyor..azımle ıns gıdıcez kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…