• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşlığı

sınavların olduğundan bahsetmiştin. büyük ihtimal stres nedeniyle uyuyamıyorsun kısa süre de düzene girer merak etme :)
sınavlar her konuda dengemi bozdu zaten :) ama uyku düzenim hiç yok sınavlarım olmasada 3 4 gibi uyuyorum diyetisyene gittiğimde doktor kızmıştı bu konuda :(

sınavlar her konuda dengemi bozdu zaten :) ama uyku düzenim hiç yok sınavlarım olmasada 3 4 gibi uyuyorum diyetisyene gittiğimde doktor kızmıştı bu konuda :KK43:
gece uykusu çok önemli kendini alıştırmaya çalış ...
Egzersiz spor falan da yapiyor musunuz kizlaarr
ben yapıyorum :) göbek ve koldan şikayetçi olduğm için onları çalıştırıyorum faydasını gördüm :)

ben 1 sene boyunca gittim ama sporla birlikte diyet şart yoksa boşa gidiyosun şimdilik evde videolar izleyerek egzersiz yapıyorum tam kilo vermeye başladığımda gideceğim tekrardan inşallah :)

çikolatayı bende çok severim hatta tüketiyorum da ama öyle pi paket filan değil. sadece bi karecik :)

Ben de spor salonuna başladım bi hafta oldu bugün ölçüm yapıldı. %37 yağ oranı çıktı 70.5 kg tartıldım 26 kg yağ ağırlığıymış özellikle bel ve göbeeeek :KK22::KK61:

kendine kastın mı var yahu :KK70: ama eminim aynaya bakıp o fiziğini gördükce hiçbirine dokunmazsın :KK70:

Ben zaten zamaninda diyetle 57 kiloya kadr dusmustum. Ama sonra cok sıkıntili zamanlarim oldu 3 ayda 25 kilo falan aldim. Yani ben kendime cok guzel kiyabiliyorum :)

kendine hakim olabiliyosun ne kadar güzell ama bitter tüketmeye çalış yinede :)
zaten bitter seviyorum :)
Ben zaten zamaninda diyetle 57 kiloya kadr dusmustum. Ama sonra cok sıkıntili zamanlarim oldu 3 ayda 25 kilo falan aldim. Yani ben kendime cok guzel kiyabiliyorum :)
umarım bir daha öyle stresli bi dönemden geçmezsin !

ya sıkıntı yaptıkça kendini yemek yemeye veren tek kişi ben miyim diye düşüyodum çünkü çevremdekilerin hepsinin iştahı kesiliyo tek değilmişim :) ama inşallah yıne o kiloda olursun yapabilirsin güveniyorum ben sana :)

ya sıkıntı yaptıkça kendini yemek yemeye veren tek kişi ben miyim diye düşüyodum çünkü çevremdekilerin hepsinin iştahı kesiliyo tek değilmişim :) ama inşallah yıne o kiloda olursun yapabilirsin güveniyorum ben sana :)
ben de güveniyorum :)merak etme bende öyleyim sıkıldım mı yiyorum. bir ayda 5 kilo almamın tek sebebi :(

Back
X