Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Nehir ve mozarella neredesiniz ya merakta bırakıyorsunuzmuhtemelen mozarella doğumun olmuştur oğlunla iyisindir diye umut ediyorum..Gelmesseniz küsücem

bu hafta sonu 3 test sonucu çıkacak meraktayım,inşallah sorun yoktur.
2 hafta sonra kontrol var dua et benim için.öptüm

kimsecikler uğramıyor bu topiğe herkes doğurdu yada doğurmak üzere ben tek kaldım
3lü testin sonucunu dün öğrendim bir sorun yokmuş çok şükür
bu ayın sonunda ayrıntılı ultrasona giricem randevu aldım.
siz napıyosunuz nilsu büyüdümü emme problemi yaşamıyorsunuzdur inşallah.
bide gözünden yaş gelmiyodu noldu artık geliyormu

Aynen canım nehirin doğumu yaklastı hiçbirinden haber yok.Gözümüz aydın canım çok şükür.Büyüdü canım dün kontrole gittin 4 kilo 940gramız.Ama iki gündür hiç süt istemiyor bir problemi de yoktu kontolde anlamıyorum.Göz yaşımız geliyor hemde sinirleri bozulunca bile boncuk oluyor.Sütümü sağıp veriyorum,emmeyi ise hoşuna gittiği için yapıyor süt gelmesi sinirini bozuyor.

ayy maşallah kocaman olmuş,senin kız huy değiştirmeye başlamış bence adam olduda naz yapıyor
demek sadece oyun için meme emiyor ha yaramaz,sinirlenmeyide bilirmiş baksen
annen gittimi burdamı hala?

bende kaç aydır fıstıklı antep baklavasına aşeriyordum,eşimde ciddiye almadı,
bende geçen gün ağladım zırladım ilk defa canım bişey çekti onuda internetten sipariş veremedin dedim.
el alemin karıları gibi gece yarısı manav manav dolaştırıp kavun karpuz mu istedim diye ağladım
artık alma istemiyorum dedim ama sipariş vermiş bugün elime ulaştı kar nedeniyle yollar kapalıydı
4 gün geçmesine rağmen hala lezzetli,bi sürü yedim şeker komasına girmezsem iyidir
kızımda sevdi demekki ilk kez bu kadar net bir şekilde hareket ettiğini hissettim.
öncekilerden farklı bir hareketlenmeydi,resmen karnımda döndü sanki

ayy maşallah kocaman olmuş,senin kız huy değiştirmeye başlamış bence adam olduda naz yapıyor
demek sadece oyun için meme emiyor ha yaramaz,sinirlenmeyide bilirmiş baksen
annen gittimi burdamı hala?

Daha neler neler yapıyor boyuna posuna bakmadan.Annem yanımda canım gitmesinde mümkünse ikimiz bile yetişemiyoruz çok hareketli durmuyor hep kucak hep kucak.

Kıyamam ya ağla canım bende çok trip attım hamileyken zaten anında ağlıyabilcek durumdaydım bazen numaradan:))Bebekler şekerli şeyler yiyince daha çok hareket ediyor çikolata dondurma falan yiyincede hareketlenir.bir kıpır kıpır cadı daha mı geliyor

evet yaramaz bir kız daha geliyor
annen yanındaysa iyi canım,şanslısın benim annem ancak doğuma yakın gelir ben iyileşince gider.
kendi başıma uğraşıcam yani:18:

trip atma konusunda ise ilk kez böyle yaptım normalde sakinim çok rahat bi hamilelik geçiriyorum şimdilik.
tayinimiz karadenizin küçük bi ilçesine çıktı burdada fıstıklı baklava yok,o yüzden sipariş ver diyordum ciddiye almıyordu
bastım yaygarayı

Tayininiz mi çıktı?karadenizin hangi ilçesi?sanırım karadenizi daha çok seversin.Kuymak ye ben çok merak ediyorum tadını
İnşallah hamileliğin sıkıntılı olmuyacak o yüzden yardıma çok ihtiyacın olmaz.Ama doğum sonrası miniğin yaramazsa zor oluyor:))

nasılsınız hanımlarr bayadr gıremyommm ev pasa derken bısım grub face ye tasındı kk ya ugramak zor olduu herkesler ıı dır ınl dua ıleeeeeeeeeeeee

ohhh sıfa olsu n ınl.............

hopadayız canım,kuymak yedim ama her yediğimin tadı ve kıvamı farklıydı.
Önemli olan kullanılan malzeme,bazılarını beğenmedim ama ayder yaylasında yediğime bayıldım harikaydı.
İnşallah bebişim akıllı olur ama şimdiden çok hareketli,sanırım yaramaz olucak.

selam kızlar tetanoz aşımı yaptırdım kolum çok ağrıyor,
Kalçamada iğne yapılmıştı oda beze yapmış ağrıyor off,
Ayrıca isim konusunda bunalıma girdim,annem ve kaynanam sağolsunlar eylül ismini duyunca tepki verdiler
oda neymiş anlamlı bişey olsun falan filan sinir ettiler beni,zaten kaynanamı takmıyordum ama
Annemden bu tepkileri almak üzdü beni.şimdi isim arıyorum bulamıyorum.offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…