selam kızlar ben geldim..
arada bir görünüp kayboluyorum demii
ayda bir kere giriyorum sanırım
kızımla ilgilenirken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
ondan arta kalan zamanlardada ev işi yemek ütü çamaşır falan derken nete girmeye fırsatı zor buluyorum
nete girincede araştırma yapıyorum bebişle ilgili gelişimi ile ilgili derken burayı okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
kulaklarım çınladı geçen gün boşuna değilmişeylül05 ben sanmış bayanruj haklıda çok benziyor nickimiz
herkesler iyidir umarım
allah kavuştursun yavruna canım geçmiyor sanki zaman demi bir an önce kucağına almak istiyor insan
Slm canım hoşgeldin.Nasıl yetişiyorsun tek başına çok zordur eminim.Biz annemle yetişemiyoruz ama benim kızım çok cadı durmuyor kıpır kıpır.Zaten cadının ne çamaşırı bitiyor ne ütüsü:))
Öperim gamzesinden sende Eylülümüzü öp bembeyaz butundanArada gel böyle haberleri ver.Eylül e ve kendine iyi bak
slm canım bebişim kız,dün kıpırdamasını hissettim
3lü test çıkınca ayrıntılı ultrason için randevu alıcaksın dedi doktor,3lü testle alakalı birşeymi?
nasıl oluyor? hemen sonuç çıkıyor mu??
selam kızlar ben geldim..
arada bir görünüp kayboluyorum demii
ayda bir kere giriyorum sanırım
kızımla ilgilenirken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
ondan arta kalan zamanlardada ev işi yemek ütü çamaşır falan derken nete girmeye fırsatı zor buluyorum
nete girincede araştırma yapıyorum bebişle ilgili gelişimi ile ilgili derken burayı okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
kulaklarım çınladı geçen gün boşuna değilmişeylül05 ben sanmış bayanruj haklıda çok benziyor nickimiz
herkesler iyidir umarım
allah kavuştursun yavruna canım geçmiyor sanki zaman demi bir an önce kucağına almak istiyor insan
slm canım evet başka birini sen sanmıştım
uzun zamandır bende girmediğim için herkesi karıştırıyorum
bebişimin cinsiyeti belli oldu bir eylül bebek daha geliyor
eşim eylül isminden vazgeçmiyor,sanırım öyle olucak kısmetse
2li testi yaptırmamıştık ama 3 test için kan verdim 2 hafta sonra sonuç çıkacak.
inşallah birşey çıkmaz :18:
dün ilk defa kıpırmamasını hissettim çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin.
öpüyorum bye bye
slm canım bebişim kız,dün kıpırdamasını hissettim
3lü test çıkınca ayrıntılı ultrason için randevu alıcaksın dedi doktor,3lü testle alakalı birşeymi?
nasıl oluyor? hemen sonuç çıkıyor mu??
Oyy oyyyyyymaşallah bir kız bebek daha geliyor babasının kızı olucakmışş amanda amannnn
Kıpırdamalarını ben bile özledim karnımdayken daha bir güzelmiş:)hamilelik güzel şey ya tadını çıkarın..Zaman çabuk geçiyor canım umarım kayınvalidenle günlerin güzel geçmiştir.Kaç kilo aldın demicemyarasın kızına:))
Oyy oyyyyyymaşallah bir kız bebek daha geliyor babasının kızı olucakmışş amanda amannnn
Kıpırdamalarını ben bile özledim karnımdayken daha bir güzelmiş:)hamilelik güzel şey ya tadını çıkarın..Zaman çabuk geçiyor canım umarım kayınvalidenle günlerin güzel geçmiştir.Kaç kilo aldın demicemyarasın kızına:))
sağol canım evet babasının eylülü geliyor.
kayınvalidemle 1 hafta iyi geçti sayılır,ne kadar çok sevsemde 2 günden sonra sıktı yani,
bir daha eşim olmadan gitmem zaten
2 kilo almışım doktor ayda 1 kiloya izin veriyorum ama bu seferlik böyle olsun dedi
dün tartıya çıktım şok oldum 2 kilo daha almışım bir anda nasıl oldu anlamadım.
aç karınla tartıldım 74,2 kilo
gece yatarken tok karınla tartıldım gene 74,2 kilo aklım almadı nasıl oluyor
bu arada ilk bebişi kaybettiğimiz için doktor çok önlem alıyor,
buda bende stres yapıyor,kan uyuşmazlığıda var onun iğnesinden oldum
şimdi haftalık iğne verdi düşük ve erken doğum önleyici,onu yaptırıyorum.
inşallah bir sorun olmaz.
sağol canım evet babasının eylülü geliyor.
kayınvalidemle 1 hafta iyi geçti sayılır,ne kadar çok sevsemde 2 günden sonra sıktı yani,
bir daha eşim olmadan gitmem zaten
2 kilo almışım doktor ayda 1 kiloya izin veriyorum ama bu seferlik böyle olsun dedi
dün tartıya çıktım şok oldum 2 kilo daha almışım bir anda nasıl oldu anlamadım.
aç karınla tartıldım 74,2 kilo
gece yatarken tok karınla tartıldım gene 74,2 kilo aklım almadı nasıl oluyor
bu arada ilk bebişi kaybettiğimiz için doktor çok önlem alıyor,
buda bende stres yapıyor,kan uyuşmazlığıda var onun iğnesinden oldum
şimdi haftalık iğne verdi düşük ve erken doğum önleyici,onu yaptırıyorum.
inşallah bir sorun olmaz.
Benim Nilsu kucağımdayken yazıyorum durmuyor.Kilo durumuna doktorun laf etmesi benim çok sinirimi bozuyordu bence sende çok fazla takılma.Herşey allahın izniyle sağlıklı olarak yolunda gidicek.Ben de hala 75 kiloda takılı kaldım.Hiç veremiyorum emzirme olayım bitince vericem.Tartıda problem olabilirmi?eşinde tartılsın.Progestan sanırım o iğne duam seninle ve eylülle
Benim Nilsu kucağımdayken yazıyorum durmuyor.Kilo durumuna doktorun laf etmesi benim çok sinirimi bozuyordu bence sende çok fazla takılma.Herşey allahın izniyle sağlıklı olarak yolunda gidicek.Ben de hala 75 kiloda takılı kaldım.Hiç veremiyorum emzirme olayım bitince vericem.Tartıda problem olabilirmi?eşinde tartılsın.Progestan sanırım o iğne duam seninle ve eylülle
oyy oyy büyümüşte bize mesajlar yazarmış bıcırık nilsu
doktorum çok şeker bir bayan hiç bişeyi yasaklamadı zaten
ama birden kilo artışımı farketti tabiki,haklı olarak ayda 1 kilo diye uyardı
kullandığım iğne proluton depot diye birşey,
ilk üç ay progestanın hapını kullanmıştım.
Allah herşeyin hayırlısını versin,sağlıklı olsun yeter bana.
oyy oyy büyümüşte bize mesajlar yazarmış bıcırık nilsu
doktorum çok şeker bir bayan hiç bişeyi yasaklamadı zaten
ama birden kilo artışımı farketti tabiki,haklı olarak ayda 1 kilo diye uyardı
kullandığım iğne proluton depot diye birşey,
ilk üç ay progestanın hapını kullanmıştım.
Allah herşeyin hayırlısını versin,sağlıklı olsun yeter bana.
Canım zaten kilo konusunda olması gerekeni hepimiz biliyoruz ama elde olmuyor bazen,sen dikkat etsende alıcaksan alıyorsun.
O iğneyi bir ay kullandım,haftada 1 vuruldum her ihtimale karşı.
Amin canım..Çok cadı bir kızın olsun Nilsu dan da cadı heheeeeeeeeeeee
Bebişimle ilgilendiğimden ne var ne yok haberim yok.Şimdi bakıyım..
bu hafta sonu 3 test sonucu çıkacak meraktayım,inşallah sorun yoktur.
2 hafta sonra kontrol var dua et benim için.öptüm
kimsecikler uğramıyor bu topiğe herkes doğurdu yada doğurmak üzere ben tek kaldım
3lü testin sonucunu dün öğrendim bir sorun yokmuş çok şükür
bu ayın sonunda ayrıntılı ultrasona giricem randevu aldım.
siz napıyosunuz nilsu büyüdümü emme problemi yaşamıyorsunuzdur inşallah.
bide gözünden yaş gelmiyodu noldu artık geliyormu
Aynen canım nehirin doğumu yaklastı hiçbirinden haber yok.Gözümüz aydın canım çok şükür.Büyüdü canım dün kontrole gittin 4 kilo 940gramız.Ama iki gündür hiç süt istemiyor bir problemi de yoktu kontolde anlamıyorum.Göz yaşımız geliyor hemde sinirleri bozulunca bile boncuk oluyor.Sütümü sağıp veriyorum,emmeyi ise hoşuna gittiği için yapıyor süt gelmesi sinirini bozuyor.
ayy maşallah kocaman olmuş,senin kız huy değiştirmeye başlamış bence adam olduda naz yapıyor
demek sadece oyun için meme emiyor ha yaramaz,sinirlenmeyide bilirmiş baksen
annen gittimi burdamı hala?
bende kaç aydır fıstıklı antep baklavasına aşeriyordum,eşimde ciddiye almadı,
bende geçen gün ağladım zırladım ilk defa canım bişey çekti onuda internetten sipariş veremedin dedim.
el alemin karıları gibi gece yarısı manav manav dolaştırıp kavun karpuz mu istedim diye ağladım
artık alma istemiyorum dedim ama sipariş vermiş bugün elime ulaştı kar nedeniyle yollar kapalıydı
4 gün geçmesine rağmen hala lezzetli,bi sürü yedim şeker komasına girmezsem iyidir
kızımda sevdi demekki ilk kez bu kadar net bir şekilde hareket ettiğini hissettim.
öncekilerden farklı bir hareketlenmeydi,resmen karnımda döndü sanki
Daha neler neler yapıyor boyuna posuna bakmadan.Annem yanımda canım gitmesinde mümkünse ikimiz bile yetişemiyoruz çok hareketli durmuyor hep kucak hep kucak.
Kıyamam ya ağla canım bende çok trip attım hamileyken zaten anında ağlıyabilcek durumdaydım bazen numaradan:))Bebekler şekerli şeyler yiyince daha çok hareket ediyor çikolata dondurma falan yiyincede hareketlenir.bir kıpır kıpır cadı daha mı geliyor
evet yaramaz bir kız daha geliyor
annen yanındaysa iyi canım,şanslısın benim annem ancak doğuma yakın gelir ben iyileşince gider.
kendi başıma uğraşıcam yani:18:
trip atma konusunda ise ilk kez böyle yaptım normalde sakinim çok rahat bi hamilelik geçiriyorum şimdilik.
tayinimiz karadenizin küçük bi ilçesine çıktı burdada fıstıklı baklava yok,o yüzden sipariş ver diyordum ciddiye almıyordu
bastım yaygarayı
ohhh sıfa olsu n ınl.............bende kaç aydır fıstıklı antep baklavasına aşeriyordum,eşimde ciddiye almadı,
bende geçen gün ağladım zırladım ilk defa canım bişey çekti onuda internetten sipariş veremedin dedim.
el alemin karıları gibi gece yarısı manav manav dolaştırıp kavun karpuz mu istedim diye ağladım
artık alma istemiyorum dedim ama sipariş vermiş bugün elime ulaştı kar nedeniyle yollar kapalıydı
4 gün geçmesine rağmen hala lezzetli,bi sürü yedim şeker komasına girmezsem iyidir
kızımda sevdi demekki ilk kez bu kadar net bir şekilde hareket ettiğini hissettim.
öncekilerden farklı bir hareketlenmeydi,resmen karnımda döndü sanki
Tayininiz mi çıktı?karadenizin hangi ilçesi?sanırım karadenizi daha çok seversin.Kuymak ye ben çok merak ediyorum tadını
İnşallah hamileliğin sıkıntılı olmuyacak o yüzden yardıma çok ihtiyacın olmaz.Ama doğum sonrası miniğin yaramazsa zor oluyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?