bebişler büyümüş maşallah darısı başımıza
bayan ruj tebrikler kiloyu dert etme sadece sağlıklı beslen ara öğünler yap dikkat et kendine, inşallah kontrole gittiğinde cinsiyetide belli olur
Saol canım benim,sende yaşıyacaksın uykusuz geceleri, ben
aptal gibi oluyorum ne yaptığımı unutuyorum gece olunca.
Hadi güzel haberlerle gel eminim büyümüştür bebeğin haber ver banada.
kontrole gittik herşey normal,baya büyümüş,iskelet yapısına göre kıza benziyor dedi
ben oğlum diye seviyordum
bir sonraki kontrolde kesin belli olur artık.
bu arada ikili test yaptırcak mısınız dedi doktor kararsız kaldık,siz ne yaptınız kızlar yaptırdınız mı??
slm kızlarçok uzun zaman oldu konuşmayalı bilgisayar başına hemen hemen hiç oturmadım, tlfdan bağlanmasıda biraz zahmetli bi forum umarım herkes iyidir. bizde iyiyiz oğlumla, doğum iznindeyim, mutlu sona az kaldı inşallah, 36 + 3 deyim şuan.
kocaman bi göbeğim oldu
ayyy ne güzel ya hepiniz çoluk çocuğa karıştınız benim daha 6 ayım var bebişime kavuşmaya,
ilk seferim düşük olunca bunu henüz kimseye söylemedim,annem bile hamile olduğumu bilmiyor.
herşeyin hayırlısı,nazar değmesin hiç birimize
kontrole gittik herşey normal,baya büyümüş,iskelet yapısına göre kıza benziyor dedi
bu arada ikili test yaptırcak mısınız dedi doktor kararsız kaldık,siz ne yaptınız kızlar yaptırdınız mı??
ayyy ne güzel ya hepiniz çoluk çocuğa karıştınız benim daha 6 ayım var bebişime kavuşmaya,
ilk seferim düşük olunca bunu henüz kimseye söylemedim,annem bile hamile olduğumu bilmiyor.
Çok sevindim canım,allah nazarlardan saklasın..Hadiii tahminimde yanıldım demek ki seninde mi acaba cadı bir kızın olucak?eşin de kız istiyordu öyle hatırlıyorum.Sağlıklı olsun gerçi cinsiyetin önemi yok.Öyle oğlum diye sevme sakın,kız ise sonra sana çektirir.
Ben yaptırmıştım,nehir ve mozarella da yaptırmıştı.Her ihtimale karşı bence yapılmalı.
Geçer canım hatta hamileliği özlersin ben çok özledim şahsen karnımda korunaklı oh miss,iş yok güç yok yan gel yat
Ne zaman söyliyeceksin annene annen bilmeli bence
slm kızlarçok uzun zaman oldu konuşmayalı bilgisayar başına hemen hemen hiç oturmadım, tlfdan bağlanmasıda biraz zahmetli bi forum umarım herkes iyidir. bizde iyiyiz oğlumla, doğum iznindeyim, mutlu sona az kaldı inşallah, 36 + 3 deyim şuan.
kocaman bi göbeğim oldu
Çok sevindim canım,allah nazarlardan saklasın..Hadiii tahminimde yanıldım demek ki seninde mi acaba cadı bir kızın olucak?eşin de kız istiyordu öyle hatırlıyorum.Sağlıklı olsun gerçi cinsiyetin önemi yok.Öyle oğlum diye sevme sakın,kız ise sonra sana çektirir.
Ben yaptırmıştım,nehir ve mozarella da yaptırmıştı.Her ihtimale karşı bence yapılmalı.
Geçer canım hatta hamileliği özlersin ben çok özledim şahsen karnımda korunaklı oh miss,iş yok güç yok yan gel yat
offf yazıyorum gitmiyor hepsi silindi
]
offf yazıyorum gitmiyor hepsi silindi
evet eşim kız istiyor bende ona muhalefet olmak için erkek istiyorum
ama kalçamdan kilo alıyorum kızda olabilir yani hazır olun
ben test yaptırmak istedim ama eşim istemedi,azda olsa risk çıksa karnından su almak gerekiyormuş
o zamanda düşük ihtimali varmış,bu yüzden eşim istemedi senin üzülmeni istemiyorum dedi.
ama ben bi sonraki kontrolde yaptırmak istediğimi tekrar söylicem.
2 hafta sonra kaynanama gidicem onlara söylemeden önce anneme söylerim oraya gidincede
kaynanama söylerim iyi baksınlar bana
aaa bayanrujjj nasılsınnnn
aaaa eylul05 sen nasılsın
kız ne yapıyon nasıl gidiyor,koptuk hepimiz ya eskiden ne güzeldi tek derdimiz diyet yapmaktı çoluk çocuğa karıştık
yada doğurmaya uğraşıyoz bi türlü olmuyor
evet eşim kız istiyor bende ona muhalefet olmak için erkek istiyorum
ama kalçamdan kilo alıyorum kızda olabilir yani hazır olun
ben test yaptırmak istedim ama eşim istemedi,azda olsa risk çıksa karnından su almak gerekiyormuş
o zamanda düşük ihtimali varmış,bu yüzden eşim istemedi senin üzülmeni istemiyorum dedi.
ama ben bi sonraki kontrolde yaptırmak istediğimi tekrar söylicem.
2 hafta sonra kaynanama gidicem onlara söylemeden önce anneme söylerim oraya gidincede
kaynanama söylerim iyi baksınlar bana
Kalçadan alıyorsan kız olma ihtimali yüksek eşin çok sevinir.Az da olsa risk çıkarsa ki(allah korusun)aminyosentez yapmıyorlar,riskin biraz yüksek olmalı ki buna yine sen karar veriyorsun.Riskli bile olsa bebeğin çok sağlıklı olabilir.İkili yaparsan 3lü 4lüye hiç gerek yok ben yaptırmadım.Tatile mi gidiyorsunuz,tabi öncelik annen sonra kayınvaliden,gitmeden önce söyleki hazırlık yapsınlar(iyice beslesinler seni ve bebişini)
aaaa eylul05 sen nasılsın
kız ne yapıyon nasıl gidiyor,koptuk hepimiz ya eskiden ne güzeldi tek derdimiz diyet yapmaktı çoluk çocuğa karıştık
yada doğurmaya uğraşıyoz bi türlü olmuyor
Kalçadan alıyorsan kız olma ihtimali yüksek eşin çok sevinir.Az da olsa risk çıkarsa ki(allah korusun)aminyosentez yapmıyorlar,riskin biraz yüksek olmalı ki buna yine sen karar veriyorsun.Riskli bile olsa bebeğin çok sağlıklı olabilir.İkili yaparsan 3lü 4lüye hiç gerek yok ben yaptırmadım.Tatile mi gidiyorsunuz,tabi öncelik annen sonra kayınvaliden,gitmeden önce söyleki hazırlık yapsınlar(iyice beslesinler seni ve bebişini)
valla 2li yada 3lü mutlaka birini yaptırcam Allah korusun bişey olursa ilerde yaptırmadım diye pişman olmayayım.
tatil değil canım eşim eğitime gidicek benide kaynanamlara bırakıcak,aman çok yedirmesinler zaten boğazım hiç durmuyor
ilk 3 ay 1 kilo aldım artık dikkat etmem lazım:18:
iyiyim bnde ne olsunn
nişallah bebeğini kucağına alırsın canımmmbende söz - nişan hazırlıkları yapıcam daha çook başındayım
ayy ben eylülleri karıştırdım sanırım,uzun zamandır girmeyince unuttum herkesi
sen daha evli değilmiydin pardon
kolay gelsin mutluluklar canım
valla 2li yada 3lü mutlaka birini yaptırcam Allah korusun bişey olursa ilerde yaptırmadım diye pişman olmayayım.
tatil değil canım eşim eğitime gidicek benide kaynanamlara bırakıcak,aman çok yedirmesinler zaten boğazım hiç durmuyor
Allah korusun canım rutin testler doğruluk payı zaten %100 değil.Eşinin ailesi nerede oturuyor?kaç gün kalıcaksın?Yedirsinler canım 3 ayı geçiceksin artık bebiş için çok önemli..Sana değil bebişine yarasın inşallah.
Bende farkettim karıştırdığını ama müdehale etmedim belki,eylul05 de diyet topiğindedir diye
Ama nickleri çok benzer eylül25 ile
ahahah evet
ben bu topikte takılmıyorum seni bir derdim var dan tanıyorum burda görünce yazmak istedim :13:
amin canım sağoll
Allah korusun canım rutin testler doğruluk payı zaten %100 değil.Eşinin ailesi nerede oturuyor?kaç gün kalıcaksın?Yedirsinler canım 3 ayı geçiceksin artık bebiş için çok önemli..Sana değil bebişine yarasın inşallah.
Bende farkettim karıştırdığını ama müdehale etmedim belki,eylul05 de diyet topiğindedir diye
Ama nickleri çok benzer eylül25 ile
bu ayın sonunda gitcez kontrole o zaman yaptırırım canım.
kaynanamlar tokatta oturuyor yemekleri çok güzel offf hele bir tokat kebabı varki sorma
oraya her gidişimde 3 kilo alıp dönüyorum, bu sefer çok yemiycem :18::18:
sende nilsuyu benim için kocaman öp,bu arada nilsu ismi nerden aklına geldi güzelmiş
ben eylül koyarsın diye bekliyordum
daha önceden bahsetmişmiydin,yani ben buralarda yokken
hatırladım seni,bu topiği herkes bilmez burdan yazınca diyet arkadaşlarımızdan eylül25 zannettim
inşallah o kıskanç çocukla nişanlanmıyorsundur
:
hatırladım seni,bu topiği herkes bilmez burdan yazınca diyet arkadaşlarımızdan eylül25 zannettim
inşallah o kıskanç çocukla nişanlanmıyorsundur
bu ayın sonunda gitcez kontrole o zaman yaptırırım canım.
kaynanamlar tokatta oturuyor yemekleri çok güzel offf hele bir tokat kebabı varki sorma
oraya her gidişimde 3 kilo alıp dönüyorum, bu sefer çok yemiycem :18::18:
sende nilsuyu benim için kocaman öp,bu arada nilsu ismi nerden aklına geldi güzelmiş
ben eylül koyarsın diye bekliyordum
daha önceden bahsetmişmiydin,yani ben buralarda yokken
Ohh tadını çıkar yemeklerin,hamilesin olacak o kadar hem belki bebişin canı çekicek sakın onu aç bırakma
Öperim hemde gamzesinden öpücük yuvasından,Mersine gitmiştim ya hani 3 aylık hamileyken o zamanlar aklıma takıldı nette araştırırken,nilim suyum diye sevdim öyle de kaldı eşim de sevdi bu ismi.Eylül koyucaktım ama çok fazla populer olunca ondan caydım.İlk ismi İnci .İ.Nilsu olcak yanı İnci de annemin isteğiydi kırmadım.Bahsetmemiştim sanırsam.
Ohh tadını çıkar yemeklerin,hamilesin olacak o kadar hem belki bebişin canı çekicek sakın onu aç bırakma
Öperim hemde gamzesinden öpücük yuvasından,Mersine gitmiştim ya hani 3 aylık hamileyken o zamanlar aklıma takıldı nette araştırırken,nilim suyum diye sevdim öyle de kaldı eşim de sevdi bu ismi.Eylül koyucaktım ama çok fazla populer olunca ondan caydım.İlk ismi İnci .İ.Nilsu olcak yanı İnci de annemin isteğiydi kırmadım.Bahsetmemiştim sanırsam.
ayy öyle deme ya zaten kilolu hamile kaldım biliyosun
kıyafetler sıkmaya başladı,işe gidiyorum şimdiden ne giyeceğimi şaşırdım
neyse sağlık olsun diyelim.
inci ve ipek benimde hoşuma gidiyor ama eşim eylül diye tutturdu kız olursa büyük ihtimal eylül olucak.
ayrıca mira ismide hoşuma gitti ama eşim onuda istemedi
bak görüceksin mira ismide çok popüler olucak hatta daha bugün duydum birisi koymuş kızına
bu arada siz daha kimlik çıkarmadınız mı?? şimdi bu bebiş erken doğduya soranlara kaç aylık diyosun.
yani yaşı nasıl hesaplanıyor
allah kavuştursun yavruna canım geçmiyor sanki zaman demi bir an önce kucağına almak istiyor insanslm kızlarçok uzun zaman oldu konuşmayalı bilgisayar başına hemen hemen hiç oturmadım, tlfdan bağlanmasıda biraz zahmetli bi forum umarım herkes iyidir. bizde iyiyiz oğlumla, doğum iznindeyim, mutlu sona az kaldı inşallah, 36 + 3 deyim şuan.
kocaman bi göbeğim oldu
bir kız daha geliyor galiba topiğimize hadi hayırlısı
doktorum 2li testi yaptırmaya gerek yok dedi 3lüyü yaptırmamızı istedi sadece 3 lü yapıldı temiz çıkınca başkada test yaptırmadık
2li yapılsa bile 3 lü yinede yapılıyormuş sonuç temizde çıksa o yüzden atladı drum 2liyi
zaman geçmiyor gibi geliyor canm inan geçiyor ve anlamayacaksın hiç bende senin gibi 14 15. haftalarda 20 leri 30ları görsem derdim şimdi 3, ayımızı bitecek tadını çıkar doya doya her gününün
benim yerimede öp gamzesinden yerim onu ben
daha önce konuşmuştuk canım isim konusunda ben biliyordum inci nilsu koyacağını
benim kuzeniminde kızı var 5 aylık şuan nilsu adı oda rüyasında görmüş hamileyken nilsu diye çağırıyormuş kızını öyle karar verdi
eylül uyandı şuan buraya yazarken
gözümün içine bakıyor açıkmış sanırım kızımla ilgilenmeye gidiyorum ben öpüyorum hepinizi
selam kızlar ben geldim..
arada bir görünüp kayboluyorum demii
ayda bir kere giriyorum sanırım
kızımla ilgilenirken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
ondan arta kalan zamanlardada ev işi yemek ütü çamaşır falan derken nete girmeye fırsatı zor buluyorum
nete girincede araştırma yapıyorum bebişle ilgili gelişimi ile ilgili derken burayı okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
kulaklarım çınladı geçen gün boşuna değilmişeylül05 ben sanmış bayanruj haklıda çok benziyor nickimiz
herkesler iyidir umarım
allah kavuştursun yavruna canım geçmiyor sanki zaman demi bir an önce kucağına almak istiyor insan
doktorum 2li testi yaptırmaya gerek yok dedi 3lüyü yaptırmamızı istedi sadece 3 lü yapıldı temiz çıkınca başkada test yaptırmadık
2li yapılsa bile 3 lü yinede yapılıyormuş sonuç temizde çıksa o yüzden atladı drum 2liyi
zaman geçmiyor gibi geliyor canm inan geçiyor ve anlamayacaksın hiç bende senin gibi 14 15. haftalarda 20 leri 30ları görsem derdim şimdi 3, ayımızı bitecek tadını çıkar doya doya her gününün
benim kuzeniminde kızı var 5 aylık şuan nilsu adı oda rüyasında görmüş hamileyken nilsu diye çağırıyormuş kızını öyle karar verdi
gözümün içine bakıyor açıkmış sanırım kızımla ilgilenmeye gidiyorum ben öpüyorum hepinizi
Slm canım hoşgeldin.Nasıl yetişiyorsun tek başına çok zordur eminim.Biz annemle yetişemiyoruz ama benim kızım çok cadı durmuyor kıpır kıpır.Zaten cadının ne çamaşırı bitiyor ne ütüsü:))
Öperim gamzesinden sende Eylülümüzü öp bembeyaz butundanArada gel böyle haberleri ver.Eylül e ve kendine iyi bak
selam kızlar ben geldim..
arada bir görünüp kayboluyorum demii
ayda bir kere giriyorum sanırım
kızımla ilgilenirken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
ondan arta kalan zamanlardada ev işi yemek ütü çamaşır falan derken nete girmeye fırsatı zor buluyorum
nete girincede araştırma yapıyorum bebişle ilgili gelişimi ile ilgili derken burayı okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
kulaklarım çınladı geçen gün boşuna değilmişeylül05 ben sanmış bayanruj haklıda çok benziyor nickimiz
herkesler iyidir umarım
allah kavuştursun yavruna canım geçmiyor sanki zaman demi bir an önce kucağına almak istiyor insan
slm canım evet başka birini sen sanmıştım
uzun zamandır bende girmediğim için herkesi karıştırıyorum
bebişimin cinsiyeti belli oldu bir eylül bebek daha geliyor
eşim eylül isminden vazgeçmiyor,sanırım öyle olucak kısmetse
2li testi yaptırmamıştık ama 3 test için kan verdim 2 hafta sonra sonuç çıkacak.
inşallah birşey çıkmaz :18:
dün ilk defa kıpırmamasını hissettim çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin.
öpüyorum bye bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?