Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

bebişler büyümüş maşallah darısı başımıza

bayan ruj tebrikler kiloyu dert etme sadece sağlıklı beslen ara öğünler yap dikkat et kendine, inşallah kontrole gittiğinde cinsiyetide belli olur

Ah mozarella ah nerelerdesin be yabende doğurdun diye endişelendim:))çok az zamanın kaldı hayırlısıyla sağlıkla atlatırsın inşallah.Bebişin seni yorsun da gör bakalım
Kaç kilo aldın sen az almıştın:)erkek de göbek daha belli oluyor.

aaaa eylul05 sen nasılsın
kız ne yapıyon nasıl gidiyor,koptuk hepimiz ya eskiden ne güzeldi tek derdimiz diyet yapmaktı çoluk çocuğa karıştık
yada doğurmaya uğraşıyoz bi türlü olmuyor

iyiyim bnde ne olsunn

nişallah bebeğini kucağına alırsın canımmm bende söz - nişan hazırlıkları yapıcam daha çook başındayım

Son düzenleyen: Moderatör:

ahahah evet

ben bu topikte takılmıyorum seni bir derdim var dan tanıyorum burda görünce yazmak istedim :13:

amin canım sağoll

Son düzenleyen: Moderatör:

ahahah evet

ben bu topikte takılmıyorum seni bir derdim var dan tanıyorum burda görünce yazmak istedim :13:

amin canım sağoll

hatırladım seni,bu topiği herkes bilmez burdan yazınca diyet arkadaşlarımızdan eylül25 zannettim
inşallah o kıskanç çocukla nişanlanmıyorsundur

hatırladım seni,bu topiği herkes bilmez burdan yazınca diyet arkadaşlarımızdan eylül25 zannettim
inşallah o kıskanç çocukla nişanlanmıyorsundur
:

haklısın olabilşir

inşallah o çocuk olucak ama artık kıskanç falan değil çok sular aktııı o köprünün altından

Ohh tadını çıkar yemeklerin,hamilesin olacak o kadar hem belki bebişin canı çekicek sakın onu aç bırakma
Öperim hemde gamzesinden öpücük yuvasından,Mersine gitmiştim ya hani 3 aylık hamileyken o zamanlar aklıma takıldı nette araştırırken,nilim suyum diye sevdim öyle de kaldı eşim de sevdi bu ismi.Eylül koyucaktım ama çok fazla populer olunca ondan caydım.İlk ismi İnci .İ.Nilsu olcak yanıİnci de annemin isteğiydi kırmadım.Bahsetmemiştim sanırsam.[/QUOTE]

ayy öyle deme ya zaten kilolu hamile kaldım biliyosun
kıyafetler sıkmaya başladı,işe gidiyorum şimdiden ne giyeceğimi şaşırdım
neyse sağlık olsun diyelim.
inci ve ipek benimde hoşuma gidiyor ama eşim eylül diye tutturdu kız olursa büyük ihtimal eylül olucak.
ayrıca mira ismide hoşuma gitti ama eşim onuda istemedi
bak görüceksin mira ismide çok popüler olucak hatta daha bugün duydum birisi koymuş kızına
bu arada siz daha kimlik çıkarmadınız mı?? şimdi bu bebiş erken doğduya soranlara kaç aylık diyosun.
yani yaşı nasıl hesaplanıyor

ayy öyle deme ya zaten kilolu hamile kaldım biliyosun
kıyafetler sıkmaya başladı,işe gidiyorum şimdiden ne giyeceğimi şaşırdım
neyse sağlık olsun diyelim.
inci ve ipek benimde hoşuma gidiyor ama eşim eylül diye tutturdu kız olursa büyük ihtimal eylül olucak.
ayrıca mira ismide hoşuma gitti ama eşim onuda istemedi
bak görüceksin mira ismide çok popüler olucak hatta daha bugün duydum birisi koymuş kızına
bu arada siz daha kimlik çıkarmadınız mı?? şimdi bu bebiş erken doğduya soranlara kaç aylık diyosun.
yani yaşı nasıl hesaplanıyor
[/QUOTE]

Aynen sağlık olsun daha sonra beraber veririz kilolarıevet kibar isimler bende seviyorum ipek ismini,Eylül önceden nadirdi şu sıra her avm ye markete gittiğimde kesin eylül çıkıyor,eşinle beraber bir isimde anlaşırsınız.İki isim olabilir.Eylül İpek,İpek Eylül,Mira Eylül
Bu arada mira ismini annemde söylemişti ben tercih etmedim,mira var ben duyuyorum.
23 ağstosta doğdu,5 eylül de kimliğini çıkarttık doğum tarihi neyse yaşı o,biyolojik olarak 2 bucuk aylık,düzeltilmiş 15 günlük.
Soranlar olunca ne diyeceğimi şaşırıyorum,yeni doğdu sayılır ama 2 bucuk aydır bizimle diyorum.

Aynen sağlık olsun daha sonra beraber veririz kilolarıevet kibar isimler bende seviyorum ipek ismini,Eylül önceden nadirdi şu sıra her avm ye markete gittiğimde kesin eylül çıkıyor,eşinle beraber bir isimde anlaşırsınız.İki isim olabilir.Eylül İpek,İpek Eylül,Mira Eylül
Bu arada mira ismini annemde söylemişti ben tercih etmedim,mira var ben duyuyorum.
23 ağstosta doğdu,5 eylül de kimliğini çıkarttık doğum tarihi neyse yaşı o,biyolojik olarak 2 bucuk aylık,düzeltilmiş 15 günlük.
Soranlar olunca ne diyeceğimi şaşırıyorum,yeni doğdu sayılır ama 2 bucuk aydır bizimle diyorum.[/QUOTE]

hımm anladım canım azdaha büyüsün aradaki farkı kapatır zaten,
6 aydan sonra kebaplar lahmacunlar yedirmeye başla annesi

selam kızlar ben geldim..
arada bir görünüp kayboluyorum demii
ayda bir kere giriyorum sanırım
kızımla ilgilenirken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
ondan arta kalan zamanlardada ev işi yemek ütü çamaşır falan derken nete girmeye fırsatı zor buluyorum
nete girincede araştırma yapıyorum bebişle ilgili gelişimi ile ilgili derken burayı okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
kulaklarım çınladı geçen gün boşuna değilmiş eylül05 ben sanmış bayanruj haklıda çok benziyor nickimiz
herkesler iyidir umarım
allah kavuştursun yavruna canım geçmiyor sanki zaman demi bir an önce kucağına almak istiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…