Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

dün eşim sen ne istersen onu koyalım dedi, bende dedim ki sen beğendiğin isimleri söyle
Ben birini seçicem dedim, eşimin söyledikleri şunlar;

Duru
Derin
Ela
Eylül
Melis
Azra
Alara
Nehir
Berra
Yağmur
Naz
sizce hangisi güzel fikir verin kızlar

Son düzenleme:

Süpermişafiyet olsun ye canım.

Evet o acıyı biliyorum hafifliyor 2 güne,niye tepki veriyorlar anlamıyorum tercih sizin neticede:))eşin ne dedi çünkü eylülü istiyen oydu.

Melis,melisa bence bende bunları düşündüm berra da olabilir.Onun dısındakiler çok populer.

mira ve melisa isminide söyledi eşim
off ne güzel eylül koyacaktım sinir ettiler beni vazgeçtim.

Mira da dizideki kızın adı bence diziden kalma isim koyma:)

Herkese merhaba :))) uzuuuunn bi zaman oldu kkya ugramayali :))) nasilsiniz cancagizlarimm??

Biz 1.5 aylık olduk hemen anlatiyorum:)

12 Kasım saat 16:35 de normal dogumla oğlum dünyaya geldi :))) 38+2de yaptim doğumu, ve rutin kontrole gittiğimde 2cm açılmamin farkedilip doğruca hastaneye gitmemle gerçekleşti. Saat öğlene doğru 11de yatış yaptım, akşam üstü 4.20 ye kadar sancı çektim sonra 4.22de doğumhaneye girdik ve 13dk sonra oğlum kucagimdaydi:)

3.145 gr 50 cm doğdu yavrum, çok şükür çok sağlıklıydi.

Ben toplam 9 kilo aldım ve doğum da 7.5kilo gitti. Sonrasındaki 10 günde de kalan 1.5 gitti zaten akanlarla. Eski kot badi nevarsa ilk hafta giymeye başladım Ama sıkılasması gereken göbek ve üst bacaklarim var suan, 1.5ay oldu dogum yapalı henüz spor vs vaktim olmadi inşallah halledebilirim onlarida

Bende Antalyadaydım dayımın yanına gittik annem ve nilsu ile.Annem hasta dün bizim cadıya da bulaştı onunla ilgileniyorum giremedim kk ya.

Merhaba canım hoşgeldin.Oğluna da kocaman hoşgeldin,allah sana bağışlasın ismi neydi?
Biz biraz hastayız canım:)iyi olmaya çalışıyoruz.
Doğum kilon kalmamış bu çok iyi ben hiç vermedim belki aldım bile:))sıkılaşma kolay spor sadece..
Oğluşun nasıl uysalmı,ne yapıyor tepki veriyormu?kaç kilo oldu?

Çok geçmiş olsun cnmm nesi var kuzumun?

Ata oğlumun adı :) huyu çok değişken, bi gün mis gibi uyuo sakin ertesi gün çok zor uykuya dalio gazı oluo falan. Ama genel olarak iyiyiz maşallah teyzesi

kilosu 1.ay kontrolünde 4150 gr olmuştu, Ata doğum sonrası sadece 25gr vermişti, tam 1 kilo aldı 1ayda yavrum benim.

Senim yawrun nasıl cnm? Büyüdü mü?

Saol canım annem hastaydı bebişime de bulaştı.Öksürüyor burnu tıkanıyor hafif bir soğuk algınlığı doktorumuz antibiyotik vermedi şimdilik.Adıyla yaşasın maşallah Nazar.Gaz problemi bizde yaşadık ama şimdi çok hafifledi.Kızım büyüdü artık herşeye tepki veriyor sürekli gülüyor,dönencesine vuruyor oyun oynamak istiyor,yatırdığımızda öne doğru doğruluyor neredeyse ayağa kalkacak.Acayip hareketli kımıl kımıl yerinde durmuyor zor bir bebek yani.Kilosu da 5 kilo 300 grm olmuş ama çok az yiyor iştah sorunumuz var..

eşim eylülü beğenmeyen diğer isimleride beğenmez boşver üzme kendini diyor
ve hala eylül kızım diye seviyor
ela-nehir-eylül arasında gidip geliyorum ama eşimide kırmak istemiyorum
annemler hevesimi kırdı işte,anlamı yokmuş,sonbahar hüzün demekmiş falan filan konuşup duruyorlar.
doğumdan sonrada canımı sıkarlar diye korkuyorum.

Bence önemli olan sizin beğenmeniz,sonucta sizin kızınız ve tercih sizin.Canını sıkmalarına izin verme yoksa daha sonra daha çok şeyde hevesini kırarlar.Netleştir.

Bence önemli olan sizin beğenmeniz,sonucta sizin kızınız ve tercih sizin.Canını sıkmalarına izin verme yoksa daha sonra daha çok şeyde hevesini kırarlar.Netleştir.

yeni yılın kutlu olsun canım bebişinle mutlu bir yıl olsun
Bizde dün ayrıntılı ultrasona gittik herşey normal çok şükür,
Rahim ağzımda kapanmış ama önlem amaçlı iğneye devam edicez.
bir ay sonra seker yüklemesine gidicez.
İsim konusunda kaynanam elayı çok beğendi ama benim annem sağolsun gene canımı sıktı
Elayıda beğenmedi dünden beri sinirliyim aramıycam annemi,kendisi aradığındada canımı sıkmak için mi aradın gene diycem
Eşimde gülüyor anneme mahalledeki kadınlardan ne diyorsa onu konuşuyo takma kafana diyo,
Hamilelikten sanırım aşırı hassas oldum bu konuda

Canım ne güzel kavuşmuşsun bebeğine Allah uzun ömürler versin,sende fazla kilo almamışsın hepsinide vermişsin
Darısı başıma yeni yılın kutlu olsun bebişinle daha nice yıllara

Sizinde yeni yılınınz kutlu olsun canım,herşeyin normal olmasına çok sevindim.Şeker yüklemesinden ben nefret etmiştim doktorum yüzünden.Sakın tok karnına gitme yüksek çıkar aç karna git.
Canım sen neden annen ve kayınvalidene beğendirmeye çalışıyorsun ki.Sonuçta onlar kızın dünyaya geldiğinde onun sevgisiyle ismini mi eleştirecekler sanıyorsun.Bence eşinin herzaman istediği Eylül ü sende istiyorsan koymalısın.İçinde uhde kalmasın.Yanına bir isim daha koyarsın çift isim koymak iyiymiş.Bu arada eski isimler şu sıra değer kazanıyor.Eylül İpek sen seviyordun.
Anneni aramamazlık etme sen şuan hassas bir dönemdesin,alınıyor olabilirsin.Gerçi lohusalık da ayrı bir hassas dönem ben hala yaşıyorum.Neyse sen minik kızını düşün çok tatlı birşey olucak:))

evet şeker yüklemesine aç gidiliyormuş hatta yanında limon götür daha rahat içersin diyorlar.
isim konusundada istiyorumki düşündüğümüz ismi beğensinler sevsinler, benimle birlikte aynı heycanı yaşasınlar.
olumsuz eleştirileri kabul edemiyorum çok etkileniyorum.
dün annem aradı açtım,niye aradın beni üzmek içinmi dedim,şaşırdı sesi titredi.
içimi döktüm olumsuz konuşma bana destek ol dedim,konu komşunun çocuklarının ismini beğeniyorsun
bende onlara benzer isimler söylüyorum niye eleştiriyosun dedim.
neyse sonra barıştık,eylül koymuycaz için rahat olsun dedim,ama ne koyacağımızıda söylemedim.
bu arada ELA ismine karar verdik inşallah içime siner,pişman olmam,şimdilik çok benimseyemedim ela ismini
halbuki çok sevdiğim bir isim.
neyse başını ağrıttım öpüyorum seni

Bana limonu önermemişlerdi canım.Ya anlıyorum seni ama herkesin zevki ayrıdır.Senin beğendiğini ailen beğenmiyebilir.Annenin bak sesi titremiş yazık ama gerçi senin hamileliğin yüzünden olduğunu biliyordur.Hayırlı olsun Ela mız bence çok sade ve güzel bir isim,minik bebeğinize yakışacaktır.zamanla alışırsın canım ne baş ağrıtması aaaaaaaaaa öpüyorum Elayı ve seni

çok sağol canım moral verdin bana bir tek senle dertleşiyorum
öptüm kocaman,nilsuyuda kokladım ohh mis

efeeylülcüm slm napıyosun?
dünden beri sezeryan olsammı diye düşünüyorum,
ben hep normal istiyordum ama belimde küçük bi fıtık var
ayrıca hemeroid başlangıcımda vardı ama dert etmiyordum,
vitamin hapları kabız yapıyor son zamanlarda hemeroidim şişmeye başladı
ayrıca wc'de kendimi azıcık zorlasam belim uyuşuyor gibi oluyor.
dün eşimle konuştum; sen sancılanırsan ben paniklerim dedi,hastane bize 1,5 saat uzaklıkta
off kafam çok karıştı
sen sezeryan oldun gerçekten zor mu iyileşiliyor,hareketlerin çok mu kısıtlanıyor.
iş yerimdeki arkadaşların 2si sezeryan olmuşlar çok memnunuz diyorlar.
ne bileyim sanada sorayım dedim.

çok sağol canım moral verdin bana bir tek senle dertleşiyorum
öptüm kocaman,nilsuyuda kokladım ohh mis

Ne demek canım herzaman dertleşiriz

Süt sağıyorum,üretimdeyim:)çocukla uğraş geçiyor zaman.Sen de muhtemelen eve gittin öğlen arası.Doktorunla konuş bence bu konuyu,herhangi bir problem yok normal olabilirsin derse çatı kontrolün yapılır ve ona göre anlaşırsınız.Hemoroid ve fıtık engelmidir bilmiyorum canım ama normal herzaman için sağlıklı bir seçim..
Sezeryanda doğum çok kolay spinal anestezi oldum ve doğurmuş gibi değildim ta ki ilaçların etkisi geçene kadar.Hayatım da bu kadar ağrım olduğunu hatırlamıyorum,o dikişlerin acısı farklı bişeymiş resmen saatlerce acıdan kıvrandım.Ağrı kesiciyi serumdan veriyorlardı ve elimde butona basıyordum ağrım arttığına hiç fayda etmiyordu.O bir günü atlattıktak sonra ağrın azalıyor sadece yataktan kalkerken ve yatarken dikiş yerlerin çok acıyor ve gülerken.Bir hafta sonra azalıyor.Şuanda dikiş yerlerim hala uyuşuk ve karnıma biraz bastırınca acıyor.Neticede ameliyat oluyosun ve basit bir ameliyat değil karnın kat kat dikiliyor.bebek 10 dk da çıkıyor dikilmek 30 dk sürüyor.Bana kalırsa sağlık sorunun olmassa normal epidural anestezi ol.Sonuçta normalde doğururken ağrın oluyor sonradan olmuyor.Sezeryanda da doğum sonrası oluyor ve ameliyat sonrası çocuk bakmak daha da zordur.

hahahha bol sütler ozaman ne diyeyim,nilsuya iyi bak annesi
antalyaya gitmişsiniz ohh ana-kız gezdiniz demekki,
azıcıkta hastalanmış kıyamam geçmiş olsun bebişe.

doktorumla konuşcam ama daha erken diye düşünüyorum,şimdiden derdine düştüm.
bel fıtığı ileri derecedeyse normal doğum tavsiye edilmiyor,benimki ileri derece değil ama doktora sorarım.
hemeroitte normal doğum esnasında zorlanmadan dolayı iyice kötüleşiyormuş,
hayırlısı bakalım hep normal istedim doktor ne derse o olur artık,
nazlanmanın bahane uydurmanın anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…