Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Yarın söylerim onuda canım,görüşürüz canım sizde Allah a emanet olun
aminnn

corbamı koydum ocagaa az el işi yaptık gluma tv dede brsey yok kı yaaaaaaaaa corbamız pısene kdr burdayız sonra vınnn yemeye bol lımonlu hehe dısardada sbhdan berı yagmur var nısan yagmurları erken mı egeldı nedır??daha dogru duzgunkar yagmamızkenee:26:sıcacık ıcımız ısınsın oglusumlaaaaaaa

Yo bende öyleyim inan,tamam pazarda o kadar kötü sebzeler yok ama kendi memleketim gibi olmuyor..Hamilelikte aslında konserve ve dondurulmuş ürünlerde sakıncalı ama bende senin yaptığın gibi yapabilirim.Zeytinyağlı sade kabak yemeğini çok severim(bol ekşili ve acılı)Annem Mersine gitmek zorunda,onun da evinde işleri var,hemde anneannem gelicek Antalyadan(beraber yaşıyorlar)Annem gitse kim bana bakıcak3. ay olmadan gidip gelmek istiyorum(bunaldım burada,eşim özel sektörde çalışıyor ve izni bile yok)akşam 7 buçukda geliyor(bize zaten yasak kardeşiz)yani anlıycağın gitsem iyi olucak

Ohh ohh yarasın Alperene,benim tahammülüm yok ne et ne tavuk(suyuna bile,hatta kokusuna)bizde sade ıspanak ve yoğurt yiyoruz:)
Sen Kayserideydin dimi bu sene kar yok Ankarada da..

Ohh ohh yarasın Alperene,benim tahammülüm yok ne et ne tavuk(suyuna bile,hatta kokusuna)bizde sade ıspanak ve yoğurt yiyoruz:)
Sen Kayserideydin dimi bu sene kar yok Ankarada da..
ayne bende öledım canm et tarzı seylere baklagıllere(b.gıllerı halende sevemedımde)et tarzı seylerı yıyorum artık goruntusu gozumunonune gelınce bıle mıdem kalkıyordu dusun yanıı 2.ay baslarında basladı 4.aydan sonra bıtttı hehhe tıksınmem 1 aydır mutfaga gırıyorum yanııııııııııııııııııı

Darısı bana o zaman ben ilk öğrendiğimden beri öyle,bir gün makarna bir gün pırasa,birgün pilav bir gün ıspanak geçiştiriyorumhep sebze yemek istiyorum..Şimdi ıspanak yedim ya karnım da senfoni var sanki noluyo ki

evet dondurulmuş gıdalar sakıncalı diyorlar ama evde kendi yaptıklarımızda katkı maddesi yok canım,
bence marketlerdeki hazır gıdalardan uzak durun diyorlar.
eee hadi ben izin verdim git bakalım, benim yerimede deniz havası çek,şalgam iç, midye dolma ye,
tantuni ye,balık ekmek ye ( yiyemesende önünden geç)

İlk izni kopardım yani,yarın ki iznide kopardımmı tamamdır.Yanından geçicem senin için(tantuni,balık,adana)yiyemiycem sanırım.Künefe falan yerim artık(hamileler okumasın hehee)otlanırım öyle.Zaten annemin evi denizin tam karşısı çok yakın 100 metre(balkonda deniz manzaralı kahvaltı yapacam)Oada hava sıcak ohh mis gibi

canım çok geçmiş olsun ama umudunu kaybetme rabbim en doğru zamanda hayırlısıyla nasip edecektir inşallah

canım sen neredeydin?
bursada da hava günlük güneşlik ama buzzz
güneşe aldanıpta gezmeye çıkılmaz valla
aynen canım karşılıklı olarak pek bişey beklemiyoruz birbirimizden
kayınvalidem benden saygı bekler ben ondan anlayış
bu ikisini yapabiliyoruz sanırım anlaşabilmemizin sırrı bu
ilk başlarda birbirimizin isteklerini bilemediğimizden can sıkıcı şeyler oldu
çok şükür fazla uzamadan hallettik bitti gitti

hiç umudunuzu kaybetmeyin dualarınızı eksik etmeyin
dediğin gibi tıp çok ilerledi allahında izniyle evlatlarınıza kavuşacaksınız inşallah

ohh afiyet olsun oğluşunla birlikte yarasın inşallah
hareketlerini hissediyorsun demi canım
kaçıncı haftada hissettin

hadi inşallah doktorundanda izin çıkar değişiklik iyi gelir sana
bide canım doktora gitmeden önce soracaklarını yaz bi kağıda
oraya gidince hele bide ultrasonda bebeğini görünce
aklındakilerin hepsi uçuyor ilk randevumda yaşadım tecrübe ile sabit

Son düzenleme:

Hehehe yazarım canım:)bakalım bir görelim de uçsun gitsin..Çok fazla görülmez ama sanırım küçük ya

hayııııırrr bende istiyorum, çok kıskandım yaaaa güle güle git

ayy bursamı, ne güzel yerdesiniz, kıymetini bil,
ben bingöldeyim canım kısmetse 6 ay sonra tayinimiz çıkacak.

Canm benim sende gel:)kız kıza takılırız iste

Canm benim sende gel:)kız kıza takılırız iste

ahh nerde o günler, benim kociş tek göndermiyor yani bunun mevzusu geçmedi aramızda ama biliyorum,
çünkü hiç git falan demedi, annenler gelsin kalsın diyor sağolsun ama sen adanaya git hava al falan demez.
bende onu yalnız bırakmak istemem sonuçta birlikte çekiyoruz buranın kahrını onada yazık.
yeteri kadar beni mutlu etmeye çalışır, her istediğimi alır, cimriliği falan yok yani,
kısmetse mayısta italyaya götürcek aşkım

Hehehe yazarım canım:)bakalım bir görelim de uçsun gitsin..Çok fazla görülmez ama sanırım küçük ya

küçük bişey olcak kesenin içinde susam tanesi gibi
kalp atışını duyduğun an orada bir can attığını bilmek bile çok güzel duygu
bişey görmesen bile varlığını bileceksin
biz bi ara bebeğimizi susamımız diye seviyorduk
susamın annesi,susamın babası,susam bugun nasıl
susam acıkmışisusamı görmeye gidiyoruz gibi

Sizin durumunuz biraz daha farklı tabi:)sonucta ben kendi şehrimi bıraktım,eşimin doğduğu ve ailesinin yaşadığı şehire geldim.Onun için hava hoş ama benim için daha zor bir durum neticede.Benim kendi şehire gitmem hakkım diye düşünüyorum(annemin yanından başka yere göndermez ama)Hahaha benim eşimde cimri değil eli çok açık hatta,çok da eli açık olmasın ya:))
Ohh ohh şimdi benimi kıskandırcan yani bende gitmek istiyorum İtalya Venedik,gondolla gezmektadını çıkar benim yerimede..

Susammı biz büyükmüş gibi konuşuyoruz,bende aşırı gaz oluyor mesela,ne gazlıymış falan diyoruzsusam ne zaman büyücek ya bu hafta sonu SAta göre 8haftaya geçiyorum ne zaman badem olcak..

canım ya ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yer
çok şükür eşin yanında ve huzurlusun
inşallah 6 ay sonrada gönlünüzdeki yer çıkar
ve bugünlerinizi gülerek anarsınız inşallah

hehehe kıskandırmış gibi oldum dimi
ohh sen mersine gidersen bak bende nerelere giderim,
sen balkondan denizi seyret bende gondolla gezerken seni düşünürüm

hımm evet eşinin ailesi ordaydı dimi, ozaman gitmek senin hakkın,
keyfine bak tatlım, oda gitsin anasının yanına, azcık bekarlık günlerine dönsün.

canım ya ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yer
çok şükür eşin yanında ve huzurlusun
inşallah 6 ay sonrada gönlünüzdeki yer çıkar
ve bugünlerinizi gülerek anarsınız inşallah

amin canım inşallah, Allah sağlık sıhhat versin zaman geçip gidiyor,
ben her yerde mutluyum çok şükür,
başkaları gibi gurbetteyim diye çok kafama takıp hergün ağıt yakmıyorum.

Evet kıskandırmış gibi oldun hatta kıskandırdınsen daha İstanbula gidiceksin ohh valla ben napcam hep yatıcam evde:)bari manzaralı yerde yatıyım,yazık değilmi bana ya..
Evet canım eşim aslen Ankaralı ve maile buradalar,çalıştığı şirkette bile akrabası çok yani
haha benim hakkım tabi gidicem.Çarşambaya alıcam biletinizi diyor
Herşey doktora bağlı

canım benim senin karnında bebişin var,bizim seni kıskanmamız lazım, daha ne olsun ki,
en güzel heyecanlar senin yaşadıkların, benimkiler sadece bir avuntu işte
öpüyorum seni ben biraz iş yapayım, beynim sulandı iyice
kızlarrrrr ben çıkıyorum bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…