evet canım bakıyım dedım bende,artış önemliymiş.
196 dan 766 ya 3,9 kat artmış 2 günde.
doktora sorduğumda en az 300 olmalı demişti birden böyle bir değer görünce şaşırdım endişelendim sonrada sevindim.
doktora ateş basmasınıda sordum daha önce yaşamamıştım diye oda bana normal belirtiler tıpkı menopozmuş gibi oluyor dedi.aft ıda sordum ilk 3 ay ilaç kullanma dedi dün sanada yazmıştım yaa dut şurubu ile gargara yapabilirsin dedi.belki yarın alırım.
Evet menepozlu gibiydimhala kötüyse canım al dene..
acayip yanıyorum bugün hastane kursdu derken 3 tane (0,5)su içmişim düşün yani yanıyorum vallahi.seninki ne zamana kadar devam etti canım.
tuzlu gargara iyi geldi galiba bugün biraz daha iyi gibi yarın hala devam ederse alırım canım.
Ben adet günüm gelmeden 1 hafta önceden basladı,en cokda adet olucağım gün asırı ağızım kurudu cok su ıcmıstım.Daha sonra 1 hafta daha devam etti ama az sona gecti.Mide bulantısı oldu..
evet yaa bendede ağız kuruluğu var.hımm anladım canım 1 hafta sonra ateşim azalırsa panik yapmayayım
bulanmasın midem :26:
birşeyler yiyorum ama çok canım istemiyo .
Panıkleme tabı canım,mıden bulanmaz umarım.Ben hamile olduğumu gördğüm an iştahım cok cok azaldı.
inşallah olmaz canım:26:
ben gidip yemeği ocağa koyup geleyim
ne yemek var canım?
patatesli bezelye yanınada pirinç pilavı yapıcam.
sen yedinmi yemeğini
selam kızlar. efeeylül cüm tapiğinizde bir hamiş daha varmış hadi hayırlısı olsun çoookkk sevindim. nehirasi çooookkkkk tebrik ederim. allah kucağına sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin inşallaaahhh. aynı dualarım efeeylül cüm için de geçerli. kızlar benimde adet günüm çarşamba günü. bu ay yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım. inş adet olmam diye dua ediyorum bakalım kısmet. gerçi hamile kalsam sa bu sefer rahim anormalisi yüzünden telaş başlayacak bende. 9 ay aman bişey olursa ya sıkışırsa ya kalbi durursa sıkıntısı. gerçi daha önce hamile kalmayı becerebilmeliyim ki o dertlere sıra gelsin dimi ama :) kızlar daha adetime 4 gün var ama bu hafta sabahları uyandığımda hep mide bulantım vardı öğürerek kalkıyorum resmen. birde durduk yere uyku basıyor ve gece ateşler basıyor. bunlar ne ki sizce ? bu kadar erken belirti olur mu yaaa? yada psikolojik mi acaba diyorum. belki de klomen kullandım ya ay başında ondandır diyorum. efeeylül canımm mersin nasıl ??? :)
Selam canımtopiğimizde iki yeni hamiş daha var evet mozarellada bizim eskı topicten arkadasımızdı zaten...Hamile topiği oldu bende cok sevındım:))İnşallah canım sende aramıza katılacaksın.Bayanruj ve sen sıra sizde:))))
Çarşamba günü için sana dua edicem canım,sıkıntı stres bitmiyor dediğin gibi ama hersey güzel olucak diye düşünelim...
O bahsettiğin ates basması bende hamıle olduğumu öğrenmeden 1 hafta öncesınden basladı(umarım yasadıklarrın hamılelik belırtısıdır)
Mersin güzel ama yağmurlu gidiyor canım,zaten 26 sında dönüş yapıcam.Son günlerim:))
ooo iyi hadi ne güzel bir sürü hamiş var. bakalım inş bayan ruj ve banada kısmet olur. canım bugün kötü bir haber aldım. diğer topikteki yarım rahimli arkadaş hamile idi fakat bebeğin kesesi büyümesi gerektiği kadar büyümemiş. normalde 19 mm filan olması gerekirken 11 mm imiş. salı gününe kadar bekleyecekler. yani ya kürtaj yada ilaçla düşürme olacak. acaba rahim anormalisi yüzünden mi böyle oldu ki diye soru geldi aklıma. bende daha çok korkuyorum artık. ya bende hamile kalınca öyle olursa diye. duaların için çoooooooooooookkkk teşekkür ederim canım. Allah hayırlısını versin inşallah hepimize.
bu arada demek dönüyosun 26 sında o zaman bolca ye herşeyden son bir gayretle :)
Allahın ıznıyle sızde eklenınce cok daha güzel olucak:))Ucak arkadasınızmı?kac haftalık acaba ve kesede embrıyo gözukmusmu?Mesela ben 5 haftalıkken gittiğimde kese 11 mm dı yanlıslık yoksa,ebrıyo gözükmuyodu.Doktor nomal dedi.Rahim ile alakası olduğunu düşünmüyorum.Eğer gelısmıyorsa gelısım bozukluğu olmustur,ya da sağlıksız bır gebelıktır.Kı ben orda okuduğuma göre yarım rahım cift rahime göre daha sanslıymıs.Bız cıft rahımlıyız,eğer bebeğin yasıyacağı varsa yasıyacaktır.Herseyın hayırlısı olsun hepımızın ıcın..
Bu arada canım sana tavsıyem artık,yarım ya da cıft bu rahım anormalılerını arastırmaman,konuları okuyup okuyup kendınle kıyaslamaman.Doktorum her seferınde ınternette bu tarz konuları okumamam gerektiğini söyledi.Senle aynı durumda olup da aynı sey senınde basına gelıcek dıye bırsey yok dedı.Kulaktandolma bılgılerle,duyduklarınla stres yasıyorsun dedi..
Çok haklı kendıme söz versemde gızlıce okudum hep ve okuduğumda ne oldu stres oldum,hatta sancım bıle arttı.Benı olumsuz etkılıyor.Hersey olacağına varıyor sonucta.
Bu tarz konulardan kendını sıyır.Bızde normalız hersey normal gidebilir,gitmeyebılırde ama hep olumsuz dusunmemek gerekıyor.
Mozarella arkadasımın bır arkadası da cıft rahımlıymıs ve sağ salım birr kızı olmuş.Erken de doğmamış bizim nıye olmasınkı.Üstelik öyle dıkıs falan da olmamış.Kendımızı sartlamayalım.
aminnn canım inşallah. evet canım uçak arkadaşımız. şimdi onun 6.cı hafta bitmiş. kesenin içinde bebek görünmüş nokta gibi . ama kese gerektiği kadar büyümemiş demiş doktor. 9 nisanda 6,7 mm imiş. bugün ise 11 mm imiş. normalde 19 mm filan olması gerekiyomuş. doktor salı ya kadar bekleyelim sonra alırız demiş keseyi. benimde bildiğim yarım rahimliler daha şanslı. bir yandanda diyorum ki daha çocuk cm bile olmadı ki rahime sığmama gibi bişey olmaz. yani daha çok ufak ki rahimden nasıl etkilensim. herhalde sağlıksız bir gebelikti. öyle canım yaa hayırlısı.
doğru diyosun canım yaa. benimde doktorum beni her gidişimde uyarıyor. herkesin bünyesi herşeyi farklı. başkasının başına gelen senin başına gelecek diye birşey yok diyor. hatta geçen gittiğimde bana çift rahimli olup ve şuan 7 aylık hamile olan hastasının dosyasını gösterdi. bebeğin usglerini filan .gayette sağlıklı imiş. hatta hamile olan kişi dans hocası imiş. hiç yerinde durmuyor kıpır kıpır diyo. oturtamıyorum kızı diyor doktorum. onun bile ne kadar sağlıklı diyor. hem ki onun rahimi benimkinden de kötü imiş. senin durumun ondan kat ve kat iyi dedi. o doğurcak sen mi doğuramıcan dedi. doktorcuğum bana moral depolayıp geri yolluyor sağolsun. her gidişim terapi gibi oluyor. :) hatta 2 ay önce miydi neydi çift rahimli bi hastası ikiz doğurmuş. ve tam 40 haftada doğum yapmış. bak şimdi daha iyiyim
Canım umarım ucağın kesesi salı gunune kdar büyür.Gercekcı olmak lazım daha 1 gr lık embrıyo rahıme sığmıyacakmı?Bır cok kadında olabılıyor böyle durumlar onlarr tek rahımlı.Esım hep der bebeğin bu dunyada yıyeceği ekmeği varsa zaten yasıyacaktır dıye..
Doktorlarımızın sözunu dınleyelım sende arastırma,bunların stresıyle hamıle kalman zorlasır yapma etme,benım de bebeğime zararı var stresın:))Hep olumsuz örneklere üzülüp duruyoruz ki tarlada calısan cıft rahımlı olduğunu bılmeden doğuran kadınlar var dusunsene,yıllar yıllar önce tıp böylemıydı hıc usg girmeden doğuran yokmu?Bende cıft rahımlı olarak yolculuk yaptım ve 1 saat hop hop zıp zıp gecti:))hafta 1-2 dısarı cıkıyorum avm de cok gezemesem deyuruyus yapıyorum falan yani.İnşallah bızım herseyımız normal gecıcek.Tabıkı ıyı ol canım sen ıyı ol kı bebeğine daha cabuk kavus ve dunyaya getir.Bak senle bır anlasma yapalım hıc cıft rahımden falan rısklerden konusmayalım:)))bız normalız hersey normal yolunda gıdıcek
Tamam canım anlaştık. biz normaliz evet :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?