SüpersinMersinde senın yerınede yıyorum sevdıklerınden,sende gelınce benım yerıme yıceksın..Manısada hava nasıl bu arada?_
üfff ben acıktım yaaa. ve işteyim saat 23,00 e kadar. yemektede kıymalı dolma vardı yemedim. çünkü ben dolmayı kıymalı yiyemem ki. ne yesen yaa??? bir tavsiye ver kız :)
oohhh yarasın canım.hele bir mersin e gidebileyim ohooo neler yicem neler. burda havalar hafta içi epey soğuktu canım. birden soğumuştu. ama dünden beri iyi ılıdı gene. ama hava bi kapanıyor bi açılıyor hiç belli olmuyor.
Sunu ye desem ne yıyebılırsın kı ıste?Simit arası ucgen peynır ve cay nasıl
üfff ben acıktım yaaa. ve işteyim saat 23,00 e kadar. yemektede kıymalı dolma vardı yemedim. çünkü ben dolmayı kıymalı yiyemem ki. ne yesen yaa??? bir tavsiye ver kız :)
yok ya simiti sabah yedim. hiçç canım istemiyor şuan. işte dışardan bişeyler sipariş etmem gerek. pizza mı yesem diyorum . ama kararda veremiyorum .
slm hoşgeldin masaleylülcüüüüm sanada slm.
benimle ilgili yazdığınız güzel dileklerinizi okudum.
inşallah en kısa zamanda bizde hamiş oluruz.
bu arada sen neden 23 e kadar iştesin, ne iş yapıyosun ki, vardiyalı mı??
ben şuan 1 kase domates çorbası,1 dilim tam tahıllı ekmek,
2 kaşık barbunya,yoğurt, domates ve maydonoz yedim.
beğendiysen sanada yollayabilirim
slm hoşgeldin masaleylülcüüüüm sanada slm.
benimle ilgili yazdığınız güzel dileklerinizi okudum.
inşallah en kısa zamanda bizde hamiş oluruz.
bu arada sen neden 23 e kadar iştesin, ne iş yapıyosun ki, vardiyalı mı??
ben şuan 1 kase domates çorbası,1 dilim tam tahıllı ekmek,
2 kaşık barbunya,yoğurt, domates ve maydonoz yedim.
beğendiysen sanada yollayabilirim
Sanırım benım canım cektı sımıtı:))Ankaranın sımıtını mı özledım nePizza evet ya da kumpir de olabılır.Ben zararlı ama hamburgerde sevıyorum daha doğrusu patates kızartmasını daha cok:))
Selam canımsen nerdesın diğer topiclere yazdıklarını okuyorum bazen:))ohh ohh afiyet olsun ben zorla kuru fasulye yedım aksama da tost yıcem.Mıdem ıyı değil pek
merhaba canımmm. uzun zamandır denk gelemedik seninle. canım ben hastanede çalışıyorum nöbet usulü çalışıyorum. hafta içi 5 gün izinliydim bu hafta sonu çalışcam. haftaya da 15.00-23.00 saatleri arası nöbetim var. bu arada domates çorbasını çokkk severim. genelde yaparım hep. afiyet olsunnn. gayette sağlıklı beslenmişsin bravo. ben şuan işte olduğum için anca işte dışardan yicem. beğenmedim kıymalı dolmayı. birde mercimek çorbası filan da vardı ama kaynar olmadan içemiyorum ben. ılık çorbayı hiççç sevmem. :) çorban sıcaksa yolla hemennnn
Evet bak kumpirde güzel. Ama daha 2 gün önce evde yaptım.ayy sorma patates kızartmasını bende cok seviyorum. Yani yaglı bisey olmasa hergün yicem ama haftada 1 bazen 2 kez yiyorum kilo yapmasın diye. Ankara nın simitini bilmiyorum ben. Aman bilmeyeyim sonra canım çekiyo bulmak zor oluyor
geçmiş olsun canım dikkat et, kaç kilo aldın bebek nasıl?? 2 gün sonra kontrolün var unutmadım aklımdasın,
cinsiyetini öğrenirsen hemen yaz, girebilirsem bakarım.
evet denk gelemedik unutmuşum seni görünce şaşırdım:))
nöbet işide zor biraz canım,bende sıcak çorba severim, soğudu ama ısıtırım senin için
dışardan yiyebileceğin şeylerde hep hamur işi oluyor genelde, kilo sorunun yoksa pizza, hamburger, döner olabilir.
oyyy yerim ben onun giysilerini, ben çıkıyorum kızlar, eşim az önce çıktı evi süpüreyim gelene kadar,
hafta sonu makina açtırmıyor bende çıkınca yapıyorum. öptüm sizi.
Buldum ne yiyecegimi. Mantııııı. Siparis ettim simdi .gelir 20 dk ya
Hıc tahmın etmezdımcanımı cektırcen ha avucumu yalıyorum afıyet olsun
Canımmm ya canın çekmesin benim yüzümden. Kız bak marketlerde satılıyor alın bir paket yapıverin evde. Kolay bisey zaten.
Burda markette uzakzaten market usulü sevmem anne usulü severım:))Ankaraya gıdınce yaptırcam anneme buzlağa da atarım,eşiminde gecen canı cekmıstı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?