Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

İşte ben anne usulu dısında yıyemıyorum,alışmısım ya diğeri cok sahte gelıyo:)esımın canı cektığınde hazır alıyorum bazen ama ben yemem.Bızde ucgen seklınde yapıyoruz mantıyı,yüzük corbasını bohca seklınde kapatırız cok severız,esım bayılır.Anneannem icli köfte yaptı onuda yedim,Eşim için gitmeden önce yaptırcam..

oohh oh ye bakalım içli köfteleri. :)

hu huuu eylüüüüül daha doktordan gelmedin mii,
merakla bekliyorum kız mı erkek mi diye
hadi teyzesini bekletme,hayırlı haberlerini getir bebişin.

selam teyzeleri biz gedik kızımla
giremedim uzun zamandır hiç vaktim olmadı anneannem iki dizindende ameliyat oldu protez takıldı kireçlenme vardı çok şükür şuan iyi durumu
geçmişi okudum ve nehir hamileymiş çok sevindim hayırlısı ile rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı bayanruja en en kısa en doğru zamanda inşallah
eylülcüm bugun cinsiyet belli oluyormuş henüz yazmamışsın merak ediyorum umarım bebişin ve sen iyisindir gelince hemen yaz
bizde cumartesi günü gördük kızımızı çok şükür herşey güzel gidiyor.5,5 aylık olduk artık bol bol tekme yiyorum
hatta şuan ondan bahsettiğimi anladı sanırım vurup duruyor

hu huuu eylüüüüül daha doktordan gelmedin mii,
merakla bekliyorum kız mı erkek mi diye
hadi teyzesini bekletme,hayırlı haberlerini getir bebişin.

Randevum saat 3 deydi fakat saat 4 e sarktı canım,dısarı cıkmısken yemek yedım azıcık gezdim.:))Hersey yolunda cok sukür normalde 14 haftalığım bebişim 15 haftalık olmuş..Hıc yerınde de durmadı bir oyana bu buyana:))%80 kız dedi

Ay eylül senı merak edıyordum iyi ki geldin yerım ben senın kızınıanneannene gecmıs olsun canım,şifa diliyorum.Masallah nazar değmesin 5-5 ay olmus

sağol canım amin inşallah
olduk valla büyüyoruz hiç anlamadan geçiyor zaman

inşallah canım çok sağol Allahım isteyen herkese versin
Sağol canım anneannene geçmiş olsun bebişine iyi bak tekmelere dikkat

olleyyy kız oluyo yuppii

canım çok sevindim sende kız istiyordun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kesin değil ama%80 daha:))amin inşallah canım sağlıklı olsunda..Tam cıkıyorum sen geldın canım bugun yoruldum yatıyım.Sen iyisin dimi hersey yolunda?

%80 ihtimalide güzel

herşey yolunda canım yarın evdeyim girerim nete sana iyi uykular

Herseyı guzel canım kıpır kıpır resmen rahmı tırmalıyordu:))insallah sende göruceksın yakın zamanda
Sevındım canım hep iyi olsun hersey yolunda olsun yaın görusuruz canım sizede iyi uykular

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…