Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Az yiyorum ki ben niye bu kadar aldım anlamadım kiumarım 80 olmam 75 e razıyım fazlası olmasın mümkünse:))

ya dün gezmeye gittim, kadın 25 günlük bebeğiyle gelmiş
sadece biraz göbek vardı,bacak,kalça,kollar falan incecik.
biriside 10 aylıktı,kadın 20 kilo aldım dedi ama hiç kilosu kalmamış hepsini vermiş.
biz biraz kiloya meyilliyiz sanırım.

Normal doğumda daha çok kilo gidiyormuş,25 günlük bebek ne tatlıdır oda mis gibi kokmuştur.Süt bol olup emzirirsen de kilo kaybediyorsun bizde onlar gibi oluruz umarım.67 kilo hayatımda ilkkez oluyorum

Normal doğumda daha çok kilo gidiyormuş,25 günlük bebek ne tatlıdır oda mis gibi kokmuştur.Süt bol olup emzirirsen de kilo kaybediyorsun bizde onlar gibi oluruz umarım.67 kilo hayatımda ilkkez oluyorum

normal doğurmuş canım son güne kadar hep ayaktaymış zaten geziniyormuş,
kolay bir süreç geçirmiş yani,doğumuda kolay olmuş,hatta doğurmuş ertesi gün çarşıya çıkmış alışverişe
bebek sürekli ağlıyordu,hiç kucağıma almadım.
ağlayan çocuğa bakmayı beceremiyorum

Yürüyüş doğumu kolaylaştırıyor o yüzden şanslıymış,ağlayan çocuk olunca bende çekimserim,hep gülse çok iyi olur

Ben sezeryanım bide daha az gider kilolar,ne zaman eskime halime dönücem çok merak ediyorum.Benim kilolar simitlerde kalçada toplandı zaten tahmin etmiştim.

evet canım,seninki riskli olduğu için mecburen hareketsiz kalıyorsun.
bence bizde veririz,hem boyumuz uzun boşver,ben kendimi öyle avutuyorum

evet canım,seninki riskli olduğu için mecburen hareketsiz kalıyorsun.
bence bizde veririz,hem boyumuz uzun boşver,ben kendimi öyle avutuyorum

Bebişlerimiz sağlıklı olsun kilo veririz diminasıl spor yapcam diye düşünüyorum kanguruylamı:)))boyumuz kısa olsa daha cok belli olur dediğin gibi..Bu haftalar nasıl geçer bilmiyorum acayip derecede sıkılıyorum.

ilk zamanlarda spora vakit olmuyor diyorlar
doğal olarak kendiliğinden biraz veriliyormuş
sonra yediklerimize dikkat ederek ve vakit buldukça yürüyüşe çıkarak veririrz.
çocuğu bebek arabasına koyasrsın yürüyüş yaparsın.
neden için sıkılıyor noldu ki

Burada yollar öyle kötüki tepelik yokuş inip çıkmak lazımbebek arabası zor olur gibi kanguru yada siling alırım şapkasını da takarım:))
Koca bir yaz bekliyor beni evde,pc de oyalansam onun sıcaklığı benı sıkıntıya sokuyor,tv desen sıkıyor bir sure sonra,daralıyorum..
O gün sağlık ocağına gittim aman hep yat dedi,bir hastaları 23 haftalık 900grm doğurmuş çok zormuş falan cok moral veriyorlar sağolsun.

hee yaa ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları diye
boşuna şarkı yapmamış adamlar.
bende adana mersin gibi düşünüp yürüyüşe çık diyorum
sen moralini bozanları boşver,ağzı olan konuşuyor,
kısmet değilse zaten olmaz,
benim problemim yok ama noldu biliyorsun işte,aldırdık bebişi.
sabret 4,5 ayın kaldı,klasik müzik aç,kanepeye uzan,ayaklarının altına yastık koy
bebişinle ilgili güzel hayaller kur,bence işe yarar

evet Mersin olsa sahilde yürürsün arabayla mis gibi,gerçi yazında çok sıcak olacakmış.Beim spor işi biraz zor bakalım,bebek dünyaya gelsinde:))
Öyle biliyorum herşeyin hayırlısı bilemeyiz ne olucağını,simdi erken doğum beni düşükten daha cok korkutuyor,aynı doğum gibi oluyor ya allah korusun.L kanepede yatıyorum zaten ayağıma yastık da koyuyorum,hayalde kuruyorumsonra korku geliyor kurmuyorum garip işte..Ben 3 ayım kaldı diyorum çünkü 7 yi atlattımmı biraz daha rahat olucam,5-6 ay en riski dönem erken doğum için.Haftaya cuma 5 aylık olucak inşallah..

hayal kurarken bende hemen kötü şeyler düşünürüm neden böyleyiz
çok rahatsız oluyorum,bide son zamanlarda iyice takıntılı oldum
dün mesela gezmeye giderken saçımı maşayla bukle yaptırdım
çok hoşuma gitmedi kadın sprey sıktı,bozulmasın dedi
kalıp gibi kaldı kafamda bütün gün rahat edemedim.
eşimde evden çıkarken güldü,sen her halinle güzelsin neden yaptırdın falan dedi.
akşamdan beri kafaya taktım,ya ordakiler beni komik bulduysa,ya arkamdan gülmüşlerse
falan filan diye üzülüyorum,suratım çok asık, birazdan kuaföre uğrayıp yaptığını beğendinmi
diye onunda canını sıkmak istiyorum.

Nedeni hayal kırıklığına uğrama ihtimalimiz.(bazen yasadıklarımızdan bazense duyduklarımızdan ötürü,kötü şeyler başımıza gelicek miş gibi oluyor)Buarada dun izinlimiydin gezmeye gitmişssin?Sen evde bugidiyle sarsana sacını hem doğal duruyorlar o şekilde.
Bende sevmem spreyli,jöleli kaşınırım hatta,belki o kuaför bu şekilde alışmışlardır o yüzden öyle yapmışlardır.Sanmıyorum güldüklerini ama gittiğin insanlar salaş tarzındalarsa seni süslü bulmuşlardır.
Artık yaz geldi kuaförede gidilmez.

evet dün izinliydim canım.
onlarda süslüydü ama tarz olmuşlardı
yani saçları düz fönlüydü,bazıları sadece uçlarına bukle yapmıştı çok doğaldı,
bi tanesi dışa fönletmişti ama benimki köylü kızları gibi oldu çok sinir oldum
ve ilk kez gördüğüm insanlarda vardı aralarında.
giydiğim kıyafet kaliteliydi ama o saçım beni rezil etti.
1 ay sonra tekrardan toplantı yapcaz ozaman çok şık olmam lazım,
şimdiden internetten bişeyler alayım
sadece bu değil biyerde konuştuğum laflardan sonra pişman oluyorum.
ya yanlış anlamışlarsa,ya beni cahil görmüşlerse keşke çenemi tutsaydım falan diye
kendi kendimi yiyip bitiriyorum off ya noluyor bana

Kuaför yüzünden boşver bir dahaki sefere daha doğal gidersin olur biter:))Kıyafetinde şıksa o kapatmıştır saçını.Ya sen neysen o sun neden seni cahil olarak görsünler ki.Seni sevecek insanlar bu şekilde sevsin.Sen doğal kendi halin gibi olmuşsun kendini yargılama.Hem takıntılı olman normal her kadın takıntılı,şuan hassas bir dönemdesindir o yüzden.Ne zaman tatile gidiyorsunuz,bir ara İstanbula gidicez diyordun.

Son düzenleme:

evet kuaförün cahilliği ama benim gözüm görüyor müdahale etmem lazım,
kalbini kırmamak için kuaföre güveniyorum,laf söylemiyorum.
çok güzel oldu birazdan aşağı iner bukleler diyip kandırdı
kadınlar saçını ilçede mi yaptırdın falan diye laf soktular,
bendeki akıl sonradan çalışıyor,al tokayı topla saçları illa öyle durmak zorundamısın.
doğru hassas dönemdeyim ama korkuyrum kendimden kafayı sıyırcam iyice
istanbul işi kaldı canım, yurt dışıda şimdilik kaldı pasaport çıkardık ama
gitceğimiz tarih belli değil,
kendime sürekli güzel telkinler veriyorum,
yoksa aklıma kötü düşünceler hücum ediyor,seninde kafanı şişirdim
zaten biliyorsun son zamanlarda iyi değilim.
hadi öptüm tatlım şu işleri halledim öyle arası geldi sayılır.

Öyle laf sokan insanlar için takıntılı olma ya değermi?bence o saçla onlardan daha güzel olmuşsundur durusun yeter hem Adanalı değilmisin?:))Her insanın istediği beğeneceği tarzda olamassın ki.Yurt dışı olmasada Adanaya falan gidersiniz,hava değişimi olur.O kötü düşünceler bende hep var
bir şekilde atlatıcaz bu dönemleri.Biz güçlüyüz canım,kafanı şişirdim falan deme sohbetin için teşekkür ederim zaten bende iyi değilim..
Görüsürüz canım dikkat et kendine

efeeylül cnmcm hiç takma kafana güzel şeyler düşün, bu günlerde geçecek ve sağlıcakla alıcaksın kucağına bebişini. arkadaşıma sık sık soruyorum , bu şekilde yattığı sürece dikkat ettiği sürece hiçbirşey olmaz gönlü rahat olsun diyor

bayanruj merhaba :13: bende çok farklıyım son 1 aydır, normalde hiç takılmadığım şeylere inanılmaz takılıyorum, herşeye kırılıyorum, arkadaşlarım nasıl davrancaklarını şaşırdılar gün sayıyorlar "sabıııırrr sadece 6 ay kaldı sabııırrr" diyorlar Allahtan kardeşten öte bir bağımız varda kahrımı çekiyorlar sanırım hormonlarımız tavan apıyor bazen içimize chucky kaçıyor

Teşekkür ederim canım inşallah geçicek,bir an önce geçsinarkadasın bana çok umut oldu zaten teşekkürlerimi ilet
Sürekli yatmıyorum arada kalkıyorum,yormuyorum kendimi ama sanırım hep yatsam daha iyi olucak.

Hamilelik hormonları canım bende hiç ağlamayacağım şeylere ağlıyorum artık alışkanlık oldu,mesela gülüyorum kahkaha atıyorum sonra ağlamaya başlıyorum delimiyim neyim:))annemde bazen sinir oluyor çünkü can sıkıntısından onla uğraşıyorum,ama anne işte katlanıyor.

Mozzarella canım arkadaşının kızı ilk gebeliğiydi dimi daha önceden düşük vs olmadı dimi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…