Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

bende çok merak ediyorum yarın bu saatlerde bakıcaz inşallah bebişim iyidir
hasta oldum bile iyileşmek istiyorum :26:

inşallah canım hafta hafta geçmiyor sanki merak ediyorum bebişimi.
burun spreyi almadım benim grip olduğumda burnum akmaz evde deniz tuzu vardı temiz suyla karıştırıp burun spreyi yaptım.ilaç kullanmıyorum zaten.yarın doktora gidince sorarım ilaç haricinde belki bana öneride bulunur.

nehır

SLM CNM NASILSINN INSL hastalıgın cabuk gecer bende tam 29 gun olmustum pöff suurkı gectı sımdııse mıde yanmam varr bogazım alev alevv pöfff

bebeıs naısl bakalım
gecmıse bakım bır ben

Son düzenleme:

slm canım inşallah çabuk geçer çok halsizim yatıyorum sürekli.29 günmü sürdü bi grip
bende geçen hafta mide yanması vardı 3 gün sürdü ama ne 3 gün
hamur işlerine kızartmalara dikkat et yoğurt iyi geliyor ve soda.

yarın doktora gidicem 2 hafta önce iyiydi şimdi daha büyümüştür özledi sıpayı

ben cevap yazmadım mıyazdım gitmedimi

anammm senın pipican da erkencı hehe cok sukur cnm her gunumuzeee hayırlısı olsunda bısım dr resmını cekmıstı ole bır fotous var yanı pıpı show dıye ekledıkk hatıra defterımızeeee gunlumuzeehayrıs darısı eylule nehır ve tum haber bekleyenleree benım zor zamanlar artıkın sıde ınsl bu gunelre gelınn bısde cuma gıtık drr

paşamın keyfı yerınde ama dnemıs dogumpozızyonu ıcn 2 hata sonra gel dedı dr ablamsıs hayrlısı le doner ınsld ua beklıyoruz sılerdende kı normal dogum yapayım ınsll kısmet se gercı leımden gelen dondurme cabaların yapıcam ınsll
nehır cım bol c vıtamını al ınsll

Canım bebişin iyidir inşallah sen iyi ol ki oda iyi olsuno yüzden kendine dikkat ediceksin artık kendinden önce onu düşünüceksin..
Hamilelikte vücut direnci zaten düşüyor ona göre..

pardon 20 gun canım
mıde yanması son aylarda olurmus sbhkı yedıgım seyden kaynak lı oldu yaa hayrlısı gecer ınsll bol yuruyuse basladık artık paşamın donemsıı ıcnnn
ılk aylarda kg kaybı olur uzulme bebek kandan beslenıyor 4.aydan sonra sen kg almaya balarsın ve 6 aydan sonra hızlıce alırsın cunkum bebegın alır ben bu ay 1,5 kg alım bulunmaktayım ama paşam 1 kg almıs gerısı suyu fılann ee annesını dusunuyor paşam dogumdan sonra bırde kg takmasın kafaya dıye ne hallerde verdııgımı bılıyorrr canımm

ınsl guselce buyuyordurr kısmetlısınden ınsşşll

Senin çok az kaldı ya ne güzeldarısı bize artık önce eylül sonra ben:)umarım oğlusun dönerde sende normal yaparsın doğumunu ama dönmessede mecbur kalıcaksınız.Gerçi bebeğin sağlıklı doğsunda önemli değil.

yok canım gelmedi bende diyorum eylül hemen geldi gitti diye

sen napıyon canım

BurdayımYemek yedim annem yayla çorbası yaptı et suyu koyma dedim ama koymuş,kokusu midemi bulandırdı birazda sinirim bozulduburnumu tıkayıp içtim ama bida içmicem.Ya benim kilom 67 olduve az yiyorummmmmmmmmm

Canım bebişin iyidir inşallah sen iyi ol ki oda iyi olsuno yüzden kendine dikkat ediceksin artık kendinden önce onu düşünüceksin..
Hamilelikte vücut direnci zaten düşüyor ona göre..

dikkat ediyorumda bu havalar sıcak soğuk derken hasta oldum.hamilelerde çocuklarda yaşlılarda bünye zayıflıyormuş.bundan sonra daha dikkat etmem lazım.
20 gün yaa şaka gibi benim inşallah o kadar sürmez geçer :26:
4.aya gelelimde inşallah daha 2 ay var geçmiyor vakit
senin az kaldı canım inşallah sende bebişinde kolay bir doğum geçirirsiniz

bebeğin dönme olayını bilmiyordum çoğu şeyi burdan öğreniyorum.

Bugün adet sancısının hafifi gibi bir ağrı var normalmidir acabasuzannnnnnnnn

BurdayımYemek yedim annem yayla çorbası yaptı et suyu koyma dedim ama koymuş,kokusu midemi bulandırdı birazda sinirim bozulduburnumu tıkayıp içtim ama bida içmicem.Ya benim kilom 67 olduve az yiyorummmmmmmmmm

yayla çorbasına et suyu olurmu ilk defa duyuyorum.canım sen yattığın için böyle hareketli olsan kesin verirdin hem kilo olayını dert etme kızın sağlıklı olsunda sonra beraber veririz

bende sabah öksürürken sol kasığıma ağrı girdi etkileniyomu ufaklık anlamadım.

Bencede dikkat et canım benımde dün boğazım kötüydü,benım kötü oldummu iki kutu antıbıyotıkle ancak geçer ve bebeğim için hasta olmamam lazım.o iki ay benım ıcınde önemlii şu 7.aya bir gelsem daha rahat olucam..

Bebek kafası aşağıya doğru dönüyor doğum yaklaşınca normal doğum için gerekli:))ben sezeryan olucağım için her pozisyonda olabilir.doktor 100%100 dedi

Annem etsuyu ayırmıştı etli nohutlu bazen öylede yapar bazen sade yayla8ben sade dedim) buğday da koyar ama bana ağır geliyor kokusu ama besleyici olsun diye annem inat etti..

onemlı degıl ınlsl dogal olur yaff ayy cnaım benım şifa nıyetıne deyıp ıcseydın ben sevmedıgım seylerı mısal ılacları sıfa nıyetıne deyıp ıcıyorumm kan hacmın artıysa ondanda kg fasla cıkar tatlımm:26:

ınsl gelırsını be su durumda dıyorum ne zmn gectı ama su sfak bıtmyor bır turluuu ınsl cnm ya dua ıle doner ınsll da dogalından yaparımm

regl gunun yakınsa olur tatlımm o gunler yaklastıkca regl olucakmısn gıbı m oluyor halendee

3 ay kritik dönem atlatınca biraz daha rahatlıyacağım:26:
benim için doktor ne der bilmiyorum daha önce topiklerde okumuştum sezeryan yapılıyormuş kan pıhtılaşması olanlarda malum iğneleri son ana kadar kullanmam lazım yine topikde okuduğuma göre doğumdan 1 hafta önce iğne bırakılıyormuş sanırım böyle bi durumda normal doğum imkansız görünüyor.

Annem etsuyu ayırmıştı etli nohutlu bazen öylede yapar bazen sade yayla8ben sade dedim) buğday da koyar ama bana ağır geliyor kokusu ama besleyici olsun diye annem inat etti..

anladım canım hiç denemedim,annen sana iyi bakmaya çalışıyor sende yaramaz çocuk gibisin

Canım sanırım dediğin gibi regl zamanım geliyor
Canım midem bulanıyor sinirim bozuluyor,stres olmamam lazım

Herşey yolunda gitsin ne gerekiyosa onu olursun.Canım işte sevmediğim için asabi oluyorum
eşim yanımda ondan gec yazıyorum..

anladım canım bende diğer topiklere bakıyorumbu arada ikili test ne zaman yapılıyor beni bu aylarda ne bekliyo merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…