Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

aaa gerçektenmi desene minik yaramaz kendi kararlarıyla hareket etmeye başlamış daha doğmadan hayırlısı olmuş cnm ozaman maşallah çok heyecanlı ve isteklisin , ben hep planlı oldu zannediyordum

Evet canım tek bir kaçamak sonucu:))hayırlısı buymuşistiyorum çünkü zor bir süreç geçiriyorum,hamile kalmadan önce durumumu bilmiyordum.Ne kadar genç yasta olursa gebelik o kadar iyimiş.İyiki de olmuş..

hahaha iyiymiş ne güzel cnm Allah aratmamış bizde mayıs haziranda ancak tutar dedik, çünkü çevremdeki herkes 4-5 ayı buluyor tutması dediler, çalışmalarımzdan 1,5 ay sonra öğrendik hamile olduğumu daha şimdiden hayatımız nasıl güzel değişti yaa, mutluluğumuza mutluluk katıldı çok heyecanlı bir bekleyiş başladı

Evet canım çok şükür,allah istiyen herkese nasip etsin.İşte belli olmuyor bebeğin hemencecik gelesi varsa geliyor,bazen nazlı çıkıyorlar..Alışveriş yapıyormusun?çok heyecanlı bi bekleyiş gerçekten özellikle o alışveriş heyecanı bayılıyorum.Korkularım olmasa neler alıcam nelerbu mutluluğumuz hep daim olsun inşallah

yumurtlama günlerimi biliyorum canım, benimki sadece bir his,
kendimi öyle hissettiğimi söyledim.

canım ya yanlış anlama lüften . kendi yazdıklarımı okudum da ukalalık gibi olmuş sanki .öyle algılama lütfen .tabiki de biliyorsundur yumurtlama günlerini . inş yanlış anlaşılmamışımdır.

yok cnm daha alışveriş girişimim yok kendimi zor tutuyorum ama daha 8 haftalık hamileyken lcwdan 4 lü zıbın almıştım hem kıza hem erkeğe gidicek renklerden birde bi arkadaşım yelek almıştı ilk hamileliğimi öğrendiğim zaman bukadarcık aaa 1 pakette bezimiz var

Bezmibizim bezimiz yok ama ıslak mendilimiz var:))Lcw baktım çok uygundu fiyatlar,kıyafete çok yönelmiyecem artık ben çünkü bebek kış bebeği olucak,kışlıklarda ağustostan sonra çıkar,seneye yazlık kıyafet alıcam ama indirimlerdeçok beğendiğim bikini mayolar var.0-3 ay çok almayın diyorlar en fazla 3-6 giyidiyor ona göre al canım büyük olsa daha iyi çünkü hemen büyüyorlarmış.

evet cnm çabuk büyüyorlarmış 0-3 ay arasını mothercare'den al dedi arkadaşım, çok güzelmiş pamukluymuş ilk 3 ay tenleri çok hassas olduğu için %100 pamuklu kıyafetler tercih etmeliymişiz, ama 3 aydan sonrasını karışık markalardan takılıcam. mothercare biraz tuzlu bi marka oyüzden şimdiden alim diyorum çünkü indirim var kışlık kıyafetlerde bizim kuzular kış bebişleri olacağı için almak lazım uygun fiyata

ıslak mendil uni markamı aldın cnm? en iyisi oymuş öyle duydum ama almadığım için birşey diyemiycem :26: pamuk ve sudan oluşuyormuş sadece doğrumu :26:

0-3 ay ben çok aldım,mothercare den de bikaç şey alırımben joker soobe den,zarakıds,englısh home dan aldım.Onlarda %100 pamuktu.Zarada ikili beyaz zıbın var çıtçıtlı uzun kollu,o çok kullanışlı hem atlet gibi hem ince yeride çok güzel ben0-3,3-6 aldım.
H&M de de güzel tulumlar vardı:))6.ayımın dolmasını bekliyorum yeni kıyafetler almak için.Mother care de ayın 15inde indirim oluyormuş öyle duydum,anneme sürekli mesaj geliyor ama gitme fırsatım olmadı..
Islak mendili alışveriş yaparken eşim almışben uni yeni doğan alıp stok yapıcam en kullanışlı oymuş,sadece pamukmuş.Eşim primanin yeni doğanını almış onu da kullanırız.

Dün de bimden lanisoh göğüs pedi aldım 4 küsürdü fiyatı indirimdeymiş,iki kutu aldım dursun.

bende okullar tatile girdiğinde başlıycam alışverişe şöyle rahat rahat vakit sorunu olmadan joker ve soobe çok güzelmiş evet duydum, zarakids çok şeker şeyler üretiyor english home bebek bölümü olduğunu bilmiyordum hemen araştırim onuda indirim yakalarım hepsinden inşallah özellikle takip edicem, sadece 1-2 ay giyecekleri şeylere birsürü para vermek istemiyorum açıkcası, kaliteli şeyler olsun ama indirim günlerinden yakalamış olayım

uni yeni doğan alıcaz bizde, bir arkadaşım pamukları kaynatılmış suya batırıp kutulara koyup kullanıyordu en doğalı en güzeli dedi ama sürekli onunla uğraşmak biyerden sonra olmaz gibime geldi, birde ben 6-7 tane ıslak mendil kullanıyordum her bez değiştirmede tatilde abimin çocuğuyla ilgilenirken pamuk yetmez bana bez olarakta prime pampers yeni doğan beyaz olanından almaya karar verdik, miniklerimizin popuşlarına çok uygunmuş annem tlfda huggies çok güzel çok kaliteli dedi, bez sponsorluğu yaptığı için baya araştırmış oda 3 aydan sonra huggies kullanabilirizde

buarada efeeylülcüm 3lü tarama düşünüyormusun benim 2li tarama kan sonuçlarım dün geldi, çok iyi dedi dr. ben 3lü düşünmüyorum açıkcası bir aksilik olmazsa, 2li iyi çıktığı için 3lü gereksiz stres olur sanki:26: hem zaten (Allah korusun) bir problem çıksada sonuç değişmeyecek bebişimiz hep bizimle olacak
birde 2li sonuçlarını yazarmısın cnm değerlerini yani ?

Canım ben 3lü ve 4lü test yaptırmıyacam,zaten 3 lü zamanım geçti.Doktorum ben gerek duymuyorum sonuçların iyi dedi.Afp testi yapalım sadece dedi.Oda iyi çıktı zaten.Detaylı ultarason yaptırırsın dedi.

Joker de indirim oluyor bende indirimleri yakalamaya çalışıyorum,çok beğendiklerimi içimde kalmasın diye alıyorum ama gereksiz yere para harcamak saçma.English home da bebek olduğunu bende hamile kalınca farkettimoysaki uzun zamandır varmış.Nevresim takımları,havluları bir çok şey var,hatta anne adayları genelde bambu yetişkin havlusu alıyorlarmış daha yumuşak ve sağlıklıymış.

Huggiesi biraz büyüdüğü zaman kullanırız,eşimde prima pampers almış nasıl bilmiyorum ama zaten çok kullanılan bir şey paket paket almak lazım.Hatta indirim olursa markette stoklamak mantıklı.Uni de zaten pamuk elde uğraşmak zor şahsen ben üşenirim
Aldığın kıyafetleri sonra paylaşırsan sevinirim,nerde indirim var haberleşelim ona göre alırız.
Okulların tatil olmasına az kaldı canım,ama hava çok sıcak olucakmış nasıl gezilir bilemiycem

eşim gelsin yazim bende cnm değerleri kağıt onda , yaş riskini hatırlıyorum 1/ 753... 29 yaşındayım buarada.

diğerleri baya baya düşüktü, dr "hiçbir sıkıntı yok herşey yolunda , zaten ben çok rahattım sizden yana birşey çıkmayacağından" demişti. ense kalınlığı 1.6mm çıkmıştı, burun kemiği vs oluşmuştu. bende buyüzden yaptırmayı düşünmüyorum cnm , çok rahatım, birsürü test vs ile bebeğimide kendimide strese sokmak istemiyorum

ahh bi almaya başlim hemen koyucam resimlerini cnm zaten, nasıl heyecanlıyım, sizlerle paylaşmak iyi geliyor bana

bebek odası düşünüyormusun efecim? çevremdeki herkes odanın ilk zamanlar gereksiz olduğunu, park yatak ve dolabın yeterli olacağını söylüyor. bana da mantıklı geldi açıkcası, park yatak 2,5 yaşına kadar idare ediyormuş

Canım doktoruna güven,testler çok da güvenilir değilki,kesin sonuç zaten amniyosentez oluyor.Hiç strese girmeye gerek yok,ayrıntılı ultarasonda her organını inceliyor doktorlar bence daha iyi.
Bende öyleyim bir an önce 6 buçuk aylık olsam herşeyini alsam:)))
Şimdilik bebek odası düşünmüyorum ben,hem kendi evimiz değil belki taşınıcam seneye ona göre eşyalarını alırım diye düşünüyorum.
Park yatak konusunda kararsızım çünkü kullanışlı olmadığını söyleyenler var.Sepet beşik düşünüyorum ama oda en fazla 6.aya kadar kullanılabilir.İkeadan normal mobilya beşikde alabilirim yatak odama koyabileceğim,hem daha fazla kullanır hemde ugun fiyatı.
belki birde dolap alırım,kendi yatak odası takımımın şifonyerinede prensesime tahsis edeceğim:))
Bebek odasını daha sonra alırsam beyaz çok sade bir model alıcam,uzunca bir zaman kullansın diye.

cnm eşim geldi çıkmak zorunda kaldım kusura bakma

Yaş riski = 1 : 726

Biyokimyasal Trisomy 21 = 1 : 1115

Kombine Trisomy 21 = 1 : 5238

Trisomy 13/18 + NT = 1 : 10000

değerlerim böyle çıktı, ve dr hiçbir sıkıntı yok dedi. benimde içim rahat güveniyorum doktoruma ve 3lü test yaptırmıycam

yakın bi arkadaşım çok güzel bi takım almış kızına bebekken, çocuk büyüdükçe yatağın ucunda çekmece&dolap şeklinde olan parça çıkıyor yatakta büyüyor, kızı 5.5 yaşında hala kullanıyor rahatlıkla ve 7-8 yaşına kadarda kullanır. belki 9-10

Evet kendime aldım bile ama 44 değil 42 bedenindirimde olanı buldum annemın beğendiğini almadım hamile pijama yarım kol takıkm 79.90 dan 29.90 inmişti,bide gecelik aldım o da 49.90 dan 22.50 inmişti:))

ayy maşallah bakalım ben kaç beden olucam o aylarda

canım şimdiye kadar kullandığın birşey varmıydı?

Normal doğumda daha çok kilo gidiyormuş,25 günlük bebek ne tatlıdır oda mis gibi kokmuştur.Süt bol olup emzirirsen de kilo kaybediyorsun bizde onlar gibi oluruz umarım.67 kilo hayatımda ilkkez oluyorum

ilk kez hamile oluyosun 67 i görmen normaldir

Önemli değil canımtaramanda risk gözükmüyor,inşallah bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelicek.
Hangi marka almış arkadaşın?,cumartesi akşam bebek mağzalarına baktım,park yatakların küçük boyları bana daha uygun yatak odam büyük değil.Takımlara da baktım ama işte karar veremiyorum ne yapsam diye!7.aya var daha karar veririm heralde
Çilek ve belis marka önerenler olmuş kk da,burada siteler var sırf mobilya üzerine kendimiz de yaptırabiliriz aslında.

ayy maşallah bakalım ben kaç beden olucam o aylarda

canım şimdiye kadar kullandığın birşey varmıydı?

ilk kez hamile oluyosun 67 i görmen normaldir

42 beden bol geliyor pijama takımıbirde ben göbek kısmımı kıyafetin sarmasından rahatsız oluyorum bol bol tutuyorum:))ama gecelik 42 beden iyi geliyor.Hareketsiz değilsin canım o kadar almaşsın heralde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…