Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

12 ile 14.hafta arası sanırım ben 12.haftada yaptırmıştım esım gitti

yarın yeni bi doktora gidicem inşallah iyi bir doktordur memnun kalırım bana yardımcı olur doğum sürecine kadar rahat geçiririm:26:
bakalım bi sonraki randeuyu ne zman verecek

8,5 hafta oldu 4-6 hafta sonra bende yaptırırım inşallah

Doktor önemli,bazısı insanı strese sokuyor resmen seni rahatlatması çok önemli ve tabi tecrübeli oluşu umarım şansına iyi doktor denk gelir.15 günde 1 verır ilk 3 ay,2 ayı gecırdın 3 ay olunca için daha rahat eder..

aynen canım şansımıza artık:26:

3.ayıda görürüz inşallah

kefirin hamilelikte bi zararı varmı ?

Görüceksin canım allahın izniyleZararı yok diye biliyorum,yoğurt,ayran,kefir çok faydalı hatta.Eylül içiyordu kefir.
geçenlerde görümcemler verdi kefir mayası az yaptın 2.yapışım tadına bakmadık henüz inşallah güzel tadı vardır

ayy ben acıktımmm.annemde gitti alışverişe:))

meyva yee yada kuruyemiş bendeşimdi kendime meyva hazırlıycam.

geçenlerde görümcemler verdi kefir mayası az yaptın 2.yapışım tadına bakmadık henüz inşallah güzel tadı vardır

meyva yee yada kuruyemiş bendeşimdi kendime meyva hazırlıycam.

Şanslısın ev de mayasını bulmuşsun ben yıllarca içmiştim annemle,aynı ayran gibi bayılıyordum
Tost yaptım yaa tost makinasını kaldırdım napıyuım canım çok çekti,birazdan çıkıcam esım alıcak pijama almaya gidicem annem beğenmiş:))44 beden alıcam

pijamayı kime alıcaksın sana mı

günaydın kızlar,biz bu ay çalışmalara başladık biliyorsunuz
1 hafta oldu kendimi hamile gibi hissediyorum nedense
psikolojik olabilir belki ilk seferdede hissetmiştim oldu
karnımda hafif sancı var,mide bulantısı oldu akşam
halsizlik baş ağrısı var
bu kadar erken belirti olmaz ama idrar testini 2 hafta sonra yapsam çıkar mı??
kan testi yaptırma imkanım yok şu anda.

pijamayı kime alıcaksın sana mı

Evet kendime aldım bile ama 44 değil 42 bedenindirimde olanı buldum annemın beğendiğini almadım hamile pijama yarım kol takıkm 79.90 dan 29.90 inmişti,bide gecelik aldım o da 49.90 dan 22.50 inmişti:))

Günaydın canım,umarım hislerin doğru çıkar mutlu haberle gelirsin.Adet günün gelmeden idrar testi yapma bence adet olacağın gün ya da bir gün önce yapabilirsin silikde olsa çıkar..

Günaydın canım,umarım hislerin doğru çıkar mutlu haberle gelirsin.Adet günün gelmeden idrar testi yapma bence adet olacağın gün ya da bir gün önce yapabilirsin silikde olsa çıkar..

ozaman çok beklemem lazım daha 20 gün var adete
neyse kısmet artık,nasıl olsa eşimle benden başka kimse bilmiycek
acelemiz yok öğrenmek için.
yemeyi azaltsam iyi olacak,
millet kilo verir ben daha hamile kalmadan aldım.
1600 kalorilik beslenme programını denemek istiyorum.
hem bebek gelişiyormuş hemde anne zayıflıyormuş

Acele etmemek daha mantıklı,hayırlısı neyse o olsun.1600 iyimiş bebekde gelısıyorsa ben 67 oldum

efeeylülcüm canım biz mersin i bir güzel gezdik geldik :) şansımıza da havalar serindi geçen hafta. püfür püfürdü yaa. bolca yedim herşeyden ohhh canıma deysin sen napıyosun nasıl gidiyor bakiimm ???

bayanruj canım okuduğum kadarı ile adetine 20 gün varmış. daha senin yumurtan bile çatlamamıştır ki. adetinin 12-13-14 üncü günleri yumurtan çatlar . o zaman yumurta ile sperm buluşursa işte o zaman hamilelik oluşuyor. ben 2 aydır doktor kontrolü ile yumurta takibi yaptırdğım için ordan biliyorum canım. hatta yumurtan çatladığı gün kasıklarında ağrı hissedebilirsin. işte o günü hiç boş geçirme derim.ayrıca hamilelik kanda 5-6 gün kala çıkabiliyor. idrarda ise adetten bir iki gün önce çıkıyor en erken.

en güzel anne adayları

biz geldik

deli gibi alışveriş yapmak istiyorum hem miniğime hem kendime ama zorda olsa frenliyorum kendimi yavaş yavaş yapmalıyım dimi sindire sindire tadını çıkararak

4 gün önce kontrole gittiğimde tam 60 kilo çıktım. bundan önceki kontrolümde 60.2ydim. hamileliğimi ilk öğrendiğimde de 61 kiloydum.

13+2yim şuan ve 1 kilo gitmiş sadece. 5.aydan sonra tehlike başlıyormuş , umarım çok kilo almadan tamamlarız hepimiz. benim boyumda uzun değil 1.64 aşırı kilo alırsam yandım :26: doktorum 12 kiloya kadar müsade verdi, özellikle normal doğum istediğim için az kilo almak kolaylaştırıyormuş doğumu ve tabiki yürüyüş&yüzme

buarada biz artık elevite başladık birdahaki kontrolde demire başlarız dedi dr

selam kızlar
Bugün doktor randevumuz güzel geçti yeni doktoru sevdim:)8+6 olmuşuz.21 mm olmuş bebişim bu sefer bende gördüm kalp atışını.doktorum iğne konusunda genetikle konuş dedi yarın araştırma hastanesine gidicez eşimle.gün içinde nete giremedim sonra misafirlik derken saat bu saat oldu sizi merakta bırakmayayim diye telden yazıyorum.herkese iyi geceler

Ohh canım tadını çıkardın yani afiyet olsunBu yaz çok sıcak olacakmış Mersini düşünemiyorum..

Bende bildik evde takılıyorumşuan için iyi gidiyor bir sıkıntımız yok ayın 14 ünde ayrıntılı ultrasona giricem

Sen nasılsın tatil dönüşü iş sendromu yaşıyormusun?

Hoşgeldin canım oğluşunlaBen 14 haftalıkken ciciler almıştım kızıma:)şimdi almıyorum duruldumallah izin verirse 6.aydan sonra yapıcam.Doktorum çok erken başlamışsınız dedi 6.aydan sonra başlamak gerekli dedi..
Kendine çok fazla kıyafet alma canım biliyorsun doğumdan sonra giyilmeyecek.Zaten yaz geliyor en rahatı elbise:))
Egzersiz yaparsan yürüyüş yüzme 12 kiloyu gecmessin bence..Doktor bana hiç elevit vermedi(Mersindekide Ankaradakide)12 haftalıkken kan ilacına başladım folık asitte içeriyordu)

Canım çok sevdindim maşallahbebişin büyümüş,kendine dikkat et hastanelerde yorma kendini

yumurtlama günlerimi biliyorum canım, benimki sadece bir his,
kendimi öyle hissettiğimi söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…