geçmiş olsun canım ye iç sen yinede bol bol c vitamini al canım geçecek inşallahİyi geçti canım,sandığımdan farklıydı 4 boyutluda sürekli bakmadı.Zaten hastanedeki tüm doktorlar yanımızdaydı.Profesör bakarken sanırım onlarda öğrenmeye çalışıyordu.Odaya girer girmez çift rahmim den bahsettiler(dedikodumu yapmışlar demekki)
Çift rahimli olup diğer herşeyin de çift olmasını internetten araştırdı doktor,işte çok çok nadir bir durum.Profesörde sen çok nadirsin biliyorsun dimi dedi,evet dedim.Zaten benim durumumda olan toplam 2.hastaymışım.Çift rahim gruplarında en şanlısıymıl benim durumum.Diğer hastasını iki kez doğurtmuş,bir sol rahimden bir sağ rahimden.Bana biraz moral verdi,kızımız da yüz üstü yatmış hiç dönmedi,yüzünü görmek için sallandım bol bol hiç banamısın demedi,inatçı olucak cadı.Sonra biraz yürüyüş yapıp çikolata yedi doktor çıktım yürüdüm yedim geldim.Yine dönmedi yüzünü:))döner gibi oldu bu seferde eliyle kapadı zaten 2 saat olmuştu çıktık artık mecbur.Bir problem olmadığını söyledi ya yeter,diğer doktoruma kıyasla profesörün rahatlatıcı konuşmalarına bile o verdiğim para değer anlıycağın.Cuma günü 600 grm olmuşuz15 günde 1 rahim kasılmasını önleyici iğne verdi.
İki gündür de hastayım burnum,boğazım,başım acayip.Gecelerim uykusuz ilaç da içmek istemiyorum umarım bir an önce iyileşirim....
Selam canım allah bağışlasın bebişiaz kaldı seninde ne güzel,alışverişiniz de bitiyor sağlıklı günlerde giyer inşallah kızımız.Aldıklarını görmek istiyorum
Biz hasta olduk canım ya grip oldum çok fena.Tavuk suyu çorba,nane limon,ballı süt içsemde geçmiyor bir türlü
eylül25 güle güle kullansın kuzucun eşyalarını , sağlıklı günlerde inşallahkuzunun nevresim takımını nerden ve kaça aldın cnm? ben haftasonu mothercarede sordum arabalı bi nevresimdi 65tl dedi.
hastane çıkışları hep aynı fiyat civarımı eylülcüm? henüz bakmadım ve markalar ne durumda pek bilgim yok
bende geçen gün komşunun 1,5 aylık bebişini görmeye gittim minnacık yaa bizimki doğunca daha küçük olucakselam kızımın güzel teyzeleri
uzun zamandır giremiyorum çünkü kızımın kuzenidünyaya geldi
onunla ilgilenmekten gözümüz başka bişey görmedi
teyzemin kızıda hamileydi geçen hafta dünyalar tatlısı bi kız bebekleri oldu allahım elleri kolları ayakları minicik
çok güzel bi şey rabbim hayırlısı ile bizede nasip etsin inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı
buarada kızım için alışverişin büyük bir kısmını hallettik nevresim takımı hastane çıkışıları,çantası,alt açma,battaniyesi,yorganı derken baya bişeyler aldık resimlerini çekip ekleyeceğim buraya
bu hafta sonuda kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyoruz görmeyi
sizler nasılsınız görüşmeyeli ne var ne yok
canım kontrolünün iyi geçmesine sevindim.ben diyorum senin kızın cadı şimdiden şımarıyoİyi geçti canım,sandığımdan farklıydı 4 boyutluda sürekli bakmadı.Zaten hastanedeki tüm doktorlar yanımızdaydı.Profesör bakarken sanırım onlarda öğrenmeye çalışıyordu.Odaya girer girmez çift rahmim den bahsettiler(dedikodumu yapmışlar demekki)
Çift rahimli olup diğer herşeyin de çift olmasını internetten araştırdı doktor,işte çok çok nadir bir durum.Profesörde sen çok nadirsin biliyorsun dimi dedi,evet dedim.Zaten benim durumumda olan toplam 2.hastaymışım.Çift rahim gruplarında en şanlısıymıl benim durumum.Diğer hastasını iki kez doğurtmuş,bir sol rahimden bir sağ rahimden.Bana biraz moral verdi,kızımız da yüz üstü yatmış hiç dönmedi,yüzünü görmek için sallandım bol bol hiç banamısın demedi,inatçı olucak cadı.Sonra biraz yürüyüş yapıp çikolata yedi doktor çıktım yürüdüm yedim geldim.Yine dönmedi yüzünü:))döner gibi oldu bu seferde eliyle kapadı zaten 2 saat olmuştu çıktık artık mecbur.Bir problem olmadığını söyledi ya yeter,diğer doktoruma kıyasla profesörün rahatlatıcı konuşmalarına bile o verdiğim para değer anlıycağın.Cuma günü 600 grm olmuşuz15 günde 1 rahim kasılmasını önleyici iğne verdi.
İki gündür de hastayım burnum,boğazım,başım acayip.Gecelerim uykusuz ilaç da içmek istemiyorum umarım bir an önce iyileşirim....
Selam canım allah bağışlasın bebişiaz kaldı seninde ne güzel,alışverişiniz de bitiyor sağlıklı günlerde giyer inşallah kızımız.Aldıklarını görmek istiyorum
Biz hasta olduk canım ya grip oldum çok fena.Tavuk suyu çorba,nane limon,ballı süt içsemde geçmiyor bir türlü
nehirası cnm 4lü tarama 2li taramanın daha detaylı hali diyelim. kafatası çapı ölçümü , bacak boyu, böbrek ciğer ne varsa bakıyor ultrasonda ve yine kan tahlili veriyorsun.
kuzumun boyu 15.5 cm , kilosu 200 gr olmuşbende 60.5 dim 60.7 olmuşum,200gr almışım yani doktor "süper gidiyorsun hala hamile kaldığın kiloya (61) çıkmadın" dedi. bakalım bundan sonra neler olacak..
temmuz 13 randevum var , detaylı ultrason yapıcakmış, radyolojiye gidicekmişim bide
yeni cicilerinide güle güle giy cnmpantolon almayı çok istiyorum ama giyemiyorum buralar inanılmaz sıcak olduğu için sürekli şortla geziyorum, birde askılı hamile tişörtleri buldum lcw internet sitesinde onları almayı planlıyorum
efeeylülcüm geçmiş olsun cnm kivi ye bol bol, 2 ay önce aynı sorunu yaşadım ve sadece bol su ve kiviyle 2 günde atlattım şüküren çok C vitamini kivide varmış doktorum demişti
eylül25 güle güle kullansın kuzucun eşyalarını , sağlıklı günlerde inşallahkuzunun nevresim takımını nerden ve kaça aldın cnm? ben haftasonu mothercarede sordum arabalı bi nevresimdi 65tl dedi.
hastane çıkışı
Eki Görüntüle 743131
alt açma
Eki Görüntüle 743132
nevresim takımı
Eki Görüntüle 743153
çantamız
Eki Görüntüle 743142
yedek hastane çıkışı
Eki Görüntüle 743151
bende geçen gün komşunun 1,5 aylık bebişini görmeye gittim minnacık yaa bizimki doğunca daha küçük olucak
canım kontrolünün iyi geçmesine sevindim.ben diyorum senin kızın cadı şimdiden şımarıyo
ceryanda kalma dikkaat et bugünlerde hava çok sıcak zaten.c vitamini al canın istemesede birşeyler yee çok kötüysen doktoruna danış.ıhlamur iç ben bi ara hasta olmuştum sadece 1 bardak içtim zararı varmıdır bilmiyorum çabuk atlattım.
afp testi 4 lü test mi doktor bana 3 lü test istemiyorum dedi 4 lüyü niye istiyor bide ben detaylı ultarason için devlet hastanesinden randevu aldım ikiside aynımı kafam karıştı.
ben hamile pantolonunu şimdi giymek için almadım zaten hava çok sıcak ve karnımda belirgin değil kışın giyerim diye aldım.
maşallah kilonu koruyorsun beslenmene dikkat et.
bayıldım hepsine
bende daha erken biliyorum ama liste yapıcam ne lazımsa hem araştırayım hemde rahat rahat denk geldikçe alayım diyorum.
kız çocuklarının kıyafetlerine o cadılıklarına hasta oluyorum off yaaa benim oğlum olucak sanırım
nehirası cnm 4lü tarama 2li taramanın daha detaylı hali diyelim. kafatası çapı ölçümü , bacak boyu, böbrek ciğer ne varsa bakıyor ultrasonda ve yine kan tahlili veriyorsun.
kuzumun boyu 15.5 cm , kilosu 200 gr olmuşbende 60.5 dim 60.7 olmuşum,200gr almışım yani doktor "süper gidiyorsun hala hamile kaldığın kiloya (61) çıkmadın" dedi. bakalım bundan sonra neler olacak..
temmuz 13 randevum var , detaylı ultrason yapıcakmış, radyolojiye gidicekmişim bide
yeni cicilerinide güle güle giy cnmpantolon almayı çok istiyorum ama giyemiyorum buralar inanılmaz sıcak olduğu için sürekli şortla geziyorum, birde askılı hamile tişörtleri buldum lcw internet sitesinde onları almayı planlıyorum
efeeylülcüm geçmiş olsun cnm kivi ye bol bol, 2 ay önce aynı sorunu yaşadım ve sadece bol su ve kiviyle 2 günde atlattım şüküren çok C vitamini kivide varmış doktorum demişti
geçmiş olsun canım ye iç sen yinede bol bol c vitamini al canım geçecek inşallah
kızımızda maşallahherşeyin yolunda olması çok güzel canım çok sevindim
bizim cadı kızımızda yüzünü hep kapatıyor nazlı olacaklar heralde
geçen zar zor yüzünü açtırdık diye kaşlarını çattı bize rahatsız ettik hanımı
bakalım bu hafta sonu ne yapacak
sağol canım ben bebetto dan aldım hastane çıkışı battaniye ve nevresimini
nevresim 50 tl indirimdeydi.batteniye 69 hastane çıkışı 55 tl
bende geçen gün komşunun 1,5 aylık bebişini görmeye gittim minnacık yaa bizimki doğunca daha küçük olucak
canım kontrolünün iyi geçmesine sevindim.ben diyorum senin kızın cadı şimdiden şımarıyo
ceryanda kalma dikkaat et bugünlerde hava çok sıcak zaten.c vitamini al canın istemesede birşeyler yee çok kötüysen doktoruna danış.ıhlamur iç ben bi ara hasta olmuştum sadece 1 bardak içtim zararı varmıdır bilmiyorum çabuk atlattım.
afp testi 4 lü test mi doktor bana 3 lü test istemiyorum dedi 4 lüyü niye istiyor bide ben detaylı ultarason için devlet hastanesinden randevu aldım ikiside aynımı kafam karıştı.
ben hamile pantolonunu şimdi giymek için almadım zaten hava çok sıcak ve karnımda belirgin değil kışın giyerim diye aldım.
maşallah kilonu koruyorsun beslenmene dikkat et.
bayıldım hepsine
bende daha erken biliyorum ama liste yapıcam ne lazımsa hem araştırayım hemde rahat rahat denk geldikçe alayım diyorum.
kız çocuklarının kıyafetlerine o cadılıklarına hasta oluyorum off yaaa benim oğlum olucak sanırım
resimleri yüklüyorum ama bazıları gözükmüyor
Eki Görüntüle 743130 battaniyemiz
hastane çıkışı
Eki Görüntüle 743131
alt açma
Eki Görüntüle 743132
nevresim takımı
Eki Görüntüle 743153
çantamız
Eki Görüntüle 743142
yedek hastane çıkışı
Eki Görüntüle 743151
Ohh ohh çok güzel ya sağlıklı ve iyi günlerde kullansın bebişin
Alt açmayı beyaz mı aldın kız çok kirlenmezmi
nehircim afp testi 4lü taramanın içinde de bakılabilen bir değer. ayrıda bakılabiliyor. benim her ikisinide bakılıyor şuanda. aklımda 4lü tarama yoktu ilk zamanlar, gereksiz stres diyordum doktor kontrolünde 4lü taramaya gerek varmı diye sordum, 2li tarama değerlerine göre hiç gerek yok ama neden yapılmasın ki risksiz ilerleyelim dedi, bende kabul ettim. 3lüyü zaten yaptırmadık doktor istemedi onu, 4lü daha iyi dedi.ya lcwda okadar güzel pembe keten pantolonlar vardı ki hamileler için bayıldım bayıldım , eşimde dedi hatta son 2 ayında (ekim kasım) giyersin al , ama fazla kilo alırsam da bedeni tutturamazsam diye almadım:26:
eylülcüm hepsi çok güzel güle güle kullansın yavrun
efeeylülcüm şalvar modelinde beli kalın lastikli tiril tiril pantolon aldım bugün çok rahat gerçekten , annemlerin yanına gittiğimde giyerim orda şort olmazbirde elbise bakmak lazım haklısın
nehircim afp testi 4lü taramanın içinde de bakılabilen bir değer. ayrıda bakılabiliyor. benim her ikisinide bakılıyor şuanda. aklımda 4lü tarama yoktu ilk zamanlar, gereksiz stres diyordum doktor kontrolünde 4lü taramaya gerek varmı diye sordum, 2li tarama değerlerine göre hiç gerek yok ama neden yapılmasın ki risksiz ilerleyelim dedi, bende kabul ettim. 3lüyü zaten yaptırmadık doktor istemedi onu, 4lü daha iyi dedi.ya lcwda okadar güzel pembe keten pantolonlar vardı ki hamileler için bayıldım bayıldım , eşimde dedi hatta son 2 ayında (ekim kasım) giyersin al , ama fazla kilo alırsam da bedeni tutturamazsam diye almadım:26:
efeeylülcüm şalvar modelinde beli kalın lastikli tiril tiril pantolon aldım bugün çok rahat gerçekten , annemlerin yanına gittiğimde giyerim orda şort olmazbirde elbise bakmak lazım haklısın
sağol canım amin inşallah
alt açmayı bebek arabasında,pusette,koltukta yatırırken kullanacağım
yukarıda düz beyaz kenarları pembe olan alt açmayı günlük kullanmak için aldım onunda önü havlu üst değiştiriken kullanmak için
arkasıda muşamba alt açmak için kirlensede rahat silinebilityor leke tutmuyor
tşk ederim canım
lcw den bende beyaz pantolan aldım dar kesim üzerinede sıfır kol bir bluz aldım renkli çiçekli tam yaz hamileliği için çok şık bir kombin oldu ama lcwden alırken mutlaka üstünde denemelisin canım çünkü nette beğendiğin gibi durmuyor üstünde
elbise beğenmiştim netten ama hiç yakışmadı bana oysa mankenin üstünde çok şık duruyordu
Şimdiden alma canım bencede çünkü belli olmuyor:))gecen hafta bende lcw den pantolon aldım esnek ve çok ince göbeğimi hiç sıkmıyordu çok rahattı8görsel olarak şık olmasada şuan için rahatlık daha önemli)hemde çok ucuzdu 17 tl mi neydi
Hııııııı anladım iyi yapmışsın öyleysebeyaz pantolon giyebiliyorsan ne mutlu ya ben şişko oldum
tşk ederim canım sürekli bakıp duruyorum bunları kullandığımız günün sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruz hayırlısı ile
liste yap canım iyi oluyor bende öyle yaptım araştırdım gezdim hemen almadım bişeyler
hem bütçeye uygun hem kaliteli olsun diye iyice gezdim
şimdide hastane çantası için liste hazırlıyorum aklıma geldikçe yazıyorum eksik olanları alıp tamamlayınca
çantamı hazırlayacağım
ne zaman belli olucak cinsiyeti canm
kızlar için güzel şeyler var evet ama artık erkekler içinde çeşit çok ve güzel kombinasyonlar var canım
buarada çok güzel pijama takımları aldım dagide %50 indirim vardı bi takım aldım hastaneye götürmek için
bursada pijama deyince akla ilk akdem mağazası gelir çok güzel kalite ürünleri var
ordada indirim vardı iki takımda ordan aldım pijama altlarının boyları uzundu terziye verdi boyu kısalacak aldığımda
resimlerini yüklerim
Saol canım,dediğin gibi yapıyorum ama sanırım benim bir hafta sürücek pazar günü dahil hala geçmedi.
Canım sen Antalyadasın şort daha mantıklı ya da üstten robalı rahat elbiseler giyersin.
Teşekkür ederim canım inşallah zor geçicek gibi gözüküyor:)bu kızlar böyle oluyor demekki,atmadığım bir takla kaldı ama yok yok favori pozisyonundan ayrılmadı cadı.Belki bu hafta sonu gösterir yüzünü dedikodusunu yaptık ne de olsa.
Canım çok kötü olursam gideceğim,iğnemi vurulurken hemşireye söyledim bitkisel olarak atlatmaya bak,doktorlar pek ilaç vermiyorlar dedi.Erkek mi hissediyorsun canım.
Nehir canım afp testini sormuşsun 4 lü test mi diye?hayır değil,doktorum 2li testim iyi olduğu için gerek duymadı 3lü,4lüye çünkü aynı 2 li test gibi olup ekstradan afp değerine bakılıyormuş.O yüzden sadece afp testi yapıldı,kan alındı.
aaa ne güzel bi fırsatbenim çevremde de varmı acaba olsa hiç kaçırmam hemde eşinle gidiyorsun harika
4lü tarama sonuçlarım çıkmış, herşey çok iyi maşallahh
2 gündür yürüyüş yapıcam yapamadım bitürlü çok yoğun geçti. buakşam inicem aşağıya 1 saat yürüycem inşallah.
buarada ben 19+2 deyim yani 20.haftanın içinde oluyorum değil mi? ve bu haftada kaç kilo almam normal sayılır ? sanırım kilo almaya başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?