Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

bende 61le hamile kalmıştım, 10 gün önceki kontrolümde 60.7 çıkmıştım. temmuz 13de randevum var, ozamana kadar 1 , 1.5 kilo almış olurum sanırım. bunun 400-500 gr bebeğim ve plesanta olur diye düşünüyorum, çünkü en son kontrolde 200 gr çıkmıştı yawrum 3 haftada hemen hemen 300 gr olur değilmi? geri kalan 1 kiloda benim aldıklarım olur

senin cinsiyet belli oldumu cnm buarada ? yada tahmin vs söyledimi doktorun ? sadece 4 hafta arayla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza

ay hesapları nasıl yapılıyo tam anlamış değilim dün bende kilo alımlarına baktım ikinci 3 aylık dönemde ayda 1 er kilo alsak son 3 aylık dönemde de ayda 2 şer kilo alsak iyi olur.fazla bile alsak sağlıklı alalım hemencik verelimbugünlerde eski kıyafetler olmuyo dar ve kısa bodylerimin bir kısmını kaldırdım.bebekden dolayı kilo alıyoruz göbeğimiz çıkıyor ama kadın iç güdüsü herhalde kilo aldığımı görünce azıcık piskolojim bozuluyo.mağazaların önünden geçince falan ne alacağımı şaşırıyorum istediğim gibi durmuyo göbek çıkıyo inşallah yakında alışırım.bide o göbek daha büyüyecek mecbur alışcam galiba

senin cinsiyet belli oldumu cnm buarada ? yada tahmin vs söyledimi doktorun ? sadece 4 hafta arayla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza

benimde kontrolüm 16 temmuzda diyorum yaa seni takipteyim
bu kontrolde cinsiyetini söyler öncekinde çok küçük dedi,günleri sayıyorum vallahi bebişimi özledim ilk defa bu kadar uzun zaman oldu görmeyeli

ne kadar geç kilo alırsak okadar iyi cnm tabiki, şuana kadar çok iyi geldik umarım son aylarda patlama yaşamayız, 1er 2şer alırsak ne iyi , hedefim 12 kiloyla bitirmek inşallah

bende çok özledim gerçekten yaa keşke her hafta gitsek görsek ilk defa 3 hafta ara vermiş olucaz bizde , zaman çabucak geçsin

kimsecikler yokmuuu

1 saat yürüyüşümü yaptım kahvaltımı mideye indirdim ve geldim

efeeylül nerelerdesin cnmmm minik kızın nasıl

nehirası geel geell

eylülll hadi burayaa

kimsecikler yokmuuu

1 saat yürüyüşümü yaptım kahvaltımı mideye indirdim ve geldim

efeeylül nerelerdesin cnmmm minik kızın nasıl

nehirası geel geell

eylülll hadi burayaa

Ben varım burdayımkızım iyi canım kıpırdanıyorama ben belimin ve kalçamın ağrısından hiç iyi değilim.
Gece uyuyamadım doğru düzgün.Üstüne birde sitede mantolama çalışmaları var başım şişti resmen.

Senin oğluşun nasıl,kaç grm oldu:))

oyy yerim senin minik kuzunuu

bu gece bende uyuyamadım pek , yüzüstü yatmaya alışkındım hep artık yatamadığım için sürekli sağ sol dönmekten bi hal oldum birde bacak arama yastık koyunca rahat ediyorum bu gecede öyle oldu yastığı aldım uyudum hemen

cnm en son 22 haziranda kontrole gittim, 200gr ağırlığı vardı 15.5 cm boyu

13 temmuzda gidicem tekrar bakalım büyümüşmü yawrum

Canım yüzüstü yatmaya alışkınsan çok zor olur,ben alışkın olmasamda arada bir yatardım.Şimdi eşim nasıl yatıyorum diye takipte bir gece kızdı sen nasıl yatıyosun diye,halbuki farkında bile değilimDaha çok sol tarafa yatmak lazımmış,bebeğin kan akışı için en uygun pozisyon sol yanmış.Bir ay sonra seninde belin başlarsa o çok fena uygun pozisyon bulamıyorum her yastığı denedim.

Maşallah oğluşunakocaman olmuş.Biz de pazartesi gidicez,şeker yüklemem de olucak.15 günde bir kasılma önleyici iğne vuruluyorum onu da vurulucam.Bakalım kızım kaç grm olmuş en son 600 grm dı.Sen tetanoz aşısını yaptırdınmı?

genelde sola yatıyorum zaten ama alışkanlıktan desene bu iyi oldu ozaman

ayy ne güzel yaa 600gr maşallah bende görücem dimi tosunumun 600gr olduğu zamanları

aşımı yaptırmadım hala cnm yaa, ben evlenip Antalyaya geldiğim için sağlık ocağı kaydım hala Samsun'da gözüküyor, kaydımı ancak temmuz 10-15 arası alabilirlermiş, misafir olarak görünüp aşı olucam. ama ayın 15ini beklesemde aşı zamanım geçmiyormuş defalarca sordum 22-23.haftaya kadar zamanı var dediler :26:

Aramızda 5-6 hafta var canım sende görüceksin tabi:)bende hep eylüle bakıyorum onla aramda 6 hafta var ben o günleri görücemmi diyorum.Allahın izniyle inşallah şu zamanlar bi çabuk geçsin.
Ben 20.haftada yaptırdım ilk dozunu,ikinci dozu da geçtiğimiz pazartesi vuruldum.Misafir olarak aşı olabiliyorsan ol tam 20.haftan dolduğunda.

pzt gidip yaptırırım ozaman zaten bekletiliyorum diye içim hiç rahat değil :26:

ayın 13nde randevum var heyecanla bekliyorum yine, busefer tam 3 hafta ara verdik göremedim kuzumu özledim wala

ayrıntılı ultrasonda ne yaptılar cnm ? radyolog muayenesi varmış birde? o nasıl oluyor ?

İçini rahat tut öyle çok çok önemli bir durum değil.Bir çok insan yaptırmıyor bile.Ben sezeryan olucağım için yaptırdım.

Zaman geçmiyor değil mi?ben iki haftada bir gittiğim halde az geliyor,en güzeli haftada bir

Ayrıntılı ultrasonda normale göre daha ayrıntılı baktı(profesör bir bayan geldi periodontoloji uzmanıymış)kendi doktorumla beraber aynı muayene olduğum odada baktılar.Bazı ölçümler yaptılar.20-25 dk sürdü.Benim çift rahimli olmam hakkında konuştuk,prof çok rahatlattı ve çok aydınlatıcı konuştu.Radyoloh muayenesini bilmiyorum ama detaylı usg da zaten ya radyoloji uzmanı muayene eder ya da periodontoloji uzmanı.İkisi aynıdır bildiğim kadarıyla.

radyolog için başka bi hastaneye falanmı gidiliyor peki cnm? ek ücret alınıyormu? 4lü taramada bakmadığı yeri kalmamıştı doktorun buda onun gibi birşey mi? kemiklerine bakılıyor falan demişlerdi bundamı oluyor?

Canım bilmiyorum senin gittiğin yerde radyoloji uzmanı varmı?varsa gittiğin yerde bakarlar.Ben 3lü,4lü tarama olmadığım için ayrıntılıyı önerdi doktorum.175 lira ödedim ek ücret olarak.Evet kemik oluşumuna anormali varmı diye bakılıyor.

cnm ben özel muayenehaneye gidiyorum yoktur oyüzden radyolog özel hastanelerin bu servisi vardır illaki değil mi? sen hastanedemi olup 175 tl verdn ? bunları öğrenimde maddi olarak hazırlıklı gidim

cnm ben özel muayenehaneye gidiyorum yoktur oyüzden radyolog özel hastanelerin bu servisi vardır illaki değil mi? sen hastanedemi olup 175 tl verdn ? bunları öğrenimde maddi olarak hazırlıklı gidim

Ben özel hastaneye gidiyorum canım normalde hastanede ne periodontoloji uzmanı var ne de radyoloji uzmanı var.Diğer zincir hastaneden geldi doktor,haftada bir gün cuma günleri geliyor ve o şekilde kontrol ediyor.Ben 1-1 buçuk ay önceden randevu alabildim.Ben hastanede olup bu ücreti verdim anladığım kadarıyla bu para direk profesöre gidiyor gizlice.

çok ilginç ve gerçekten ciddi bir miktar bence 175 tl ben 4lü taramayı kendi doktorumun muayenehanesinde yaptırdım ona bile 150 tl ödedim, bu parayı gereksiz yere alıyorlar işte

çok ilginç ve gerçekten ciddi bir miktar bence 175 tl ben 4lü taramayı kendi doktorumun muayenehanesinde yaptırdım ona bile 150 tl ödedim, bu parayı gereksiz yere alıyorlar işte

Canım 300-400 alanlarda var.Dediğin gibi gereksiz yere ücret çünkü her zaman muayene olduğum odada da aynı makinada baktı sadece bakan profesör olduğu için,mecburen yaptırdık.Ben kendimi en azından beni rahatlattı tecrübelerini paylaştığı için tatmin ediyorum:)))Bebeklerimiz sağlıklı olsunda bir defaya mahsus gitsin.

kesinlikle cnm ben çocuklarımız için verilen hiçbir paraya üzülmüyorum asla hatta sırf içim rahat etsin iyice ilgilenilsin diye herşeyimizi özelde yaptırmaya çalışıyoruz, ama bazı şeyler var ki senin bu aynı odada aynı makinada muayene olup ekstra ücret alınması gibi insan sorguluyor neden diye. ama senin durumun özel tabi bu aşamada içinin rahatlaması çok iyi... nadir vakka gebe efeeylül :))

diğer taraftan mesela sırf ameliyat ücreti almak için yada gecenin bir yarısı zamansız doğum haberi tlflarından kurtulmak için normal doğum isteyen anne adayına sezeryan doğumu mecburmuş gibi gösteren doktorlarda var, işte benim en korktuğum şey buydu :) buyüzden doktor araştırırken ilk sorduğum şey "gerçekten normal doğumu destekliyormu??" çok şükür gönlüme göre oldu.

buarada dün bebek mağazalarını gezdim baya, panço kanz bücürük mothercare lcw vs hep gezdim. harika şeyler vardı bayıldım yaa, birkaç parça bişeyler aldım yavruma bazılarınıda almak için aklıma yazdım. erkek bebeklerde kareli gömlek içine t-shirt ikilisine bayılıyorum en kısa zamanda alıcam erkeğime

Aynen öyle canım beni rahatlatmasına değdi:))özellerde amaç para genelde ama devletin de nasıl olduğunu gördüğüm için,fazla da olsa vericez.Dediğin doğru özelde çok doktor sezeryan yanlısı oluyor onların da kolayına geliyor sonuçta zaman belli ne kadar sürecği belli,ama normal doğum öyle olmuyor.
İndirimde buldukça al bence ben inşallah ağustos ,eylül gibi dışarı çıkıcak halim olursa,seneye yazlık kıyafetlerini indirimden almak istiyorum.Zara da çok beğendiğim kombinler var fiyatlarıda çok pahalı oluyor herşeyiyle aldınmı o yüzden beğendiklerimi ucuz ucuz alıcam.
Erkek bebeklere yazlık tulumlarda çok tatlı oluyor h&m de beğenmiştim eşimle,zaraya da bak kot gömlekler var.
Gectiğimiz hafta daği de yine indirim vardı.Gecelik ve sabahlık aldım hastanede giymek için biri 89dan 40 a düşmüş,gecelikte 79 dan 36 ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…