bende 61le hamile kalmıştım, 10 gün önceki kontrolümde 60.7 çıkmıştım. temmuz 13de randevum var, ozamana kadar 1 , 1.5 kilo almış olurum sanırım. bunun 400-500 gr bebeğim ve plesanta olur diye düşünüyorum, çünkü en son kontrolde 200 gr çıkmıştı yawrum3 haftada hemen hemen 300 gr olur değilmi? geri kalan 1 kiloda benim aldıklarım olur
senin cinsiyet belli oldumu cnm buarada ? yada tahmin vs söyledimi doktorun ? sadece 4 hafta arayla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza
kimsecikler yokmuuu
1 saat yürüyüşümü yaptım kahvaltımı mideye indirdim ve geldim
efeeylül nerelerdesin cnmmm minik kızın nasıl
nehirası geel geell
eylülll hadi burayaa
oyy yerim senin minik kuzunuu
bu gece bende uyuyamadım pek , yüzüstü yatmaya alışkındım hep artık yatamadığım için sürekli sağ sol dönmekten bi hal oldumbirde bacak arama yastık koyunca rahat ediyorum bu gecede öyle oldu yastığı aldım uyudum hemen
cnm en son 22 haziranda kontrole gittim, 200gr ağırlığı vardı 15.5 cm boyu
13 temmuzda gidicem tekrar bakalım büyümüşmü yawrum
genelde sola yatıyorum zaten ama alışkanlıktan desene bu iyi oldu ozaman
ayy ne güzel yaa 600gr maşallahbende görücem dimi tosunumun 600gr olduğu zamanları
aşımı yaptırmadım hala cnm yaa, ben evlenip Antalyaya geldiğim için sağlık ocağı kaydım hala Samsun'da gözüküyor, kaydımı ancak temmuz 10-15 arası alabilirlermiş, misafir olarak görünüp aşı olucam. ama ayın 15ini beklesemde aşı zamanım geçmiyormuş defalarca sordum 22-23.haftaya kadar zamanı var dediler :26:
pzt gidip yaptırırım ozaman zaten bekletiliyorum diye içim hiç rahat değil :26:
ayın 13nde randevum var heyecanla bekliyorum yine, busefer tam 3 hafta ara verdik göremedim kuzumu özledim wala
ayrıntılı ultrasonda ne yaptılar cnm ? radyolog muayenesi varmış birde? o nasıl oluyor ?
radyolog için başka bi hastaneye falanmı gidiliyor peki cnm? ek ücret alınıyormu? 4lü taramada bakmadığı yeri kalmamıştı doktorunbuda onun gibi birşey mi? kemiklerine bakılıyor falan demişlerdi bundamı oluyor?
cnm ben özel muayenehaneye gidiyorum yoktur oyüzden radyologözel hastanelerin bu servisi vardır illaki değil mi? sen hastanedemi olup 175 tl verdn ? bunları öğrenimde maddi olarak hazırlıklı gidim
çok ilginç ve gerçekten ciddi bir miktar bence 175 tlben 4lü taramayı kendi doktorumun muayenehanesinde yaptırdım ona bile 150 tl ödedim, bu parayı gereksiz yere alıyorlar işte
Canım 300-400 alanlarda var.Dediğin gibi gereksiz yere ücret çünkü her zaman muayene olduğum odada da aynı makinada baktı sadece bakan profesör olduğu için,mecburen yaptırdık.Ben kendimi en azından beni rahatlattı tecrübelerini paylaştığı için tatmin ediyorum:)))Bebeklerimiz sağlıklı olsunda bir defaya mahsus gitsin.
kesinlikle cnm ben çocuklarımız için verilen hiçbir paraya üzülmüyorum asla hatta sırf içim rahat etsin iyice ilgilenilsin diye herşeyimizi özelde yaptırmaya çalışıyoruz, ama bazı şeyler var ki senin bu aynı odada aynı makinada muayene olup ekstra ücret alınması gibi insan sorguluyor neden diye. ama senin durumun özel tabi bu aşamada içinin rahatlaması çok iyi... nadir vakka gebe efeeylül :))
diğer taraftan mesela sırf ameliyat ücreti almak için yada gecenin bir yarısı zamansız doğum haberi tlflarından kurtulmak için normal doğum isteyen anne adayına sezeryan doğumu mecburmuş gibi gösteren doktorlarda var, işte benim en korktuğum şey buydu :) buyüzden doktor araştırırken ilk sorduğum şey "gerçekten normal doğumu destekliyormu??" çok şükür gönlüme göre oldu.
buarada dün bebek mağazalarını gezdim baya, panço kanz bücürük mothercare lcw vs hep gezdim. harika şeyler vardı bayıldım yaa, birkaç parça bişeyler aldım yavrumabazılarınıda almak için aklıma yazdım. erkek bebeklerde kareli gömlek içine t-shirt ikilisine bayılıyorum en kısa zamanda alıcam erkeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?