Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Canım bu bebek odasını çok beğendim.Ekim annelerinde bir kişi almış.4500 fiyatı kendi evim olsa alırım ama bizi aşar şuanda.Eki Görüntüle 749912

ben bebek odasından bahsederken sen bu fotoyu yollamışsın kalplerimiz bir

çok güzel gerçekten tam prenseslere layık. ama fiyatıda iyiymiş bizim ev kendimize ait ama yinede alamamki evlenirken kendi yatak odam bukadar değildi

benim beğendiklerimde buna çok benziyor , erkek çocuğu versiyonu işte, ama fiyatları böyle değil, 2000 ,2500 falan Antalya'da bi mağaza var orda heryer bebek mobilyası ve her bütçeye her zevke göre var, bu tarz mobilyalarda dediğim fiyat aralığında.

Kıyafet olarak ufak tefek alıcam eksiğimiz kalmadı,daha yatağı,yorganı,havlusu,arabası yok.Alıcaklarım kafamda hazır havlu bornoz seti karaca home da beğendim onu istiyorum.Ohhh Samsunda değişiklik olur hem sana hem kuzucuğuna.Bizde sponsor arıyoruz
Benim annem odasını yapmak istiyor ama ben firenliyorum.Baba tarafından yani babaanne dede yok bizde görüşmüyoruz:)
Eşime diyorumki etrafına söyle sponsor yokmu diyeşaka bir yana elimizden geldiğince kendimiz yapmaya çalışacağız.Belki hemen bebek arabası almam sadece ana kucağı alırım karar vermedim.

Ben kirada sürünürken maffolur mobilya:))uygun fiyatlar çok var burada da 1500 e bile tabi suntalem oluyor mdf değil.Belki sadece beşik ve dolap alırım karar veremedim.Kendi evim olsa odasını yapardım ama taşınmak zor.

ben bunu beğenmiştim ilk baktğımda cnm , komple mdf lame kaplama , antibakteriyel, sallama yeri ilerde çalışma masasına dönüşüyor. fiyatıda 2000tl.. hoşuma gitmişti benim bu. [url=http://......./c25MCx]
[/URL]

bizim baba tarafından dedemiz yok malesef babaanne var ama yok gibi ilgisiz, alakasız, duyarsız küs kavgalı vs değiliz ama kuvvetli ilişkilerimiz yok pek , ayda 1 tlfda görüşürüz , 3 ayda 1de yüzyüze varsa yoksa anneannemiz dedemiz

bana çevremdekiler oda yaptırma boşuna dediler, bi yatak bi dolap yeter ilerde zaten değiştirmek istiycek dediler, ama bu yeni oda takımlarına bakıyorumda hepsi bebekle birlikte büyüyebilen cinsten parçaları çıkıp yeni bi format verilebiliyor, oyüzden fikrim değişti alıcam oda takımını.

bebek arabasında aynı fikirdeyim seninle zaten her yere arabamızla gidiyoruz, ilk zamanlar bi puset alsak evde de işimizi görür arabada da dışarıda da. ilk zamanlar için çok acalesi yok, kuzular biraz büyüyünce babasız kendi başımıza dışarı çıkarken avmye giderken lazım olur

Bence çok güzel canım,hemde mdfyse süper,fiyatıda uygun.En az 6-7 yaşına kadar kullanır.Baba tarafı genel olarak ilgisiz duyarsız oluyor sanırım.Ne varsa kız tarafında varAraba travel sistem ugun fiyata hafif bulursam alırım ama bulamassam maxi cosinin alıcam hem hastaneden çıkarken taşınması için hemde araba koltuğu oluyor.Babamız kanguru istiyor kendi tasıycakmış.Ek olarak kanguru ya da sling alıcam.Ben 9 ay taşırsam esımde tasısın bir o kadar

aaa kanguru istiyor demek ne güzel şanslısın vala ben bazen kanguru alalım sana kuzumuzu taşımak için diyorum , ben normal taşırım oğlumu hiç yorulmam hiç bıkmam aşkım sen merak etme , kanguruya hiç gerek yok, istiyorsan sana alalım senin kolların güçsüz yorulmazsın diyor
aslında çok şeker oluyor minik kelebekler babaları kanguruyla onları taşırken

canım nasıl besleniyorsun yaa neler yiyorsun özellikle tüketmeye dikkat ettiğin birşey varmı?

Evet canım istiyor,avmlerde görüyor özeniyor heralde.Kocaman dev gibi adamlar önlerinde minik bebekler:))birde eşim uzun boylu iri pembeli bebeğimiz ufacık kalır vücudana göre çok komik olur
Şuan ceviz,kayısı,şeftali,nektarin,elma yiyorum.Günde 500ml günlük süt içiyorum.Kuru incir,kuru erik yiyorum.Hergün bir haşlanmış yumurta ve bol beyaz peynir.Bunlar klasik her gün yediklerim.Et,tavuk ve balık yine yemiyorum omega3 alıyorum ama iki günde 1 artık yaz geldiği için.Et yemeyi arttırıcam artık,sabahları tahin ve pekmez yiyorum(pekmez harnup pekmezi)

Hergün 3lt suyu mutlaka içiyorum.İçmemem gereken çayı ve kahveyide içiyorum maalesef.hergün yarım fincan kahve ve çikolata.Sabahları 2 fincan acık cay bazen aksam da 2 bardak içiyorum.Çok içiyorum ama napim canım çekiyor.

parça parça yazmış oldum ama tavuk et yemiyorum ama annem tavuk suyuna çorba pilav yapınca o şikilde yiyorum.Etide haşlayıp suyunu içebiliyorum(ama tabi kokulu olmuyacak)

hahaha aynen aynen benim eşimde 1.90 boyunda hafif iri kıyım bişey keşke oda heves etse alsak kanguruyu ama şuan hiç oralı olmuyor bakalım belki doğunca gaza gelir kabul eder

bende hergün ceviz , badem yiyorum kahvaltıda peynirin yanında götürüyorum bunları tabi artık iyice gına geldi mart ayından beri hergün hiç aralıksız ceviz yemekten.

meyve olarakda ne bulduysam özellikle muz haftada 4 kez yiyorum bebeğe çok kilo aldırıyormuş, elma yine hemen hemen hergün, oda ilerde astımı engelliyormuş erik , nektarin, kayısı, veee karpuzzz en az 3-4 dilim karpuz yiyorum bir oturmaya yaa

omega kullanıyorum bende hergün , balık haftada 1 , bazen 2 haftada 1 :18:

et ve tavuk haftada 4 kez mutlaka yiyorum, en son kontrole gittiğimde doktorum market tavuğu yemiyorsun dimi dedi bende şaşkın şaşkın "eeveeeet marketten alıyorum tavukları" dedim onları yiyceğine hiç yeme dedi köy tavuğu alıyoruz artık bizde

kaşar peyniri ve ezine keçi peyniri faydalı demişti doktor her sabah mutlaka yiyorum , ve tabikii günde 1 yumurtaaa inanılmaz domates salatalık yiyorum birde..

Canım doğsunda fikri değişir belkibende her gün mutlaka bir muz yiyorum söylemeyi unutmuşum.Bende market tavuğu alıyorum köyden nasıl bulucam kikaşar kalsiyumu en yüksek peynir bende yiyorum bol bol.Cevizden ben iğrene iğrene yiyorum ya

cnm çok afedersin acele çıktım bişey diyemeden eşim uyuyordu tlf çalmış arkadaşlar aramış kahve içmeye geliyoruz diye, misafirin gücü aşkına fırladım etrafı toparladım hemen

cnm büyük kasaplarda köy tavuğu satılıyor, ben ordan alıyorum, yada bazı marketlerde organik tavuk satılıyor onlarda köy tavuğuyla aynı ortamda yetişiyor onlardan da bulabilirsin. bana da doktor söylemişti

bulgur pilavına sardım ben iyice doktor beyaz pilav yeme,i bulgur ye bol bol demişti, bende baya baya bol yiyorum öyle 5-6kaşık kesmiyor da, tabak tümsek oluyor çıkıcak bu yemelerin acısı benden

yoğurdunu kendin mayala dedi doktor, gittim tupperın kocaman kabını aldım sırf yoğurt için ama daha mayalamadım yarın buranın pazarı kuruluyor süt alıp mayalıycam inşallah...

Sorun değil canımBenim bulunduğum yerde kasap yok,hep marketlerden alıyoruz.Başka semte gitmem gerekir ki orda tavuk varmıdır bilmemBulgur pilavını bende yiyorum,prinç çok ender yerim zaten normalde pilav düşkünlüğüm yok.Yoğurdu annem mayalayıp yapıyor,pazartesi sütçü geliyor her hafta 6 lt alıp yoğurt yapıyor,bir haftada bitiriyoruz.Tupper almana gerek yokki tencerede de olur yoğurt.Bu arada 20.haftadasın hareketlerini hissetmiyormusun.Ben 19-20 hafta arası pıt pıt diye başlamıştı.Gerçi herkes farklı zamanlarda hissedebilir.Benim annem 9 ay boyunca hissetmemişdaha doğrusu ben hiç hareket etmemişim.

ahh cnm maalesef Antalya'da çok çabuk ekşiyor herşey oyüzden tupper daha uzun süre muhafaza eder diye düşündüm

hissetmezmiyim hiççç hemde nasıll 1 hafta önce başladı pıt pıt diye tekmeleri, hissettiğim anda elimi karnıma koyuyorum nasıl vuruyor öyle sıpam bundan öncede pıt pıt tekme değilde sanki böyle bişeyler kıpır kıpır ediyordu içimde , bazen hafif acıyla karışık oluyordu içimde yer açıyormuş karnım genişliyormuş o sıralar

Canım Ankarada bile ekşiyor.Gerçi ben ekşi severimsüzme de yapabilirsin,temiz bir tülbente sarıp asarsın.
Ara sıra karnımda bir yerde top gibi şişme oluyor sanki bebek orda toplanıyor gibi hatta nefesimi sıkıştırıyor o sıralarda bir kaç sanıye sonra geçiyor.Sanırım bu kasılmaymış onu araştırdım şimdi.Umarım yalancı kasılmalardır
Hareketlerinde azalma olursa korkma benim gibi,çünkü hemen takıntı oluyor geçende 1 gün hiç hissetmedim moralim sıfırdaydı.

bazen patır patır hareket ediyor ama bazen saatlerce hiçbirşey hissetmiyorum, işte ozaman korkuyorum gerçekten hemen elimi karnıma koyup konuşmaya başlıyorum "oğlum hadi bi tekme at annen sevinsin " diyorum, okşuyorum falan... bazen hemen karşılık veriyor rahatlıyorum bazende hareketsizlik devam ediyor korkuyorum :26:

bide gazla alakalı sanırım , kimi günler karnım daha şiş kocaman ve gergin oluyor, kimi günlerde bölgesel kilo almış biri gibi daha az şiş oluyor. az şiş olduğu günlerde korkuyorum , Allah korusun birşeymi oldu ki büyümedi içerde büzüldü kaldı diyorum Allahım sen koru yavrularımızı

bana kalırsa hergün doktora giderim ultrasonda şöyle bi bakar çıkarım vala :27
:

Hareketlerinde azalma oluyor haftalar geçtikçe,şimdi daha az ve etkili tekmeler atıyorallah korusun canım meleklerimizi.Bol su içip çikolata ya da tatlı ye bir süre sonra derinden de gelse hareketini hissedersin:))
Gaz sıkıntısı bende çok oluyor sabaha inmiş oluyor.Bende kendi kendime karnım küçüldü çocuk nerde diyorum

bol su içiyorum günde en az 2.5 litre mutlaka ama çikolata yemiyorum hamileliğimden önce çok abur cubur yiyen biriydim hiç durmazdı boğazım sürekli cips kek çikolata ve kola ama 5 aydır ağzıma sürmüyorum desem yeri var :26: birkaç kere çikolata yedim , 1 kere cips yedim okadar. artık hiç canım çekmiyor niyeyse :26: tek canımın çektiği dondurma deli gibi dondurma yiyorum hergün bazen yarım kilo yediğim bile oluyor

Bende hiç cips yemedim,ilk 3 ay zaten hiç bişey canım istemiyordu.Son dönemde çikolataya sardım,kızım çok sevdi heralde
Hatta sabah sarelle,fıstıklı helva,bal,pekmez mutlaka yiyorum.Dondurma da yiyorum ama gecen hafta hastalandım diye azalttım şu sıralar onun yerine buz gibi karpuz
Geçende rüyamda pasta ve gül lokumu gördüm minik minik di.Normalde hiç sevmem lokum tarzı şeyleri.Dün hemen aldım yedim:))

rüyalarımıza giriyor artık bazı şeyler desene 2 ay kadar önce dışarı çıkmıştık arkadaşlarla, kumru yedi onlar , içinde bol sosis olduğu için ben yememiştim, çok ısrar ettiler bi lokma ısır diye ama yemedim sonra o gece rüyamda sürekli kumrudan bi lokma ısırdım durdum iştahlı iştahlı artık nasıl canım çektiyse

ayy ne güzel sarelle yiyorsun, normalde çok severim ama hiç yiyemiyorum artık yaa, kahvaltımın finalini pekmezle yapıyorum hep oda zorlamayla yani kan yapsın diye, bugün değişiklik olsun diye bir dilim ekmek üzeri tereyağı bal yedim

ben kilomu çok merak ediyorum artık, ayın 13nde kontrole gittiğimde 3 haftadır tartılmamış olucam, ama mutlaka aldım kilo , umarım çok uçmamışımdır :26: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…