Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

nehir nerde acaba cnm ya umarım herşey yolundadır:26:

15gün kalıcam efecim, eşim 10 gün olmayacak son 5gün gelicek yanıma, izni yok maalesef

Umarım bişey yoktur canım,nehir iyice ihmal etti geziyor kesin
Benimde eşimin izni yok maalesef,bugünde çalışıyor hatta.Sanırım bayramı orda geçireceksiniz,doktor izin verdi dimi seyehat için.

cnm ben çıkıyorum, akşam yemeği yürüyüş falan anca yetiştiririm

çok öpyrm seni

Tamam canım bende çıkıcam zaten eşim gelmek üzere,annem yemeği yapmıştı zaten herşey hazır.Oğluşuna yarasın yemekler afiyet olsun.Öptüm güzel akşamlar

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyordum baya birikmiş yarım bıraktım
gördüğüm kadarı ile anneler ve kuzucukları iyiler
bizde iyiyiz çok şükür haftasonu babamız kızımızın odasını boyadı çok güzel oldu
cumartesi günüde mobilyaları gelecek kısmetse sabırsızlanıyorum bi an önce yerleştirmek için
16 sındada dk kontrolümüz var çok merak ediyorum kilosunu boyunu gelişimini sağlığını
umarım her şey yolundadır

Canım bu bebek odasını çok beğendim.Ekim annelerinde bir kişi almış.4500 fiyatı kendi evim olsa alırım ama bizi aşar şuanda.Eki Görüntüle 749912

ne güzel ciciler almışsınız güle güle kullanın.

bende tekmeleri hisssetmek istiyorum

ne güzel ciciler almışsınız güle güle kullanın.

bende tekmeleri hisssetmek istiyorum

evet cicileriniz harika kızlar güle güle kullanın
nehircim 1 2 haftaya kadar hissedersin sende o muhteşem duyguyu
bende sabırsızlanırdım ne zamn duycam diye şimdi içerde horon tepiyor
göbüşüm üçgen beşgen gibi şekillere giriyor

selam canım
ayy ne güzel odada hazır
16 sında benimde randevum var iple çekiyorum inşallah bebişlerimiz iyidir

Slm canım hoşgeldiniz nerdesin ya hiç gözükmüyorsun?Ne güzel odasını yapıyorsunuzbu arada iyi olmanıza sevindim.Kontrole az kalmış herşey yolundadır eminim:)

Bizde şeker yüklemesi yaptırdık ve kontrole girdik kızımla 901 grm olmuşyüzü çok çok netti yerim onu ben.Herşey yolunda dedi ben ciğer geliştirici falan sorunca fırçayı yedim tabihastalarını anlattı herşey yolunda pimpiriklenme dedi.
Ben tok karnına gittim canım 50 gm sonuç 141 çıktı.

Teşekkür ederiz canımya benimde böyle bazen kare gibi oluyor sol tarafım sağ tarafım inik.Yamuk yumuk oluyor

sanki dün elimi karnıma koyduğumda birşeyler hissettim emin değilim tabi.1-2 hafta az kalmış annelik ne güzel bir duygu yaa

kime benziyodu cimcime 2 li test sonuçlarında eşim ve görümcem bana benzetti

evet ihmal ediyorum sizleri işlerim oluyor giremiyorum fazla
oyy kızınada maşallah canım kilosuda gayet iyi evet o haftalarda yüzleri netleşiyor hatta doktorumuz
bana bile benzetmişti ultrason 4d olduğu içinde çok net belli oluyor
herşeyin yolunda olması çok güzel evet canım pimpiriklenme hiç çoğu gitti azı kaldı hayırlısı ile sağlıkla gelecek dünyaya kızlarımız
aç karnına yapılıyordu şeker yüklemesi yine iyi çıkmış senin canım benimde 136 dıydı yalnış hatırlamıyorsam

sanki dün elimi karnıma koyduğumda birşeyler hissettim emin değilim tabi.1-2 hafta az kalmış annelik ne güzel bir duygu yaa

kime benziyodu cimcime 2 li test sonuçlarında eşim ve görümcem bana benzetti

Sanki seyirme gibi pıt pıt oluyor ilk başta:))Canım burnunu anneme benzetti eşim,gözlerini eşime benzettim ben,eşimde gözleri sana benziyor diyor.Ama dudaklarını büzmüştü anlıyamadık kime benzediğini ama üst dudağı kalın benim ince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…