nehir nerde acaba cnm ya umarım herşey yolundadır:26:
15gün kalıcam efecim, eşim 10 gün olmayacak son 5gün gelicek yanıma, izni yok maalesef
cnm ben çıkıyorum, akşam yemeği yürüyüş falan anca yetiştiririm
çok öpyrm seni
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyordum altta sizi görünce yazayım dedim
Sorma sırf almamak için dışarı çıkmıyorumdaha erken durrrrrrrr diyorum:))
Buldum canım aldıklarımı.Pembe kolsuz gecelik ve beyaz lohusa pijama takımını önceden almıştım ikisini 70 küsüre almıştım
Beyaz sabahlıkla mürdüm gecelik en son aldığım zaten başkada almam.Önü düğmeli emzirmek için.Eki Görüntüle 749867 Eki Görüntüle 749868 Eki Görüntüle 749869 Eki Görüntüle 749872
Netten bulduğum kızıma aldıklarımı ekliyim.Kıyafetlerini yıkamadan önce diğer kıyafetlerini de ekliycem.
Eki Görüntüle 749882 Eki Görüntüle 749883 Eki Görüntüle 749884 Eki Görüntüle 749885 Eki Görüntüle 749886 Eki Görüntüle 749887 Eki Görüntüle 749888 Eki Görüntüle 749889 Eki Görüntüle 749890
Zebra üstün altıda var ama netten bulamadım.
Canım bu bebek odasını çok beğendim.Ekim annelerinde bir kişi almış.4500 fiyatı kendi evim olsa alırım ama bizi aşar şuanda.Eki Görüntüle 749912
ahh cnm maalesef Antalya'da çok çabuk ekşiyor herşeyoyüzden tupper daha uzun süre muhafaza eder diye düşündüm
hissetmezmiyim hiççç hemde nasıll1 hafta önce başladı pıt pıt diye tekmeleri, hissettiğim anda elimi karnıma koyuyorum nasıl vuruyor öyle sıpam bundan öncede pıt pıt tekme değilde sanki böyle bişeyler kıpır kıpır ediyordu içimde , bazen hafif acıyla karışık oluyordu içimde yer açıyormuş karnım genişliyormuş o sıralar
ne güzel ciciler almışsınız güle güle kullanın.
bende tekmeleri hisssetmek istiyorum
selam canımselam kızlar nasılsınız geçmişi okuyordum baya birikmiş yarım bıraktım
gördüğüm kadarı ile anneler ve kuzucukları iyiler
bizde iyiyiz çok şükür haftasonu babamız kızımızın odasını boyadı çok güzel oldu
cumartesi günüde mobilyaları gelecek kısmetse sabırsızlanıyorum bi an önce yerleştirmek için
16 sındada dk kontrolümüz var çok merak ediyorum kilosunu boyunu gelişimini sağlığını
umarım her şey yolundadır
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyordum baya birikmiş yarım bıraktım
gördüğüm kadarı ile anneler ve kuzucukları iyiler
bizde iyiyiz çok şükür haftasonu babamız kızımızın odasını boyadı çok güzel oldu
cumartesi günüde mobilyaları gelecek kısmetse sabırsızlanıyorum bi an önce yerleştirmek için
16 sındada dk kontrolümüz var çok merak ediyorum kilosunu boyunu gelişimini sağlığını
umarım her şey yolundadır
ne güzel ciciler almışsınız güle güle kullanın.
bende tekmeleri hisssetmek istiyorum
evet cicileriniz harika kızlar güle güle kullanın
nehircim 1 2 haftaya kadar hissedersin sende o muhteşem duyguyu
bende sabırsızlanırdım ne zamn duycam diye şimdi içerde horon tepiyor
göbüşüm üçgen beşgen gibi şekillere giriyor
evet cicileriniz harika kızlar güle güle kullanın
nehircim 1 2 haftaya kadar hissedersin sende o muhteşem duyguyu
bende sabırsızlanırdım ne zamn duycam diye şimdi içerde horon tepiyor
göbüşüm üçgen beşgen gibi şekillere giriyor
Slm canım hoşgeldiniz nerdesin ya hiç gözükmüyorsun?Ne güzel odasını yapıyorsunuzbu arada iyi olmanıza sevindim.Kontrole az kalmış herşey yolundadır eminim:)
Bizde şeker yüklemesi yaptırdık ve kontrole girdik kızımla 901 grm olmuşyüzü çok çok netti yerim onu ben.Herşey yolunda dedi ben ciğer geliştirici falan sorunca fırçayı yedim tabi hastalarını anlattı herşey yolunda pimpiriklenme dedi.
Ben tok karnına gittim canım 50 gm sonuç 141 çıktı.
Teşekkür ederiz canım inşallah giydirmek de nasip olur.19.haftada başlarayy bir an önce şu cinsiyetini öğrensenn
Slm canım hoşgeldiniz nerdesin ya hiç gözükmüyorsun?Ne güzel odasını yapıyorsunuzbu arada iyi olmanıza sevindim.Kontrole az kalmış herşey yolundadır eminim:)
Bizde şeker yüklemesi yaptırdık ve kontrole girdik kızımla 901 grm olmuşyüzü çok çok netti yerim onu ben.Herşey yolunda dedi ben ciğer geliştirici falan sorunca fırçayı yedim tabi hastalarını anlattı herşey yolunda pimpiriklenme dedi.
Ben tok karnına gittim canım 50 gm sonuç 141 çıktı.
sanki dün elimi karnıma koyduğumda birşeyler hissettim emin değilim tabi.1-2 hafta az kalmış annelik ne güzel bir duygu yaa
kime benziyodu cimcime 2 li test sonuçlarında eşim ve görümcem bana benzetti
özleniyor demi aynı günmüş randevumuz güzel haberle ile gelelim inşallah16 sında randevum var az kaldı şafak sayıyorum resmen çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?