rüyalarımıza giriyor artık bazı şeyler desene2 ay kadar önce dışarı çıkmıştık arkadaşlarla, kumru yedi onlar , içinde bol sosis olduğu için ben yememiştim, çok ısrar ettiler bi lokma ısır diye ama yemedim sonra o gece rüyamda sürekli kumrudan bi lokma ısırdım durdum iştahlı iştahlı artık nasıl canım çektiyse
ayy ne güzel sarelle yiyorsun, normalde çok severim ama hiç yiyemiyorum artık yaa, kahvaltımın finalini pekmezle yapıyorum hep oda zorlamayla yani kan yapsın diye, bugün değişiklik olsun diye bir dilim ekmek üzeri tereyağı bal yedim
ben kilomu çok merak ediyorum artık, ayın 13nde kontrole gittiğimde 3 haftadır tartılmamış olucam, ama mutlaka aldım kilo , umarım çok uçmamışımdır :26: :26:
yok cnm titizlenmek değil benimki, bu olaydan 1 hafta 10gün önce 4gün boyunca kahvaltıda 7-8er dilim salam yedim, akşamları da bol malzemeli pizza:26: ve sonrasında midemi bozdum fena şekilde, ayaklarım şişti :26: hatta 3 gün rapor aldım gitmedim okulaoyüzden o sıralar yememem gerekiyordu yoksa canımın çektiği herşeyi yerim vala acımam hiç
hamile kalmadan önce kaç kiloydun ? evde tartı yok :2: yakında eczane var hep orada tartılıyorum ama gitmedim en son kontrolden buyana , korkuyorum galibailla ki kilo alıcaz hatta sağlıklı olanıda kilo almak ama hep bilinç altıma 5.ay kilo patlama ayı diye işlemişim çevremden duyduklarımdan dolayı oyüzden bu 3 haftada çoşmuş olmaktan korkuyorum
Canım sonuçta daha bebek çok küçük gramajı nekiben 11 kilo aldım desem bebek 1 kilo yok
orası öyle tabibende kendimi teselli ediyordum yarım kilosunu olsun bebeğimin üstüne atarım diye neyse kaçarı yok bu kilolarla barışık olucaz , yavrularımızın sağlığı iyi olsun yeter ( klasik gebe kadın cümlesi )
2 gün önce bi arkadaşım hamile elbisesi hediye aldı bana, okadar hoşuma gittiki bayıldımaslında normal bi elbise, hani şu ip askılı olup göğüsden aşağısı bol olan dizde bitenler varya onlardan, cuk die oturdu yaa tam istediğim gibi bende hamile taytı aldım nasıl rahat üstümde yok gibi üstüne tshirt sıkıntım olmuyor zaten ama alt taraf çok sıkıntı yaratmaya başlamıştı göbeğimi sıkıyor artık kot şort belleri sert oluyordu
canım göğüslerim zaten 85di aslında şiştiler yine ama öyle aman aman bi şişme değil
benim üst tarafım 36 alt tarafım 38 bedendi , şimdi üst tarafım hala aynı gibi gömlek sıkıntı oluyor sadece düğmelerde ama tshirtde sıkıntı yok, alt tarafımdada hala 38 beden şortlara giriorum ama belim sıkıyor kot olanlardagittim 40 beden şort aldım popo hafif bol gibi kaldı beli tam oldu belim kalınlaştı yani iyice hamile taytım yine 38 aldım tam oldu zaten beli süper esnek
ben hareket ediyorum cnm yürüyüş vs yapıyorum ona rağmen bukadar kalınlaştım , ama sen özel durumundan dolayı hareketsizsin oyüzden bence çok az bile kilo almışsınmaşallahın var
doktorun her kontrolde söylediği şey yüzme ve yürüyüş cnm, sürekli tembihliyor sakın aksatma diye, bende elimden geldiğince uymaya çalışıyorum.
denize gittik eşimle bikaç kez ama hepsinde de dalgalıydı deniz çok rahat yüzemedim oyüzden, ama yinede bol bol hareket ettim suyun içinde
yeterki sağlıcakla alalım sıpalarımızı kucağımıza sonrasını yine hepberaber hallederiz cnm
ayyy ne tatlı bikiniler var kız çocukları için , giyer ne güzel minik kuzunhayal kuruyor hep insan önümüzdeki yaz denize beraber gidicez suda oynayacak şişme botuna bindirip yüzdürücez diye ahh inşallah Allah nasip eder o güzel günleride...
evet yaa bana zaman geçmiyormuş gibime geliyor ama geriye dönüp baktığımda da 5 ay var ne zaman bitti dediğim
ikoncanmıaynen aynen normalde kendimede kıyafet almayı çok severdim yani hergün alışveriş yapsam bıkmazdım şimdi de oğluma aynısı olucam galiba hatta ben her kendime bişey alışımda eşimede alırım mutlaka ve oda hep diyor "bizim maaşları sen kıyafete yatırcaksın ben ek işe başlim diğer giderleri karşılamak için"
ama çocuklar için okadar güzel şeyler var ki insan duramıyor efecim haklısın yaa keşke hep alsak hep alsak
akülü arabalar çok güzel yaa bayılıyorum bende , henüz gidip beğenmedik ama.... bizim evin konumu da çok müsait akülü araba için hem sitenin içi bahçelik hemde tam önünde spor alanı var benim yürüyüş yaptığım , diyorum ki az büyüsün arabalık olsun ben yürürüm sporumu yaparım oda arabasını sürsün
ahh ahh annelik ne güzelmiş yaa şimdiden tadını alıyor insan birde doğunca hiç düşünemiyorum
artık zaman geçsin o günler gelsin yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?