diyet değil saglikli beslenme hedef 1 ayda 8 kilo

ariannainatlantis

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
63
0
6
35
İstanbul
174 boyunda 74 kilo 20 yasinda ogrenciyim hedef ilk asamada 66 kilo olmak ocagin tam 18 ine kadar. konum guncelligini koruyacak canlar sizler de katilin ve yedigimizi ictigimizi aktivitemizi paylasalim.

Guzel birgun geciriyorum boyle de biter insallah
sabah uyaninca 3 bardak su
08.00 kahvalti:1 dilim tam tahilli ekmek beyaz beynir salatalik 1 dilim salam
kahvalti sonrasi 1 fincan kayisi cayi
Ara: yarim elma
ogle 12.30: form feslegenli kraker (ana ogun icin cok az biliyorum ama cok tok tutuyo
15.30 ara 8 findik 2 kuru kayisi 1 kuru inci 5 kan uzumu
sabahtan beri de 2 lt su icmisimdir canlar simdilik bu kadar aksam da ton balikli salata yemeyi dusunuyorum gelismeleri yazarim

Iyi geceler canim seni takip ediyorum...
Bende tarçınlı sütümü içtim yatacagim simdi malum kilo vermek icin duzenli uyku da şart.
Pazartesi bana da kilonu bildir merak ediyorum. ..

Regl oldum ya lanet nefret ediyorum gercekten olsan bi turlu olmasan daha kotu. Herzaman agrim olurdu ama bu kadar kotu olmamisti hic zaten kivraaktan bisey yiyemedim kayisi cayi icmistim onu bile kusturdu direndim cok hap atmicam diye ama attim sonunda caresiz ama onu da kustum herhalde nasil olduysa agrim gecti ama 1 dilim ekmek yedim simdi de ihlamurumu iciyorum

Sabah kalkinca 3 bardak su
kahvalti: 1dilim tam tahilli ekmek 1 dilim kasar 1 dilim beyaz peynir 1 dilim salam salatalik
ogle 1dilim tam tahilli ekmek
ara 1 elma
aksam: 100 gr tavuk doner 1 kase mercimek corbasi salata
2 lt su toplamda
gunlukcugum bugun regl agrisindan dolayi duzensiz bir gun oldu kusura bakma

Sütlaç ı bende cok severim yaaa
Ama tatlı yiyecek olsam sütlaçi tercih ederim... bak şimdi canim istedi....

Kahvalti: 1 dilim beyaz peynir 1 dilim salam salatalik 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara: yarim ayva
ara2: 10 findik 2 kuru kayisi 1 kuru incir
o bankadan o bankaya 3 kilometre yurumusumdur
1.5 lt su simdilik

Aynen canim ya bu kadar icmezdim ben ne oluyo anlamiyorum elimde degil yani susuyorum spor falan derken
kahvalti:salatalik bir dilim beyaz peynir 1 dilim tam tahilli ekmek yaninda kayisi cayi
simdi de elma yiyorum
su simdiden 1.5 lt oldu
2 saat sahilde yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…