- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
işte duyma sen kapat kulaklarını açım diye yiodum halbüki o doyurmuyo karnımızıAman Aman yarım ekmek ne demek hiç duymamis oliim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte duyma sen kapat kulaklarını açım diye yiodum halbüki o doyurmuyo karnımızıAman Aman yarım ekmek ne demek hiç duymamis oliim![]()
ben ne yediğimi yazsam bayılırsınız siz
sabah : 1 tane poğaça 1 bardak şekersiz çay
ara : 1 fincan nescafe
öğlen : kahvaltı tabağı hazırlattım cnm istedi.
karışık herşey işte
domates salatalık peynir kaşar peynir zeytin patates kızartması haşlanmış yumurta böyle ufak bi tabakta çok az hepsinden koymuşlar.
2 dilim ekmek yedim yanına 1 bardak çay yine
ara: 1 bardak çay şekersiz her zaman 2 tane minik bisküvi
akşam : 1 tabak taze fasülye düşünüyorum . yanına yoğurt ve 1 dilim ekmek
diyetsiz halim bu
papates kızarmasıyla poğaça okey yemicem bida ama
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmm
onuda az yiyelim tatlımpapates kızarmasıyla poğaça okey yemicem bida ama
AMAA kaşarıma dokunmaaa![]()
oy oy oyyyy hoşbuldum dadlummmhoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
az zaten parmak kadar ya vardı ya yoktu diyorum ya hepsinden çok az vardıonuda az yiyelim tatlım![]()
aynen cnm ya çavdar en güzeliekmek. Çavdar yada tam tahıllı ekmeklerden öneririm kızlar. Tok tutuyor
aynen cnm cuma olsunben başka bi grubada dahilim. orda tartı günümüx cuma günü.
Bizde tartı gününü cuma yapalımmı?
çalışıcığımm ona inş.mümkün mertebe hemen her gün sporda yapalım kızlar![]()
elimde sopayla bekliyor olucam ben hepinizi. içinizden biride bana sopa gösterebilirKızlar sizden bi ricam olucak ben menülerimi yazayım sizde beni eleştirin iyi kötü hepsine açığım yeri gelirse kulağımi çekin yani ya da kafaya çantayı geçirinhepsi kabulum yeterki gitsin kilolar
çalışıcığımm ona inş.
elimde sopayla bekliyor olucam ben hepinizi. içinizden biride bana sopa gösterebilir![]()
Oldu o zaman ben koşup spora gideyim döneceğim bekleyin beni anacım opuldunuzelimde sopayla bekliyor olucam ben hepinizi. içinizden biride bana sopa gösterebilir![]()
yok yok kesinlikle yemiciğimmm
poğaçaları götürde gör sen gününü![]()