- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Götürdüklerimde ortada amahiçbişey yememişsinki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Götürdüklerimde ortada amahiçbişey yememişsinki![]()
Bak bak spora da başlamış diyete de hiç haberim yok01/11/2016
Sabah :
Yarım su b. yulaf ezmesi
Yarım su b. süt
1 ç. k. kuru üzüm
1 tutam tarçın
Ara :
10 'lu bitki çayı
3 tane lifli büskivi
Öğlen :
2 yumurta haşlanmış
1 tane salatalık
1 dilim yağsız peynir
Şekersiz çay
Ara :
1 kaşık kuru üzüm
Akşam :
Yarın yazacağım
Ek olarak pilates , squat , ip atlama
Bacak karın ağırlıklı çalışıyorum :)
Kız haber verdim ya burdan işte :)Bak bak spora da başlamış diyete de hiç haberim yok![]()
Özelden söylememiştin diye dedimKız haber verdim ya burdan işte :)
Heee unuttum kız :)Özelden söylememiştin diye dedim
Güzel menün canım işini biliyorsun zaten devamHeee unuttum kız :)
Bakalım akşam ne yicem nereye kadar gidicek buGüzel menün canım işini biliyorsun zaten devam![]()
Diyet değil de kendine yaşam biçimi haline getirirsen sıkılmazsın ben hala haşlanmış yumurta yulaflı sütü yapıyorum mesela sabahları ekmek hala yemiyorum pilav makarna hayatımda az da olsa var ama o kadar yaşam şeklin böyle olursa versen de geri almazsın canımBakalım akşam ne yicem nereye kadar gidicek bu
evet cnm bende pilav hiç yemicem . ekmek en fazla 1 dilim yada hiçDiyet değil de kendine yaşam biçimi haline getirirsen sıkılmazsın ben hala haşlanmış yumurta yulaflı sütü yapıyorum mesela sabahları ekmek hala yemiyorum pilav makarna hayatımda az da olsa var ama o kadar yaşam şeklin böyle olursa versen de geri almazsın canım![]()
Aynen canımevet cnm bende pilav hiç yemicem . ekmek en fazla 1 dilim yada hiç

Akşam :01/11/2016
Sabah :
Yarım su b. yulaf ezmesi
Yarım su b. süt
1 ç. k. kuru üzüm
1 tutam tarçın
Ara :
10 'lu bitki çayı
3 tane lifli büskivi
Öğlen :
2 yumurta haşlanmış
1 tane salatalık
1 dilim yağsız peynir
Şekersiz çay
Ara :
1 kaşık kuru üzüm
Akşam :
Yarın yazacağım
Ek olarak pilates , squat , ip atlama
Bacak karın ağırlıklı çalışıyorum :)
Akşam :
1 tabak kuru fasülye
bol salata , yoğurt
1 dilim ekmek
02/11/2016
Sabah :
Yarım su b. yulaf ezmesi
Yarım su b. süt
1 çorba k. kuru üzüm
1 tutam tarçın
Ara :
10 'lu bitki çayı
3 tane lifli büskivi
Öğle :
1 kase çorba
3-4 kaşık makarna
3-4 kaşık tavuklu yemek
1 adet domates
Ara :
1 çorba k. kuru üzüm
Akşam :
nehirnil111
kuru üzüm içindeki lifler sayesinde tok tutmaya yarıyor canım. Makarna cnm istedi ya zaten günlük normalde 3 dilimden fazla yemiyordum bu diyetimde günlük 1 dilimden fazlası yasak. makarna yedim çünki bugün hiç ekmek yemicemGüzel gidiyorsun canım ama öğlen ki makarna olmamış bir de kuru üzüm çok şekerli değil mi sanki acıktırır gibi geldi.
Ben hiç ekmek yemiyorum makarna da yemiyorum nolcekkuru üzüm içindeki lifler sayesinde tok tutmaya yarıyor canım. Makarna cnm istedi ya zaten günlük normalde 3 dilimden fazla yemiyordum bu diyetimde günlük 1 dilimden fazlası yasak. makarna yedim çünki bugün hiç ekmek yemicem
ama sonuçta ben diyetten sonra hiç ekmek hiç makarna yemiycem diyemem , tamamen kesmiyorum ben . Sen hala 55 misin kızBen hiç ekmek yemiyorum makarna da yemiyorum nolcek![]()
Yok canım ben 50 kiloya düştüm en son yüzüm falan bayağı çöktü herkes ay kötü olmuş diye diye beni gaza getirdi şimdi 54 kiloya çıktım ama hedefim 52 yeniden diyetteyimama sonuçta ben diyetten sonra hiç ekmek hiç makarna yemiycem diyemem , tamamen kesmiyorum ben . Sen hala 55 misin kız