Diyet Günlüğüm :)

Off bi üniye gecsek belki daha cok spora odaklanip boyle olabilicez ama,gecelim de bi :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam bende yazmak istedim bugun 11 de uyandım limonlu ılık suyumu ictim sonra 2 parca kavun 2 parca karpuz yedim saat 13.00 gibi 2-3 çatal taze fasulye ve minnacik ekmek.. 1 saat yuruyusumu yaptim aksam da yogurt ve grisini ile gecistirmeye calisiyorum belki biraz da meyve 1 armut olabilir diyetyapanlarin sindirimine iyi geliyormus diye duydum armut...dün gdip 1 bucuk saat yuruyusun ustune seytana uyup burger kng ten chicken royal yemesem daha muthis olurdu :( ah bu ben kendimi bogazimi nerelereee goturseeemmmmm :(((((

Selam bende yazmak istedim bugun 11 de uyandım limonlu ılık suyumu ictim sonra 2 parca kavun 2 parca karpuz yedim saat 13.00 gibi 2-3 çatal taze fasulye ve minnacik ekmek.. 1 saat yuruyusumu yaptim aksam da yogurt ve grisini ile gecistirmeye calisiyorum belki biraz da meyve 1 armut olabilir diyetyapanlarin sindirimine iyi geliyormus diye duydum armut...dün gdip 1 bucuk saat yuruyusun ustune seytana uyup burger kng ten chicken royal yemesem daha muthis olurdu :( ah bu ben kendimi bogazimi nerelereee goturseeemmmmm :(((((

Arada küçük kaçamaklardan zarar gelmez :)
Mesela ben de bir yere çıktığımda bir şey yiyip içmek istiyorum ama ben hakkımı tatlıdan yana kullanıyorum, zaafım bu çünkü. :D
Pekala akşam yemeğinde kurufasulye vardı, hoş pek diyet listelerinde görmedim ama kendim pişirene kadar evde ne varsa, yanında domates, nane, maydanoz, yoğurt yedim. Bir kaşık da pilav. Doydu da karnım. Çok diyet dışına çıktığımı düşünmüyorum. Nefsimi köreltecek kadar az yesem zarar gelmez.

1 saate yakın spor yaptım bugün. vohoaaa.

Ayneeen benim de.
Spor şart ama hem heves hem de olanak gerek. Yoksa biz boşuna aç kalmış olucaz zayıf ama fit olmayan bir vücudumuz kalcak bize

SPOR SPOR SPOR. Şöyle bir 6 ay içerisinde düzenli sporla kalıcı olarak bu vücut elde edilir diye düşünüyorum.

SPOR SPOR SPOR. Şöyle bir 6 ay içerisinde düzenli sporla kalıcı olarak bu vücut elde edilir diye düşünüyorum.

Hangi sporları yapalım neler deneyelim bilmiyorum. Bazıları sadece yürüyüşle fit olup çıkıyo en cazip gelen yürüyüş şu anda tabii evde yapılacak extra şeyler de var netten falan. Bakalım inş lafta kalmam da gider artık şu fazlalıklar.

Hangi sporları yapalım neler deneyelim bilmiyorum. Bazıları sadece yürüyüşle fit olup çıkıyo en cazip gelen yürüyüş şu anda tabii evde yapılacak extra şeyler de var netten falan. Bakalım inş lafta kalmam da gider artık şu fazlalıklar.

Fazlalıklar kiloyla halledilir, sonra sporla vücudunu şekillendirirsin. Ben biraz kas da istiyorm kas dediğim sıkı olmak mesela bacaklarım özellikle, şuan su dolu poşet gibi yayılıyor adeta. Şuan evde egzersizlerle ve yogayla ilerliyorum. Kışın bir süre fitnessa gideceğim, sonra da pilatese geçeceğim.

Ben de yuzme daha sonra pilates diye dusundum ama belki ders yogunlugu yuzunden yapamam :/

Back
X