Diyet günlüğüm...

Günaydnn kahvltı:
2dilim ekmk tb
2 haslnmş yumurta
Çay sekersz
1 salatalk
1 tutam maydanoz
6 zeytn
2dilim peynr.

Bugün uyanınca ılık limonlu suyumu içtm sonra kahvaltı yaptm.tost yedm kpkli ekmden yaptm.sonra 1 sade kahve aksamda cnm hambrger istedi kendme yaptm kepk ekmeklerimle küçük bi patatesde fırına attm yanında da ayran ımmm cok güzeldii :kk77:

Günaydn günlüğüm kahvaltım
20160428_123232.webp

Bugün kahvaltıdan sonra saat 17.00 kadar bişy yemedm.besde iki ymk kaşığı nesft içine bir elma doğrdm sütle yedm.
Aksam üç kaşık kadar makarna içbe marul havuc ve köfte karstrp salata yaptm yanında ayran ict m bir bardak.

Slm günlülcm bn geldim bırakmadm hasta olduğm için diyet ve spor yapamadm bi kc gündr.bgn devam edyrm.kahvaltım:
2yumurtadan omlet
1dmtes
1saltalk
Biraz kasar peynir
Yarm dlm tb ekmği
Sekersz cay.
Simdide sade türk kahvesi içiyrm:kahve:

Bugünkü kahvaltım:
İki dilim çavdar ekmeğinden kaşarlı salamlı tost
Küçük bardak bişne suyu

Kahvaltıdan sonra kahve içtim.şimdie bitki cayı içiyrm yanında iki kuru kayısı bir kuru incir

Slm günlüğm dün yazamadm akşm yemğimi bgn yazyrm.4 kask etli nohut 2 kask pilav salta 1 bardak ayran.spor yapamıyorum bu ara fırsat bulamıyorum bi türlü.:silah:bugünkü kahvaltım:
İki yumurta kaşarlı domatesli
Sekersz cay
İki dilim tb ek.

Bugün akşam yemeğinde 2 kasık pilav 3 nugt yedm.
1 bardak ayran içtim.
30 dk yürüyüş yaptm 10 dkda dambl ve ip atladm.sonra yesil cay içtim.uyumadanda pulbiber yoğurt limn yerm.

Merhaba Civciv22 Civciv22 yazdiklarini okudum bende diyet ypiyorum sana eslik etmek istedim tabi en son yazali bayagi olmus ama. Neyse 70 kg dan 62 ye kadar dustum fakat 3 kg aldim yine.55 hedefim ayrica pko luyum. Desteklesirsek memnun olurum.

Günaydın kızlar bende katılmak istiyorum aranıza doğum yapalı 6 ay oldu ve 78 kiloyum şu an bu kiloları vermem lazım sabah 45 dk yürüyüş yaptım 3 gündür ekmegi çıkardım hayatımdan sıfır ekmek
kahvaltım peynir domates salatalık üzerine yeşil çay

merhabalar bende yeni üye oldum buraya öncelikle tebrik ederim 20 kg büyük bir başarı bende tam 90 kg dım bir yılda 25 kg verdim şuan 65 sporla yani yürüyerek halen devam kilo vermeye hedef 55 60 arası.

Back
X