- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
Elbette, saat 3 teki o gereksiz tostu görmemiş gibi yaptık zaten.Bende yoğurt yicem sadece bu aksam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette, saat 3 teki o gereksiz tostu görmemiş gibi yaptık zaten.Bende yoğurt yicem sadece bu aksam :)
Elbette, saat 3 teki o gereksiz tostu görmemiş gibi yaptık zaten.![]()
Yarasın Kaptan! Mitamin, mineral, çalışkan kas olsun.
Telafi ettim işte :)
1 kase yogurdu yedim oturdum aşağı![]()
Canım benim ya çok özür dilerim hiç aklıma gelmedi canının çekeceği.. Bir daha yazmicam böyleUff acayip canım çekti yalnız; Allah'tan seni gibi hamarat değilim. Bir akşam çayı için ne çok çeşit yapmışın yaa.
Shapee'nin dediği gibi moralini bozma: sakın amaan zatın saldım bahanesinin altında yemek için kendine gaz verme.
Bak ben Pazar günü neler yediğimden hiç bahsettim mi?Arada oluyor öyle maalesef, Mart ayını daha iyi değerlendiricez: Hem 3 günde fazlası var
Bugünü 18:30 da yediğim 1 kase zerdeçallı biberli keçi yoğurduyla kapatıyorum ben. Bundan sonra en fazla su ve çay![]()

Wuhuuu bir kaç saniye ile geç post yapmışım. Yalnız smily seçimi tutmuşKilo bildiriyorum
28.02.2017 Şubat 59.800
Verilen kilo 2.200![]()

Henüz itiraf etmeye gelen olmamış. İlk kim başlıyor?@shapee Kaptaaaan
![]()
Wuhuuu bir kaç saniye ile geç post yapmışım. Yalnız smily seçimi tutmuşTebrikler Kaptan
![]()
Kaptanın hızına yetişememişimben başladım bilee![]()
Veeee zafer kilo 65.100

Kaptanın hızına yetişememişimTabii kilon böyle az olunca insan ortaya koymakta tereddüt etmiyor
Topiğin en tombiği olarak daha iyi bir skor gerekiyordu bana, ama an itabariyle:
28 Şubat : 71,6 kilo
Verilen kilo 3,4 kg
inanmıyoruuuuum
canımm süpersin yaaaa
sonuçlarınız benii benden aldıııııı vallaaa çok mutlu oldumm![]()