DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Son düzenleme:
Ceru'cuğum şu anda evde metrekareye 2 kişi düşüyor, misafir var Üstelik onlar gittikten sonra da taşınıyoruz Halbuki eve döner dönmez yarışmayı baslatacaktik. Niyet etmek banane hiç iyi gelmiyor sanırım Misafirler h.sonundan sonra gidecekler. Taşınma esnasında fire vermeden yapabilirim diye tahmin ediyorum. Ama yarışmaya da cesaret edemiyorum. Sen ne dersin?

LadyInGray Ah fistigim allah kolaylik versin
Ben sen ne diyorsan onu derim
Bir iyi gaza gelmemiz lazim

K kurtluarmut canim olsun bir günde yürüyüssüz gecsin
Dünyanin sonu degil ya
Sevgiler
O zaman 10 ağustos tarihini başlangıç olarak belirleyelim. 10 Ekim'e kadar, 2 ayda bakalım neler olacak. Ne diyorsunuz?
Diane Von Furstenberg'in kendine marka temsilcisi seçmek için düzenlediği yarışma-reality show benzeri programı izlerken çok önemli bir şeyi tekrar duydum, hayat hiçbir zaman istediğimiz gibi gitmeyecek. Sürekli engeller olacak. Öyleydi böyleydi diyerek kopmamak gerekiyor hedefimizden.

Ama okul açılana kadar istediğim kiloya gelmek istiyorum olur mu ki ?
Canım benim yaptığım hatayı yapıp tek bir tarihe takılma. Ben de hep bir organizasyon ya da tatil başlangıcı gibi tarihe kadar 10 kg veririm diyerek başlıyordum ama yavaş kilo verince umudumu kaybedip bırakıyordum. Şimdi amacım 15 kg vermek, tarihe takılmıyorum.
2 aylık yarışmaya ne diyorsun? Ya da başka bi format da olabilir.

Valla süper olur 10 Ağustos
Birbirimizi gaza getirerek çok yol katedeceğimize inanıyorum

K kurtluarmut canım ben 4 aydır sporu bıraktım ABD ye yerleştim buradaki spor salonunu sevemedim ve beş kilo verdim
Kesinlikle hareket önemli mutluluk hormonu zindelik için ama bence zayıflamanın 70% Boğaz'dan geçiyor daha doğrusu insülin hormonunu yediklerimizle ne kadar kışkırttığımızdan geçiyor

Genç bir kız tip 1 diyabet hastası aylarca insülini ön üst bacağın aynı yerinden vurulmuş ve orada iki kocaman tepecik oluşmuş
Fotoğrafı bulunca paylaşacağım internette
Biraz iğrenç ama
Yağ depolayan tek hormon insülin
Bu nedenle kalori hesabı bir o kadar doğru bir o kadar yanlış
Aynı kalori miktarı ile karbonhidrat ağırlıklı diyetin daha fazla şişmanlatrığı gösteriliyor karbonhidratı az plan diyete nazaran
Halbuki kalori aktivite aynı
Yanı korkun bu insülinden ve o tatlıları hamur işlerini YEMEYIN

Sevgiler

Evet tarihe takılmayalım
Yavaş yavaş kalıcı kilo verelim beslenme alışkanlıklarını değiştirerek
Kendimizi strese sokmaya değmez hiç bir şey için

Hep sabır

Ben varım yarışmaya.Nasıl yapcez? Ya aslında ben de takılmıyorum tarihe ama biraz daha hızlı olsa keşke.

Benim bugün tartılma günüm 3. Hafta bitti 65.2 yüzüm küçüldü üst bedenim inceldi ama basen de hiç birşey yok gibi ölcmemistim daha önce bugün ölçtüm basen en kalın yer 106 kalça 101 basenlerim kalcamdam büyük ideal kilom 61 mis 4 kiloda o basenler gider mi gitmez 55 falan olmam lazım galiba ne dersiniz?

aaa bana niye seslenmedinn bakk ya kırıldıımm ((
bende varıımm hatta 10 ağustos olması da süper olmuş hanii
bu arada sayfamada beklerim sizi :))

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/skinny-jeans-yuruyus-super-bir-vucud.846483/

Merhaba kızlar, minik dostumuz Dusty bir operasyon geçirdi. Agkamaktan içim dışıma çıktı. Çok şükür iyi şimdi. Veterinerimiz harika biri ama ben sanırım aşırı panik oldum.
Kusura bakmayın, ugrayamadim. pofu cum kimsenin adı geçmemişti, sadece tarihi belirlemiştik. Unutur muyuz hiç seni.
3 3103REY M Moonauspicios K kurtluarmut
C cerulean pofu ve ben varız galiba. Bu defalik yarın kilo bildirimi yapalım. Bundan sonra p.tesi kilo bildirimi yaparız. Her gün tek mesaj içerisinde, yediklerimiz ( saatleri ile), içtiğimiz su miktarı ve varsa spor yazılacak. Başlıyor muyuz?

kesinlikle başlıyoruz :) kendi adıma yani

İşte Dusty. Kisirlastirma operasyonu geçirdi. Eki Görüntüle 1602898
çookkk geçmiş olsun

hemen yazayım ben :)

güne 1 koca bardak su ile başlıyorum (bu alışkanlık bende uzun süredir)
bi kaç bardak şekersiz çay
1 haşlama yumurta
az peynir
,biraz domates ve salatalık dilimleri

öğlen:
1 bardak ayran
1 küçük tabak patlıcan kebabı

akşam:
3-4 tane sarma
biraz salata
4 tane tavuk parçası

spor olarak :30 dakka yürüyüş+birazdan yapacağım plates :)

su :gün boyu çok içiyorum ,2lt + kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…