- Konu Sahibi LadyInGray
-
K kurtluarmutLadyInGray aslında hepimizin hikayeleri bir birine çok benziyor . Şuursuzca Herşeyi her saat Yeyince arkadaş kilo alıyorsun. Sizin boylar güzel Türk kadını benim gibi minik ve iştahımız boyumuzu aşıyor.
Ye kızım ye ye kızım can boğazdan gelir. Küçük insanların 6 kap yemek yemelerine gerek yok işlemeleri için. Boşuna milleten balık etli değiliz.
Boyum tam 163.5 cm bu yolculuğa başladığımda 67 kg dım düşününyağlı yağlı yüzlerim kalın bacaklarım vardı. o güzel vücuda resmen ihanet. Zayıfladıkça gerçek vücut hatlarımla Şaşkınlık içersinde tanışmaya başladım ahh aslında ben böyleymişim su karataya baslasam mi acabaaa
Ceru'cuğum şu anda evde metrekareye 2 kişi düşüyor, misafir varLadyInGray pofu süper diyorum başka ne diyeyim
Canım yarışma yapıp gaza getirecektim bizi?
K kurtluarmut hala ofisteyim, inşallah eve varana kadar biri koyar Youtube'a ben de pür dikkat seyrederim
Ama okul açılana kadar istediğim kiloya gelmek istiyorum olur mu kiLadyInGray Ah fistigim allah kolaylik versin
Ben sen ne diyorsan onu derim
Bir iyi gaza gelmemiz lazim
K kurtluarmut canim olsun bir günde yürüyüssüz gecsin
Dünyanin sonu degil ya
Sevgiler
O zaman 10 ağustos tarihini başlangıç olarak belirleyelim. 10 Ekim'e kadar, 2 ayda bakalım neler olacak. Ne diyorsunuz?LadyInGray Ah fistigim allah kolaylik versin
Ben sen ne diyorsan onu derim
Bir iyi gaza gelmemiz lazim
K kurtluarmut canim olsun bir günde yürüyüssüz gecsin
Dünyanin sonu degil ya
Sevgiler
Canım benim yaptığım hatayı yapıp tek bir tarihe takılma. Ben de hep bir organizasyon ya da tatil başlangıcı gibi tarihe kadar 10 kg veririm diyerek başlıyordum ama yavaş kilo verince umudumu kaybedip bırakıyordum. Şimdi amacım 15 kg vermek, tarihe takılmıyorum.Ama okul açılana kadar istediğim kiloya gelmek istiyorum olur mu ki?
Ben varım yarışmaya.Nasıl yapcez? Ya aslında ben de takılmıyorum tarihe ama biraz daha hızlı olsa keşke.Canım benim yaptığım hatayı yapıp tek bir tarihe takılma. Ben de hep bir organizasyon ya da tatil başlangıcı gibi tarihe kadar 10 kg veririm diyerek başlıyordum ama yavaş kilo verince umudumu kaybedip bırakıyordum. Şimdi amacım 15 kg vermek, tarihe takılmıyorum.
2 aylık yarışmaya ne diyorsun? Ya da başka bi format da olabilir.
aaa bana niye seslenmedinn bakk ya kırıldıımmO zaman 10 ağustos tarihini başlangıç olarak belirleyelim. 10 Ekim'e kadar, 2 ayda bakalım neler olacak. Ne diyorsunuz?
Diane Von Furstenberg'in kendine marka temsilcisi seçmek için düzenlediği yarışma-reality show benzeri programı izlerken çok önemli bir şeyi tekrar duydum, hayat hiçbir zaman istediğimiz gibi gitmeyecek. Sürekli engeller olacak. Öyleydi böyleydi diyerek kopmamak gerekiyor hedefimizden.
Merhaba kızlar, minik dostumuz Dusty bir operasyon geçirdi. Agkamaktan içim dışıma çıktı. Çok şükür iyi şimdi. Veterinerimiz harika biri ama ben sanırım aşırı panik oldum.
Kusura bakmayın, ugrayamadim.pofu cum kimsenin adı geçmemişti, sadece tarihi belirlemiştik. Unutur muyuz hiç seni.
3 3103REY M Moonauspicios K kurtluarmut
C ceruleanpofu ve ben varız galiba. Bu defalik yarın kilo bildirimi yapalım. Bundan sonra p.tesi kilo bildirimi yaparız. Her gün tek mesaj içerisinde, yediklerimiz ( saatleri ile), içtiğimiz su miktarı ve varsa spor yazılacak. Başlıyor muyuz?
çookkk geçmiş olsunİşte Dusty. Kisirlastirma operasyonu geçirdi.Eki Görüntüle 1602898
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?