- 22 Temmuz 2015
- 275
- 320
- 53
- Konu Sahibi LadyInGray
-
Teşekkürler canım. Evdeki misafirler yani ablamlar hala bizdeler. Bu sabah bazı işler için şehir dışına çıktılar, çocuklar bizde kaldı. Taşınma işine hiç odaklanamadım. Üstelik nu c.tesi taşınma gerçekleşebilirDusty ye geçmiş olsun diyorum. Senin taşınma işin ne oldu toplandin mi?
Ben de hemen yediklerimi yazayım
Sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
10 zeytin
Peynir
1 avuç ceviz
3 bardak şekersiz çay
Aksam
Bir kase mercimek çorbası
3 kaşık patlicanlı et yemeği
Bol salata bir kase yoğurt
Şimdiye kadar 2 litre su içtim daha içerim
Çay da içerim yatana kadar
Spor ağırlıkla yirmi dakika çalıştım.
Teşekkürler canım. Ben bitmiş durumdayım. Sol arka ayağını basamıyor, kafayı yiycem.... Yarın yine veterinere gidiyoruz.Canım geçmiş olsun
Ben de hiç dayanamam böyle şeylere vallahi
Menü mükemmel!hemen yazayım ben :)
güne 1 koca bardak su ile başlıyorum (bu alışkanlık bende uzun süredir)
bi kaç bardak şekersiz çay
1 haşlama yumurta
az peynir
,biraz domates ve salatalık dilimleri
öğlen:
1 bardak ayran
1 küçük tabak patlıcan kebabı
akşam:
3-4 tane sarma
biraz salata
4 tane tavuk parçası
spor olarak :30 dakka yürüyüş+birazdan yapacağım plates :)
su :gün boyu çok içiyorum ,2lt + kadar
Biz taşınalı 1 yıl dolmadı ne yazık ki. Dediğin gibi eve detox yapmak aslında taşınmak.Taşınma işi zordur ama bir taraftan da severim gereksiz olan ama bir gün lazım olur diye evde tutulan hersey atılır degistirmek istediğin esya varsa degistirmek için fırsattır dolapta giyilmeyen kıyafetler çıkar bir çeşit temizlik ve değişim
Teşekkürler canım. Daha iyisi size olsun. Kiraciyken insan hep dekorasyon konusunda hayal kuruyor değil mi. Ben de öyleyim. Ama öyle bir borca girdik ki şu anda, tüm dekorasyon hayalleri ertelendi. Ama cok sukur ev çok içimize sinen bir ev.Hayırlı olsun evin canım Güle güle oturun. Ben de bir gün ev sahibi olma hayali kuruyorum bazı dekorasyon fikirlerim var onları yapacağım kiraciyken yapılmıyor.
Günaydın pofuduk pofucum.Güünnaayyddıınnnn kızllarrr
4 tane lahmacunmuuuuuK kurtluarmut Ben yarım yerdin üzerine tereyağı gezdirirdim ki
A) çabuk kesileyim yemektenve
B) kan şekerimi hamuru daha yavaş yükseltsin, pankreasım coşmasın
Ama biliyorsun karatay da müsaade var lahmacuna. 1.5 yine iyi. Ben eskiden o büyüklerden 4 tane yerdim. Ö dönemler zaten kilom 1.64 e 67 ydi
canım dün ben 4 den sonra bişey yemedim,acıkmadım menümü yazayımpofu menu de Paylaş canım günde bir kilo harika ya keşke benim olsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?