slm blackseea ne kadar zamanda verdin bu kiloyu nasil bir diyet uyguluyorsun bu arada bugun 40 dk kadar yurume bandinda yuruyus yaptim saat gece 2 olmak uzere yatmaliyim artik erken yatip erken kalkmak ta diyet icin onemli vucudun hangi saatlerde nasil davrandigini okumustum sabah 7 8 gibi midenin hizli calistigi saatlerdi yanlis hatirlamiyorsam kahvalti saati icin ideal
gecmis olsun regen insan hasta olunca kilo kaybi oluyor elbette ama saglik daha onemli tabii iyilesince devam edersin ama sen diyete baslamamistin degil mi
tatlim ben de senin gibi ydim geceleri atistirmadam duramiyordum ama buraya her gun yediklerimi yazmak iyi kacamak yapmadim pek atistirmak isteyince yogurt ve meyve yiyorum bence sen de yazmalisin butun yediklerini yazarsan bir sure sonra azaltmaya baslarsin sonra da duzene iturtursun bence denemelisin her yedigini yaz ama ben okurum sen de birinin okudugunu bildigin icin yavas yavas kesersin belki hem martin 1inde detoks zamani basliyor beraber yapariz 4 5 kilo da o zaman veririz yazin incecik oldugunu dusunsene super degil mi bu arada persembe sabahi tartilmam lazim 1 hafta dolmus olacak ama 10 gun mu olsa diye dusunuyorum senin de dedigin gibi kilo verince kaciririm diye dusunuyorum bakacaz artik... bak bunu okuyunca hemen niyetlen diyete ben sana destek olurum birlikte kilolarimizi veririz insallah
biraz once tartildim 60 bucuk olmusum 1 haftada 3.5 kilo vermisim darisi 2. haftanin basina simdi aksam yemegi olarak corba iciyorum
merhabalar ben bugun diyete basladim boyum 1.68 kilom 64 bana eslik edecek diyet kardesi ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?