diyet kardesi ariyorum

slm inci80 ben uzun zamandır kilo vermek adına resmen debeleniyordumm.açıkcası ne yapmam gerektiğini bilmiyordum.çünkü alışkanlıkları değiştirmeden olmadı.nihayet hayatımdaki yanlışları öğrenerek adım adım aştım.şimdi 2 aydır bilinçli bir şekilde(burdaki insanların çok faydası oluyor motivasyon açısından)çabaladımm.ama son 3-4 gündür hızlı bir şekilde kilo veriyorumm.2 saat önce basküldeki değer 76.8kg. çarşamba günü 78 di.
galiba sonunda öğrendim bu işi.12 şubatta kilo bildirimim var.o tarihteki duruma göre kilo çizelgemi değiştiriyorumm.
şeker yok,tatlı yok ekmek çokk az .sadece az yersen vede ataklara yenilmezsen veriliyor diyorum kendimee.

gecmis olsun regen insan hasta olunca kilo kaybi oluyor elbette ama saglik daha onemli tabii iyilesince devam edersin ama sen diyete baslamamistin degil mi

bugun diyetimin 5. gunu az once kahvaltimi yaptim 8.30 gibi kepekli ekmek 7 zeytin 2 domates biraz maydonoz yedim ve yesil cay ictim ac karnina sirkeli su icmistim bu arada.

gecmis olsun regen insan hasta olunca kilo kaybi oluyor elbette ama saglik daha onemli tabii iyilesince devam edersin ama sen diyete baslamamistin degil mi

haklisin canim, bakalim kilo vermedim henüz sen güzel gidiyorsun darisi basima

ogle yemegi olarak corba yaninda domates maydonoz yedim simdi kahvemi icecegim persembe gunu tartilma gunum hadi bakalim hayirlisi

ya bu arada benim tartim da bozuldu, bu yüzden de aldigim kilolari takip edemedim yaaa

canim bosver ya yeni tartin geldiginde daha fazla kilo vermis oldugunu gorursun aslinda ben de hemen tartilmak istemiyorum haftada bir diye dusunuyordum belki 10da bir bakacaz artik bu arada bugun kahvaltida domates salatalik maydanoz zeytin yedim yesil cay ictim

ben aksama kadar süper idare ediyorum aksam oldu mu mutvakta ne varsa yiyorum yaaa... kendime hakim olamiyorum.. ne zor bir sey bu durum, hani ac olsam tamam.. ac da degilim.. bildigin pisbogazlik..

tarti konusunda haklisin cnaim sIk tartilmak da iyi degil, mesela ben kilo verdigimi görünce simariyorum geri aliyorum kilolalari o yüzden haftaya bi tarti almayi düsünüyorum, umarim o zamana kadar en azindan bir kilo vermis olurum

sen ne zaman tartilcaksin peki???

tatlim ben de senin gibi ydim geceleri atistirmadam duramiyordum ama buraya her gun yediklerimi yazmak iyi kacamak yapmadim pek atistirmak isteyince yogurt ve meyve yiyorum bence sen de yazmalisin butun yediklerini yazarsan bir sure sonra azaltmaya baslarsin sonra da duzene iturtursun bence denemelisin her yedigini yaz ama ben okurum sen de birinin okudugunu bildigin icin yavas yavas kesersin belki hem martin 1inde detoks zamani basliyor beraber yapariz 4 5 kilo da o zaman veririz yazin incecik oldugunu dusunsene super degil mi bu arada persembe sabahi tartilmam lazim 1 hafta dolmus olacak ama 10 gun mu olsa diye dusunuyorum senin de dedigin gibi kilo verince kaciririm diye dusunuyorum bakacaz artik... bak bunu okuyunca hemen niyetlen diyete ben sana destek olurum birlikte kilolarimizi veririz insallah

su anda newyorkta saat 8.33 kizimi okula gonderdim ve kahvaltimi erkenden yaptim kepekli ekmek zeytin domates salatalik maydanoz yedim ve yesil cay ictim bugun 1 hafta doluyor yarin tarti gunum belki 10 gun dolunca tartilirim

evet canim haklisin o konuda, kalori sepetine tekrar baslamaliyim yaa yoksa ufak ufak kaciriyorum.. gecen sene kalori sepetine her seyi kayit edince sInIrI asinca hemen kesiyordum yemeyi, baktim az önce hesabim duruyo halen, ona baslayim yarin tekrar.. sen de tartilinca haber bakalim azminin zaferi kac kilo olmus...

detoks zamanini kacirmamak lazim ama, bu sene de onu deneyelim.. hic yapmadim daha.. o zaman kadar bi kilo versek o da ön hazirlik olur vücut icin..

aksam yemegi olarak yine corba ictim sonra da 4 tane portakal yedim 1 haftayi tamamladik insallah kazasiz belasiz darisi 2. haftanin basina ama hala diyeti beraber yapabilecegim bir kardes bulamadim neyse kendi kendime yaparim simdilik katilan olursa birlikte devam ederiz artik

arkadaslar soyle bir sey yapalim her pazartesi kilo bildirimi yapip yarisalim aramizda diyete baslamak isteyenler varsa onumuzdeki pazartesi ilk kilo bildirimimizi yapalim sonra da insallah devamini getiririz tek basima yapmak istemiyorum ya hadi bak bekliyorum 2. haftaya giriyorum ama 1. hafta gibi olur mu bilmem bozmak istemiyorum destek lutfen yoksa diyet gruplarina uye olucam tek basina olunca simdi olmasa da ileride kacamaklar yapabilirmisim gibi geliyor neyse bakalim hayirlisi ne ise o olsun...

biraz once tartildim 60 bucuk olmusum 1 haftada 3.5 kilo vermisim darisi 2. haftanin basina simdi aksam yemegi olarak corba iciyorum

birkac gun icinde lahana corbasi diyetine baslamak istiyorum hem cok kilo verdiriyor hem de toksinleri atiyormus ama uzun sure tek basina tuketmek tehlikeli 1 hafta uygulandiginda 5 6 kilo veriliyor sanirim bu diyetle 55 olursam detoksla da 50 olurum heralde bakalim zaman ne gosterecek

biraz once tartildim 60 bucuk olmusum 1 haftada 3.5 kilo vermisim darisi 2. haftanin basina simdi aksam yemegi olarak corba iciyorum

1 haftada 3.5 kilo cok yüksek bi rakam cnaim benim hani cok güzel bi sonuc ama saglik acisindan nasil olur bisey diyemedim simdi...

canim haklisin aslinda ama ilk hafta oldugu icin heralde oyle oldu su kaybi da oldu galiba bir de corba ve meyve yedim genelde biraz ilave yapsam daha saglikli olacak sanirim sen ne zaman baslayacaksin yukarida da yazdigim gibi biri eslik etse kendimi daha iyi hissedecegim birakmak istemiyorum cunku

o zaman sana slmlar ezgihasan diyet kardesim cok memnun olurum benim bugun 9. gunum cok sukur iyi gitti bozmadim hic her gun yediklerimi yaziyorum sen de yazarsan birbirimizi motive etmis oluruz kac kilosun boyun kac ulasmak istedigin kilo ne kadar

eveeeet diyetimin 10.gunune ulastim simdi kahvalti yapiyorum disarida kar yagisi basladi ben de iceride yine domates salatalik zeytin maydanoz kepekli ekmek yiyip yesil cay iciyorum ama bugun ilave olarak cream cheese ekledim menuye haydi bakalim yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…