o zaman sana slmlar ezgihasan diyet kardesim cok memnun olurum benim bugun 9. gunum cok sukur iyi gitti bozmadim hic her gun yediklerimi yaziyorum sen de yazarsan birbirimizi motive etmis oluruz kac kilosun boyun kac ulasmak istedigin kilo ne kadar
aksam da sebze yemegi yedim az once de 5 6 tane badem 2 parca ceviz 1 hurma yedim maden suyu ictim birazdan yaticam artik 3 gun sonra 2. haftam doluyor kilo bildirimi yapicam hadi hayirlisi bu arada regen eger okursan merak ediyorum diyete basladin mi ne zamandir yoksun
eveet bugun kahvaltida cream cheese domates salatalik kepekli ekmek yesil cay oglen yemeginde sebze yemegi maydanoz aralarda da 2 greyfurt yogurt yedim ve tabiiki sutlu ama sekersiz kahve tartilmama az kaldi dogrusu cok merak ediyorum
regencim o senin kilon adet oncesi oldugundandir ben de acayip siskin oluyorum su topluyor vucut hastaliktaki kilo onemli degil 2 kilo verilir zaten sagligin onemli ama ayni gun kilolarimizi yazsak bir kac kisi heyecanli olmaz mi hepimiz ne kadar kilo verdigimizi gorecegiz yarisma gibi hodri meydan sanki cok zevkli olur bence bir kac kisi daha olsa dusunsene ayni gun herkes kilo sayisini girsin bence harika olur ama bakalim gorelim gelen olucak mi biraz hareketlendiririz diyet programimizi
bugun aksam yemegi olarak yine sebze yemegi ve maydanoz yedim sebze agirlikli olarak besleniyorum az once de greyfurt ve elma yedim yatmadan maden suyumu da icerim ama bugun kahvemi icemedim neyse persembeye az kaldi acaba kac kilo verdim
Sorma canım yaa benimde adet dönemim yaklaştı aşırı derecede acıkıyorum ve şişkinlik hissediyorum çokNaptın şekerim tartıldınmı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?