diyet kardesi ariyorum

Merabalaar bende kendime kardeş arıyodum tam, tek başıma sıkıldım:) 17 yaşındayım 1.65 boyunda 58 kiloyum, hedef 50-53 arası iri kemikli olduğumdan fazla düşmemek lazım:) Diyet geçmişime gelirsek.. 1.5 aydır uğraşıyorum nerdeyse. Başta 60 kiloydum, düzenli beslendim bi süre sonra elma diyeti yaptım 1 buçuk hafta ama gerçektende aç kalınarak verilen kilolar bırakınca hemen geri alınıyormuş 4 kg gitmişti tartı 56yı gösteriyodu bir hafta sonra tartıldığımda 59 çıktım aşırı bi şey yemediğim halde büyük şok Sonra bi süre kalori sayımı yaptım 1000 kaloriyi aşmıyordum her gün yürüyüş mekik hareket falan, 1 buçuk haftada 1 kg verebildim baya üzüldüm çok zor veriyorum gerçekten.. Şimdiiiyse burdayım 58 kg olarak ve bugün et diyetimin ilk günü. Günde sadece 3 but hakkım var: haşlanmış yağsız tuzsuz. Sabah ve öğle birer tane yedim 2.5 lt su da içmeye çalışıyorum. Yürüyüşe tabiki devam. Bu diyet 5 günde 4 kg verdiriyormuş ve en önemlisi aç kalmıyorum gayet tokum, umutluyum, hadi bakalım çarşamba sonuçları yazarımm:)

o zaman sana slmlar ezgihasan diyet kardesim cok memnun olurum benim bugun 9. gunum cok sukur iyi gitti bozmadim hic her gun yediklerimi yaziyorum sen de yazarsan birbirimizi motive etmis oluruz kac kilosun boyun kac ulasmak istedigin kilo ne kadar

bende memnun oldum canım. 1.65 boyum var 55 kiloyum 5 kilo gitsin istiyorum gitmiyo zaten gitmesi içinde bişey yapmıyorum

aslinda boy ve kilo oranin gayet iyiymis ama sen de benim gibi cok zayif seviyorsun heralde ben de 55 56 civarindaydim son bir kac aydir kilo aldim neyse ki cok fazla degil persembe gunleri tartilip kilo bildirimi yapiyorum su anda 59 olmusumdur daha tartilmadim ama neyse bugun yediklerime gelince kahvaltimi yazmistim ogle yemegi olarak da kabak yemegi yaninda maydanoz domates salatalik yedim yemege de canola yagi kullandim ya da zeytinyagi tercih ediyorum birazdan aksam yemegimi yiyecegim siz artik yatmis olursunuz burada saat 5e geliyor daha

aksam yemegimi yazmayi unuttum ya ogleden kalan kabak taze faulye zeytinyagli ve de yogurt 1.5 lt kadar da su ictim kahvemi de ictim sutlu ve sekersiz kahvesiz yapamiyorum biraz da yurume bandinda yurudum az once de 2 elma yedim ve 10.gunumu de kazasiz belasiz bitirmek uzereyim insallah bakalim yarin nolucak pazar malum tatil herkes evde aslinda burda pazartesi de tatil presidents day diye bir tatil neyse artik dayanacagiz birakmak yok hadi hayirlisi bakalim...

bugun kahvaltida haslanmis yumurta cream cheese domates yedim yesil cay ictim ogle yemegi olarak da bir tabak sebze yemegi yedim simdi de elma yiyorum bu arada tabiiki kahvemi icmeyi ihmal etmedim sutlu ve sekersiz

aksam da sebze yemegi yedim az once de 5 6 tane badem 2 parca ceviz 1 hurma yedim maden suyu ictim birazdan yaticam artik 3 gun sonra 2. haftam doluyor kilo bildirimi yapicam hadi hayirlisi bu arada regen eger okursan merak ediyorum diyete basladin mi ne zamandir yoksun

evet canim bugün basladim tekrar, biliosun hastalanmistim ya ondan sonra daha ynei toparlandim ve o arada kendime iyi bakcam diye iki kilo daha almisim ya da adet önü oldugundan biraz cok cikti bilemiyorum yani sonuc itibariyle vermem gereken iki kilo daha cikti 5-6 kilo oldu 7-8 kilo bugün iyiydim iste aksamlari isten gelince kaciriyorum biraz ama kalori sepetini de kullaniyorum bi taraftan iyi oluyor, bugün 1200 kalori yapmisim arti bir saat yürüyüs.. insallah adetin bitmesiyle bu fazladan basima bela olan iki kilo da gider yaaa

destegin icin tesekkur ederim redbutterfly birbirimize yakiniz olcu olarak ben senden 1 cm uzun 2 yas da buyugum kilo olarak ta cok uzak sayilmayiz aslinda dontt benim yari yasimda ama onemli olan kilo vermek icin olunan destek dontt ayni gun kilo bildirimi yapacagimiza da sevindim ayrica 3 gun kaldi hadi bakalim gecen persembe 60.5 cikmistim bir haftada ne kadar verdigimi cok merak ediyorum persembeyi iple cekiyorum hic bozmadim simdiye kadar masallah diyelim

regencim o senin kilon adet oncesi oldugundandir ben de acayip siskin oluyorum su topluyor vucut hastaliktaki kilo onemli degil 2 kilo verilir zaten sagligin onemli ama ayni gun kilolarimizi yazsak bir kac kisi heyecanli olmaz mi hepimiz ne kadar kilo verdigimizi gorecegiz yarisma gibi hodri meydan sanki cok zevkli olur bence bir kac kisi daha olsa dusunsene ayni gun herkes kilo sayisini girsin bence harika olur ama bakalim gorelim gelen olucak mi biraz hareketlendiririz diyet programimizi

bugun aksam yemegi olarak yine sebze yemegi ve maydanoz yedim sebze agirlikli olarak besleniyorum az once de greyfurt ve elma yedim yatmadan maden suyumu da icerim ama bugun kahvemi icemedim neyse persembeye az kaldi acaba kac kilo verdim

canım öncelikle maşallah demek istiyorum hiç bozmadın inşallah istediğin kiloya ulaşırsın ve bir daha geri almazsın.ben diyetisyene gitmeye karra verdim çünkü ben o kadar çok kilo alığ verdim ki kendime olan güvenim sarsıldı ve bu kilolara çıktım.bide troidlerim az çalışıyormuş.artık durmak yok.daha kiloyu verdikten sonra koruma programı yapacaksın

eveet bugun kahvaltida cream cheese domates salatalik kepekli ekmek yesil cay oglen yemeginde sebze yemegi maydanoz aralarda da 2 greyfurt yogurt yedim ve tabiiki sutlu ama sekersiz kahve tartilmama az kaldi dogrusu cok merak ediyorum

eveet bugun kahvaltida cream cheese domates salatalik kepekli ekmek yesil cay oglen yemeginde sebze yemegi maydanoz aralarda da 2 greyfurt yogurt yedim ve tabiiki sutlu ama sekersiz kahve tartilmama az kaldi dogrusu cok merak ediyorum

Afiyet olsunbu azimle istediğin kiloya kolaya ulaşacağına inanıyorum:)

tatlim tesekkur ederim insallah hep beraber ulasiriz hedefimize bugun 14.gunum doluyor yarin tarti gunum sabah tartlinca kilomu yazacam gecen persembe 60.5te kalmistik bu arada bugun kahvaltida yine cream cheese domates salatalik kizarmis ekmek yedim yesil cay ictim sabah ac karnina da sirkeli ilik su ictim metabolizmanin hizlanmasi icin hadi bakalim yarina az kaldi su anda newyorkta saat 11.42pm

haklisin canim, önemli olan saglik.. ben cok güzel diyet yapiyorum, aksama kadar ne ac kaliyorum ne de tika basa gereksiz seyler yiyorum.. amaaaaaaaaaaaaaa aksam olunca yok mu su abur cubur istegi aksama kadar yedigimin toplam kalorisi kadar aksam yemeginde birden yiyorum tutamiyorum, benim sorunum bu.. aslinda yemek de degil, abur cubur iste... ama yürümeye gayret ediyorum sükür yani o azmim var

canim ben tartilmaya hastaligim bittikten sonra baslicam, ama dedigin gibi yapabiliriz, ayni gün tartiliriz.. haftada bir mi olsun tartilma günümüz???

bugun aksam yemegi olarak yine sebze yemegi ve maydanoz yedim sebze agirlikli olarak besleniyorum az once de greyfurt ve elma yedim yatmadan maden suyumu da icerim ama bugun kahvemi icemedim neyse persembeye az kaldi acaba kac kilo verdim

oyyy ne güzel ya iste ben de böyle besleniyorum bütün, lezzetli de oluyor.. hatta böyle biber domates vs pisiriyorum onu götürüyorum is yerine, ayri ayri yemekten daha lezzetli oluyor, hem de isittigim icin sicak yemek oluyor bana.. insallah bundan sonra tutarim bu atistirmalik istegini, sanirsam adet önü oldugu icin bu istek ve siskinlik...

Son düzenleme:
Sorma canım yaa benimde adet dönemim yaklaştı aşırı derecede acıkıyorum ve şişkinlik hissediyorum çok Naptın şekerim tartıldınmı merak ettim

Sorma canım yaa benimde adet dönemim yaklaştı aşırı derecede acıkıyorum ve şişkinlik hissediyorum çok Naptın şekerim tartıldınmı merak ettim

evet yaaa canim nasil böyle cikolata atistirmalik istiyo anlatamam ben de o hissi kesmek icin bitter yiyorum napayim kötünün iyisi iste.. ben de önce 65e ordan da 62ye inmek istiyorum.. boyun kac senin peki?? hedeflerimiz ayni ilk etapta, insallah görürüz 65i

kizlar bugun tartildim 1 kilo kadar vermisim bu hafta duraklama donemi demekki yogurtu biraz fazla tuketmistim yatmama yakin da cok su tukettim belki gaz yapmistir daha fazla kilo verdigimi dusunmustum neyse moralimizi bozmuyoruz ve devam ediyoruz ama dijital tarti alip haftada 2 3 kere tartilayim diyorum benim tarti normal gramlarini anlayamiyorum digital tarti olunca belki hergun tartilirim gram gram verdigimi gorunce daha cok motive olurum neyse bakalim bugun biraz kacamak yapiyorum eee o kadar olsun bu arada maydanoz suyu icmeye basliycam bu siskinlikler icin daha once sogan suyu kurunu uygulamistim vucuttaki siskinligi aliyor kilo da verdiriyor ama 2 haftadan fazla yapmamak gerekiyor maydanoz da oyle 2 haftada kesmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…