Diyet kardeşi arıyoruuum :)

squaattt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
87
4
28
İstanbul
Selam kızlaaar ben 19 yaşında en son 79 kiloydum. Okuldan tatile geldikten sonra deli gibi spor,çalışma,uyku düzeni sayesinde 6 kilom gittiiii :) Şimdi kendime diyet kardeşi arıyorum 10 kilo daha gitsin istiyoruum :(

Selam :3:
Ben 16 yaşındayım 74.7 ile diyete başladım.Yarın randevum var diyetisyenle acaba kaç kilo verdim meraklardayım.
Eğer istersen beraber devam edebiliriz:32:

ben bi tane arıyoduuum ama iki tanede çok iyi olabiliiiiiiiiir :) o zaman sizcede kabulse başlayalım yarııın :) şuan diyetteyim ben gerçide ortak bi diyetle başlayabiliriiz :) okula zayıf gidip herkesi şaşırtmak istiyorum :(

ben bi tane arıyoduuum ama iki tanede çok iyi olabiliiiiiiiiir :) o zaman sizcede kabulse başlayalım yarııın :) şuan diyetteyim ben gerçide ortak bi diyetle başlayabiliriiz :) okula zayıf gidip herkesi şaşırtmak istiyorum :(

ben zaten diyetteyim canım. diyetisyene gidiyorum 2 haftada bir. diyete 80.3ile başladım :)
seninde diyetisyene gitmeni öneririm :)

Benim de isteğim okulda herkesi şaşırtmak.yaklaşık 1 ay 10 gün kadar var sanıyorum. bu süre içinde müthiş zayıflarız bence:34:
Bu arada boylarınız kaç?
Ben 155:26:

Biz tombiş tavuklarız :23:
Ama çıtırdayınca çok tatlı olucaz bence :34:
aynen bencede hele bir zayıflayayım şu günler geçsin :)
geçmişte yaptığımm hataları bir daha yapmıcam zayıflayıp o kiloda kalcam :)
1.60 beniiim. diyetisyene gittim zaten o diyet listemi uyguluyorum bende :)
güzelmiş gitmen iyi. sağlıksız bir şekilde kilo vermek hiç ii değil :) diyetisyeninin tavsiyeleri neler?

bende katılıyorum kızlar ben 26 yaşındayım 92 kilodan 87.80 düştüm şuan halen devam ediyorum kolay gelsin hepimizeee :1: :1::1::1::1::1:

tebrik ederim inş. dahada kilo verirsin :16:

aynen bencede hele bir zayıflayayım şu günler geçsin :)
geçmişte yaptığımm hataları bir daha yapmıcam zayıflayıp o kiloda kalcam :)

Umurım hepimiz mutlu olacağımız kiloya en doğru zamanda ulaşırız. Bu kez bende hatalarımdan dersimi aldım, asla başa dönmiycem :34:

kızlar okyormusunuz ne okuyorsunuz anlatın bakalım :)

Ben daha minnakım.11. sınıftayım daha :24:

Balıkesir üniversitesinde restorasyon okuyorum ben :) zaten aldığım kilolarda hep oradaan şişman bi çocukluk ergenlik geçirdim ama okula başladığımda 68 kiloydum,92 kilo bile oldum :(

bende karabük üni.de iktisat okuyorum.
aslında çoçukluğum zayıftı. bademcik ameliyatından sonra kilo almaya başladım geçen sene gördüğüm 89 kilodan sonra birde hoşlandığın bir çoçuk vardı onun aşkıyla 76 kiloya indim sonra çocuğu unutunca kilo aldım tekrar şimdi kilolarla savaşa devam :)

Umurım hepimiz mutlu olacağımız kiloya en doğru zamanda ulaşırız. Bu kez bende hatalarımdan dersimi aldım, asla başa dönmiycem :34:

Ben daha minnakım.11. sınıftayım daha :24:

canım senin için erken daha inş. bir an önce kurtulursun ve bizim yaşımıza geldiğinde incecik bir kız olursun inş.:)

Back
X