Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bi tane arıyoduuum ama iki tanede çok iyi olabiliiiiiiiiir :) o zaman sizcede kabulse başlayalım yarııın :) şuan diyetteyim ben gerçide ortak bi diyetle başlayabiliriiz :) okula zayıf gidip herkesi şaşırtmak istiyorum![]()
ben bi tane arıyoduuum ama iki tanede çok iyi olabiliiiiiiiiir :) o zaman sizcede kabulse başlayalım yarııın :) şuan diyetteyim ben gerçide ortak bi diyetle başlayabiliriiz :) okula zayıf gidip herkesi şaşırtmak istiyorum![]()
Benim de isteğim okulda herkesi şaşırtmak.yaklaşık 1 ay 10 gün kadar var sanıyorum. bu süre içinde müthiş zayıflarız bence
Bu arada boylarınız kaç?
Ben 155:26:
çok feci bir durum ama benimde 1.55![]()
çok feci bir durum ama benimde 1.55![]()
bende katılıyorum kızlar ben 26 yaşındayım 92 kilodan 87.80 düştüm şuan halen devam ediyorum kolay gelsin hepimizeee![]()
![]()
Benim de isteğim okulda herkesi şaşırtmak.yaklaşık 1 ay 10 gün kadar var sanıyorum. bu süre içinde müthiş zayıflarız bence
Bu arada boylarınız kaç?
Ben 155:26:
aynen bencede hele bir zayıflayayım şu günler geçsin :)Biz tombiş tavuklarız![]()
Ama çıtırdayınca çok tatlı olucaz bence![]()
güzelmiş gitmen iyi. sağlıksız bir şekilde kilo vermek hiç ii değil :) diyetisyeninin tavsiyeleri neler?1.60 beniiim. diyetisyene gittim zaten o diyet listemi uyguluyorum bende :)
bende katılıyorum kızlar ben 26 yaşındayım 92 kilodan 87.80 düştüm şuan halen devam ediyorum kolay gelsin hepimizeee![]()
![]()
Biz tombiş tavuklarız![]()
Ama çıtırdayınca çok tatlı olucaz bence![]()
kızlar okyormusunuz ne okuyorsunuz anlatın bakalım :)
aynen bencede hele bir zayıflayayım şu günler geçsin :)
geçmişte yaptığımm hataları bir daha yapmıcam zayıflayıp o kiloda kalcam :)
kızlar okyormusunuz ne okuyorsunuz anlatın bakalım :)
Balıkesir üniversitesinde restorasyon okuyorum ben :) zaten aldığım kilolarda hep oradaan şişman bi çocukluk ergenlik geçirdim ama okula başladığımda 68 kiloydum,92 kilo bile oldum![]()
Umurım hepimiz mutlu olacağımız kiloya en doğru zamanda ulaşırız. Bu kez bende hatalarımdan dersimi aldım, asla başa dönmiycem
Ben daha minnakım.11. sınıftayım daha![]()
annem hep tombul kelebek derumarım okula kadar çıtırdayabiliriiiz
![]()