Çok açımKuzlaarrrr bugün neydi??
Bugün kutsal perşembe idi!!
Kuralımız neydi?
Bugün karbonhidrat yok
Sabah eliniz ekmeğe gitmesin
Onun yerine kahvaltıya 4 yarım ceviz koyalım
Ceviz neydi?
Ceviz, folik asit ve E vitamini, demir, fosfor, magnezyum, potasyum, çinko mineralleri, omega 3 yağ asidi açısından zengin bir kaynaktı..
Ekmek neydi?
Ahanda buydu
Eki Görüntüle 2111545
Kapanmayan pantolonlar, yandan fışkıran yağlardı..
Hadi bugünü karbonhidrat almadan atlatalım
Vur gitsin
Bende 1 yıl 68 ı korudum ne oldu yani ne değiştiKasımdan beri menü vermiyorum ,Kasımdan beri aynı kilodayım
Bir ara koruma kaliçesi ünvanını almıştım ama 3 haftadır ünvan gitti
Bu saatte seni sakız paklar kuzu, at ağzına bir tane çakkıdı çakkıdı çiğneÇok açım
Sakız sevmiyorum, 4 den beri birşey yemedim , kalktım 6 bucugu bekliyorum kahvaltı için . Accuk kitap okuyomm zaman gecmiyoruuuBu saatte seni sakız paklar kuzu, at ağzına bir tane çakkıdı çakkıdı çiğne
4 den beri birşey yemedin mi???!Sakız sevmiyorum, 4 den beri birşey yemedim , kalktım 6 bucugu bekliyorum kahvaltı için . Accuk kitap okuyomm zaman gecmiyoruuu
Hayır gerçekten yemedim , sadece 6 gibi yeşil çay, 8 gibide sade sütlü kahve içtim4 den beri birşey yemedin mi???!
Ben olsam şu an baş dönmesiyle yerde emekliyor olurdum.. lunya bu kadar aç kalmak iyi mi?
Kuzu bir süt iç bari bu kadar aç kalma metabolizman yavaşlar mazallah
O zaman işşallah 1,8 verirsin CumayaHayır gerçekten yemedim , sadece 6 gibi yeşil çay, 8 gibide sade sütlü kahve içtimben de aç kalmam aba bir sözüm var cumaya 1.8 kg vermek , olurmu bilemem ama çabalıyorum. Spor yapamadım doğru düzgün 2 gündür zaten, şuan sadece açım
1 gün yemesem hemen eksi oluyorum, ama yediğim zaman geri geliyor, cuma geri gelirO zaman işşallah 1,8 verirsin Cumaya
Herkesin metabolizması farklı ben farkettim ki aç kaldığımda kilo veremiyorum ama sana yarar umarım, çok azimlisin canım hep böyle devam et bizi de sürükle..
Ben de Cuma’ya 55’li rakam görmek istiyorum
Sakız çiğnemek beni daha çok acıktırıyor,seni doyuruyor mu?Bu saatte seni sakız paklar kuzu, at ağzına bir tane çakkıdı çakkıdı çiğne
Bende dun ogleyi yedigimden beri bisey yememistim.Sakız sevmiyorum, 4 den beri birşey yemedim , kalktım 6 bucugu bekliyorum kahvaltı için . Accuk kitap okuyomm zaman gecmiyoruuu
Vallahi delisiniz siz haHazır ozgurlugun tonu da gosterimde bakış acimiz gelissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?