diyet kardeşliği

Kuzlaarrrr bugün neydi??
Bugün kutsal perşembe idi!!
Kuralımız neydi?
Bugün karbonhidrat yok

Sabah eliniz ekmeğe gitmesin
Onun yerine kahvaltıya 4 yarım ceviz koyalım
Ceviz neydi?
Ceviz, folik asit ve E vitamini, demir, fosfor, magnezyum, potasyum, çinko mineralleri, omega 3 yağ asidi açısından zengin bir kaynaktı..
Ekmek neydi?
Ahanda buydu

Kapanmayan pantolonlar, yandan fışkıran yağlardı..
Hadi bugünü karbonhidrat almadan atlatalım

Çok açım

Sakız sevmiyorum, 4 den beri birşey yemedim , kalktım 6 bucugu bekliyorum kahvaltı için . Accuk kitap okuyomm zaman gecmiyoruuu
4 den beri birşey yemedin mi???!
Ben olsam şu an baş dönmesiyle yerde emekliyor olurdum.. lunya bu kadar aç kalmak iyi mi?
Kuzu bir süt iç bari bu kadar aç kalma metabolizman yavaşlar mazallah

4 den beri birşey yemedin mi???!
Ben olsam şu an baş dönmesiyle yerde emekliyor olurdum.. lunya bu kadar aç kalmak iyi mi?
Kuzu bir süt iç bari bu kadar aç kalma metabolizman yavaşlar mazallah
Hayır gerçekten yemedim , sadece 6 gibi yeşil çay, 8 gibide sade sütlü kahve içtim ben de aç kalmam aba bir sözüm var cumaya 1.8 kg vermek , olurmu bilemem ama çabalıyorum. Spor yapamadım doğru düzgün 2 gündür zaten, şuan sadece açım

O zaman işşallah 1,8 verirsin Cumaya

Herkesin metabolizması farklı ben farkettim ki aç kaldığımda kilo veremiyorum ama sana yarar umarım, çok azimlisin canım hep böyle devam et bizi de sürükle..
Ben de Cuma’ya 55’li rakam görmek istiyorum

1 gün yemesem hemen eksi oluyorum, ama yediğim zaman geri geliyor, cuma geri gelir
Aç kalmak derken yanlışta anlaşılmasın ben hep çok yediğim için bu şekil de aç kalıyorum, yemeyi seven biriyim de accuk

Sakız sevmiyorum, 4 den beri birşey yemedim , kalktım 6 bucugu bekliyorum kahvaltı için . Accuk kitap okuyomm zaman gecmiyoruuu
Bende dun ogleyi yedigimden beri bisey yememistim.
Ama suan cok sukur tokum.
Sabah o kadar ac uyaniyorum ac karna yarim litre su bitiyor.
Ah aclik ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…