Herkese günaydınnnnn
Dun gece cok gec yattim bi suru isim vardi bugun annem babam gelecek.su an okul yolundayim 9 ders saati bi de nobetciyim.ustune bi de toplanti var.eve gelisim yine 7yi bulacak
Çok açım
Vucut hemen eskiye donuyor tembellesiyor cok nankorYa evet aslında kilo verdiğim dönemde yapmış olduğum video ama bu kadar zorlanmıyordum.
Cok iyiydiMiuuuuu gözlüklü olan sennnEki Görüntüle 2111542 soylememe gerek yok sanırım şu elindeki kaşık lı senEki Görüntüle 2111543 eee buda benden sana tavsiyeEki Görüntüle 2111544
Ay foto bana cok benziyor bugun ekmek yok anlastikKuzlaarrrr bugün neydi??
Bugün kutsal perşembe idi!!
Kuralımız neydi?
Bugün karbonhidrat yok
Sabah eliniz ekmeğe gitmesin
Onun yerine kahvaltıya 4 yarım ceviz koyalım
Ceviz neydi?
Ceviz, folik asit ve E vitamini, demir, fosfor, magnezyum, potasyum, çinko mineralleri, omega 3 yağ asidi açısından zengin bir kaynaktı..
Ekmek neydi?
Ahanda buydu
Eki Görüntüle 2111545
Kapanmayan pantolonlar, yandan fışkıran yağlardı..
Hadi bugünü karbonhidrat almadan atlatalım
O sakızı yutuyormusSakız çiğnemek beni daha çok acıktırıyor,seni doyuruyor mu?
Ne kadar çok toplaniyorsunuz canim uaHerkese günaydınnnnn
Dun gece cok gec yattim bi suru isim vardi bugun annem babam gelecek.su an okul yolundayim 9 ders saati bi de nobetciyim.ustune bi de toplanti var.eve gelisim yine 7yi bulacak
Kocan sana kıyamamış damardan çorba falan neyin enjekte etmisLunyaaa aksam bende çok aç yattım sabah tok uyandım nasıl oldu bilmiyorum ama feci açtım
Dogrudur canim her isin zorlugu var.Ben eve gidince kafam zonkluyo mesela butun gun cocuk sesi bagiris cagiris..bi de ayaklarimin alti sizliyo surekli ayakta durmaktan.Günaydın canım kolay gelsin
Ya benim görümcem de öğretmen
Oda bu saatlerde gelince çok geç gelmiş gibi oluyor ama özel sektörde çalışınca hep böyle
O sakızı yutuyormus
Ne kadar çok toplaniyorsunuz canim ua
Kocan sana kıyamamış damardan çorba falan neyin enjekte etmis
Dogrudur canim her isin zorlugu var.Ben eve gidince kafam zonkluyo mesela butun gun cocuk sesi bagiris cagiris..bi de ayaklarimin alti sizliyo surekli ayakta durmaktan.
Ay sorma yaa biri genel ogretmenler toplantisiydi birisi zümre bugün de şök var.Normalde kaymakamlik onayiyla bu toplantilar mesai saatlerinde yapilur okul yarim gün tatil edilir.Ama bizim okul 9 saat dersten sonra yapiyor.16.45te başlıyoruz.Ne kadar çok toplaniyorsunuz canim ua
Seninkiler iyiymis canım. Bi de evde akıllı olup okulda delirenler var inandiramiyoruz daBerna evet birde bu olay var , iki çocuğa katlanamiyirum ben bazen öğretmenlere saygım var
Benim oğlanları çok seviyor öğretmenler çok akıllı diyorlar hep ama evde deliller
Seninkiler iyiymis canım. Bi de evde akıllı olup okulda delirenler var inandiramiyoruz da
Ya ben çok gururlaniyorum
Etute gidiyorum , öğretmenler hep teşekür ederler çok akıllı , naifler diye
Ulan evde görseller inanmazlar ..
Ben etüt öğretmenlerinden cok memnunum ama okul öğretmeni öyle değil , sevmiyorum ama çocukların yanında elestirmiyorum da tabi
Bugün anne illa etute gel dediler .gitsem baskın gibi mi olur Acep bilemedim ,
Yok canım öyle olmaz
İlgili bir veli gibi olursun
Ayrıca çocuklar seni görünce mutlu olurlar
Çalısan annelerin çocukları veli toplantısı veya okula gelemediklerinde
Burukluk yaşıyor
Benim kuzularimda az burukluk yasamadi
Ödül törenleri olurdu gösterileri toplantıları olurdu çalıştığım için gidemezdim
kuzu iyi olmaya çalışıyorum.sen nasılsın iyisin demiHande nasılsın canım
Nice mutlu yıllara
Evet çalışınca öyle oluyor abla
Şimdi evdeyken gideyim diyorum
Ama cidden yanlış anlaşılnaktsn korkuyorum , öğretmenler ile bı kahve icem bari gidip
kuzu iyi olmaya çalışıyorum.sen nasılsın iyisin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?