diyet kardeşliği

Evet Nare83 ilgili veli her zaman bas taci.kimisi ilgili ayagina cok bilmislik yapiyo onlar degil bi de ablamin da dedigi gibi cocuklarin cok sevinir.

canım neden bu acele.Maddi durumlar mı sıkıntılı.Malum geçinmek akla ziyan zor oldu.Bende işten çıkmamak için direniyorum.Bu arada mesleğin ne

canım neden bu acele.Maddi durumlar mı sıkıntılı.Malum geçinmek akla ziyan zor oldu.Bende işten çıkmamak için direniyorum.Bu arada mesleğin ne

Ya evet Hande 3 kredim var
Yaza kadar evde oturma lüksün yok
Birde inan evde vakit geçmiyor
Evde geçen zaman boş zaman
Çocuklar etutte akşam geliyor
Hani çocuk olsa evde tamam da
Etutten alsam çok üzülüyorlar ,dersleri çok iyi birde o yüzden hemen girmem lazım

Canım ben hep sekreterlik yaptım
İn muhasebe tuttum .zaten büro yobyönet okuyorum şuan

kuzu harika menü olmuş üzülme alışırsın ben ilk sefer 20 dk dayanabiliyodum şimdi 2 saat artık spordan önce sade türk kahvesi yağ yakımı için bunuda bna miu demişti enerjinide toplar

ortim menünüde sporunuda beğendim
sen hiç ekmek yemiyosun galiba bravo sana

Kızlar yapmayın Allah aşkına. Dün süspüsün mesajından etkileniyorsunuz akşama hoppa cuppa sonra cuma artı.
Dikkat edenlere sözüm yok ama toparlanalım lütfen. Önceki günler hata yapmış olabiliriz ama bugün perşembe bugün hatalarımızı telafi edelim lütfen.

Ya ben cidden dikkat ettim dun menu de paylastım ama hıc dusmedı bakayım bugun nasıl olur Insallah duser bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…