Nisanın önerisini yazmaya geliyordum ki siz de konuşmuşsunuz eşinle zaten. Bunalmakta haklısın kuzu. Sürekli bir curcuna geldi gözümün önüne sen anlatınca...Ay bilmiyorum ya nasıl bu hale geldim bende anlamıyorum sömestr dan beri bır turlu toparlayamıyorum kendimi cok yorgun hissediyorum okul ev Çocuklar annem babam bizde sureklı Bı kalabalıktan bunaldım tükenmiş hissediyorum ya ağzıma bısıyler atarak rahatlamaya calısıyorum sanki daha beter oluyor Bı zamanlar 59 da korumaya calis tipim kilom simdi 62 lerde koruyamıyorum cikmazda gibiyim
Sporu seviyorum, ama sporcu degilim canim, tum gun oglumla evde oldugum icin spora vaktim bol Oluyor, ama hepfit sporcu aramizdakilerdenYaw Kızlar ben sanırım tufanları alamam.. iki hostel bir restoran işletmesi bende , çok vaktim olmayacak
Sporcu var mı aramızda? Sporu yapabilecek?
Donna_salut
Sende çok sporcu azmi bilgisi var gibi duruyor
Hepfit menü yorumlayacak, sen 3. Takımın soor Kaptan-ı olur musun?Sporu seviyorum, ama sporcu degilim canim, tum gun oglumla evde oldugum icin spora vaktim bol Oluyor, ama hepfit sporcu aramizdakilerden
DiyorsunGeel efser hatun geeel
Yarın mübarek Cuma günü
Vira bismillah de kilonu bildir başla. Regl ödemi falan derken çıkan sonuca pek takılma. Haftaya tartı şov yapar toparlarsın
Ama geeeeeeeeeeeeeeeeeeel
Diyorum tabiii ya yarın tartını merakla bekliyorumDiyorsun
KIZLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN, YARIŞ ORTAMI OLSUN DİYE İKİ GRUP OLUŞTURACAĞIZ:
FIRTINALAR:
MENÜ BAŞKANI: HEPFİT
SPOR BAŞKANI: NEHİRNİLL @nehirnil111
KASIRGALAR:
MENÜ BAŞKANI: LUNYA @Lunya
SPOR BAŞKANI: BEGUM @begum75
katılmak isteyenler:
1. sidelya
2. ytmz
3.Nevreste
4.makbule
5.zeynepleyla
6.lunya
7.hepfit
8.esra_4378
9.floweroflife
10.masumm
11.malipina
12.cakil80
13.smykmy
14. bonus
15.suspushanımcım
16. sarayca
17.hippo (çok uzun siz anladınız :))
18.vorones
19.matematik
20. donna salut
21.springstorm @SpringStorm (hande başlıyorsun vururum seni)
alttan devam ettirelim
yarın cumaaaaaa, @Lunya hatunla paylaşcaz listeleri, yok duymadım demeyen kalmasın bak koca koca yazıyorummmm
Ablacim genel olarak güzel menü, lahmacunu Cuma’ya alsan daha süper olur ama 1 tane yemişsin sadece o yüzden seni kutluyorum
Benin kucuk oglum var, hem de surekli tedavi oldugu hastaligi var canim, o yuzden Ben olmasam iyi olur, hakkini veremem cunku , cok vaktim olmuyo ara-ara girip yaza biliyorum anca. Kusura bakma canimHepfit menü yorumlayacak, sen 3. Takımın soor Kaptan-ı olur musun?
Ablacim genel olarak güzel menü, lahmacunu Cuma’ya alsan daha süper olur ama 1 tane yemişsin sadece o yüzden seni kutluyorum
Ben olsam iki üç gömerdim
Deneyeceğim bunu.Aaa olur mu ?
Yazın kilo verirken her gün tartılırdım ki değişik bişey yediğimde yarar mı yaramaz mı anlayayım. Her gün çıkmayın diyorlar ama be
Canım
Çok geçmiş oldun, umarım minigin sağlığına bir an önce kavuşur..Benin kucuk oglum var, hem de surekli tedavi oldugu hastaligi var canim, o yuzden Ben olmasam iyi olur, hakkini veremem cunku , cok vaktim olmuyo ara-ara girip yaza biliyorum anca. Kusura bakma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?