Hee hem döv hem sevpazar gününü unutamadım
oyyyy özledim de ondan, döverek seviom ben
Evet abla yarın tam gaz geliyoruzCanım hiç yemeye niyetim yok tu kahvaltı yapmayınca cok aciktim komşum vardı sabah yapamadım yanında inşallah yarın eksi bekliyorum bakalım
Grubun tadı yarın başlayacak inşallah
Senin adin çıksa gene iyi adın çıkacak kadar olmuyorki bi ara kurabiye canavari bi ara baklava bi ara lahmacun ooo masallahYaaaa beni anlıyorsun şimdi dimi
Şimdi de diyet canavarı diye adım çıkmış diyolllaaaaSenin adin çıksa gene iyi adın çıkacak kadar olmuyorki bi ara kurabiye canavari bi ara baklava bi ara lahmacun ooo masallah
2 den sonra yemedinmi canim
boyun uzun canim ya bencede iyisindirKız aslında ben halimden memnunum şükür biraz onunda etkisi var.. ama 65 i görmeliyim :))
Canım benim menüleri incelerim ben simdi jjunyir kaptanmi olcam ama bende bilgisayar yok liste falan filan yapamameveeeeetttt tufanları da kuralım mı?
menülereEsra_4378 bakar mısın?
sporaFloweroflife bakar mısın?
Canım birlikte bakarız ama liste ve takip edilip yazılması lazım sporun ben de bilgisayar yok
Yapma yaaaBen yine mahvettim bugun allahım niye toparlayamıyorum yaa
Nare83 tartıldın mı bugün ? Pattis haşat etmiş seni
Beni de saf pro haşat etti. Akşam yemeğinden beri hıçkırıyorum
Kuzu bende de aynı sorun var..Canım benim menüleri incelerim ben simdi jjunyir kaptanmi olcam ama bende bilgisayar yok liste falan filan yapamam
Merhaba,Bu grubu ilk kez goruyorum zayiflama takimlarindan farkiniz nedir acaba
Sebebi biliyorum zaten de yemekle cozum olmayavçcagını da anlatmam lazım kendime yedım de ne oldu bı de oturdum ona agladımNisanın önerisini yazmaya geliyordum ki siz de konuşmuşsunuz eşinle zaten. Bunalmakta haklısın kuzu. Sürekli bir curcuna geldi gözümün önüne sen anlatınca...
En kısa zamanda bi dışarı çıkın eşinle baş başa... Tamamen evdeki kaostan bak sebebini de bulmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?