Bugün yediğim makarnalarla mı tartılayımDiyorum tabiii ya yarın tartını merakla bekliyorum
Sebebi biliyorum zaten de yemekle cozum olmayavçcagını da anlatmam lazım kendime yedım de ne oldu bı de oturdum ona agladım
Ablacım takıntılı Bı yapım var Özellikle duzenli konusunda evı dağılmış girmeye tahammülüm yok diyette tıkanıklık oldugu zamanda kendimi suçluyorsun dedigin gibi ama bu daha cok tıkanmama sebep oluyor keske biraz rahat bırakabilsem kendimi ama yok yapamıyorumYaa makbule lutfen kendine bu kadar yüklenme her şeyi tam yapmaya çalışırken hiç birsey yapamadığını düşünüyorsun belkide
Spor yapamadım suyunu artır y.cayini üç kendine kural koyup saat 6 sonra Yemenej gibi yani kucuk atabilmejte zorlanmadı g
Adımlar atsan
O ağlamaları duygunu cok cyi bilirim
Kendinden nefret ederdim yapma bunu sen guclg bir kadınsın
Hayatın hiç kolay değil
2kucuj çocuk
Çalışma hayatı
Ev işi yemek vs
Bu caban bile süper ben senin gibiyjen kendimi tamamen unutmustun
Buradayım geldim :) küçük bebeğim bronşit olmuş maalesef onunla uğraşıyorum iki gündürKizlarYaKaMoZz-z vardi o geldi mi ben mi goremedim?
Geçmiş olsun canım. Menün süper canım. Bu arada ne ekmeği kullanıyorsun?
Kuzum menün çok güzel spor da öyle.
Sporu biz tutuyoduk niliskoyla neden başka birine gerek duydunuzkiYaw Kızlar ben sanırım tufanları alamam.. iki hostel bir restoran işletmesi bende , çok vaktim olmayacak
Sporcu var mı aramızda? Sporu yapabilecek?
Donna_salut
Sende çok sporcu azmi bilgisi var gibi duruyor
Simdi anladım durumuNehir ve Begüm spor Kaptan-ı, hepfit ve lunya menü Kaptan-ı, bir de üçüncü takıma menü ve spor Kaptan-ı arıyoruz..zamanın olursa üçüncü takımın spor Kaptan-ı olmak ister misin?
Evet canım grup terapileri var ben babamı ile kaybettiğimde katilmistim 9 ay herkes birbirini etkileyip iyileşiyor herkesin birbirini etkileyen sorunları oluyor birbirimizin elinden tutarak iyilesiyorduk. Iste bağlı ihtiyaç duydukca devam ediyorsun sonra ist a geldim o ortamı bulamadım birden yalnızlığa düştüm is evlilik kilolar asosyal hayat derken 98 kilo oldum sanki biri beni duvara vurdu gibi oldu. Ist da da arıyorum ama henüz bulamadim. Teke tek olmadığı için etki daha yoğun oluyor farklı bakış acılarını görüyorsun ve inan en acımasız eleştiriyi kişi kendine yapıyor o ortamda oysa sevilmeye değeriz.türkiyede oluyomu böyle şeyler
vay beaa
Filmlerde goruyodum burdada oldugunu hic bilmiyomusumEvet canım grup terapileri var ben babamı ile kaybettiğimde katilmistim 9 ay herkes birbirini etkileyip iyileşiyor herkesin birbirini etkileyen sorunları oluyor birbirimizin elinden tutarak iyilesiyorduk. Iste bağlı ihtiyaç duydukca devam ediyorsun sonra ist a geldim o ortamı bulamadım birden yalnızlığa düştüm is evlilik kilolar asosyal hayat derken 98 kilo oldum sanki biri beni duvara vurdu gibi oldu. Ist da da arıyorum ama henüz bulamadim. Teke tek olmadığı için etki daha yoğun oluyor farklı bakış acılarını görüyorsun ve inan en acımasız eleştiriyi kişi kendine yapıyor o ortamda oysa sevilmeye değeriz.
Menunu begendim,afiyet olsunSabah 12.30
Zeytin peynir 1.5 haşlanmış yumurta domates sos 1 parmak ekmek yeşillik
15.00 2 çatal tavuk
19.00
1yk kurutmalik yemek bol yoğurt salata 2 kibrit kutusu peynir perşembe olduğu için yemek çok yemedim
20.00 6 7 fındık 1 bardak çay
Şu 3
Spor
4.mil leslie
15 dk bölgesel 20 zumba
1000 ip onuda yatmadan atlayacağım
nehirnil111 @Lunya hepfit begum75 Donna_salut
Canım geçmiş olsunBuradayım geldim :) küçük bebeğim bronşit olmuş maalesef onunla uğraşıyorum iki gündür
3. Grup için denildi canim ama nasıl olsa yuzdelige falan girmiyor ya spor bence yine devam etsin 4 grup var zaten spordaSporu biz tutuyoduk niliskoyla neden başka birine gerek duydunuzki
Siz zaten spor kaptanısınız kuzum acaba üçüncü grup mu yapsak demiştik sadece..Sporu biz tutuyoduk niliskoyla neden başka birine gerek duydunuzki
Neden kirmiziyim korktunuz mu bendenKIZLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
YARIŞ ORTAMI OLSUN DİYE İKİ GRUP OLUŞTURACAĞIZ:
FIRTINALAR:
MENÜ BAŞKANI: HEPFİThepfit
SPOR BAŞKANI: NEHİRNİLL @nehirnil111
KASIRGALAR:
MENÜ BAŞKANI: LUNYA @Lunya
SPOR BAŞKANI: BEGUM @begum75
katılmak isteyenler:
@Lunya
@hepfit
@Donna_salut
@derunehatun
@Floweroflife
@Nevreste
@Antepia27
@Sarayca
@Sidelya95
@eflalim
@suspushanimcim
@Kajupi
@matematik61
@Daydream_
@tevafuk55
@malipina
@masumm
@YaKaMoZz-z z-z
Esra_4378
@Bonus
@eflalim
cakil80
@Efser
@60kiloyum
@smykmy
@hippotalamus
@deynepnaz
@Ytmz
@Makbule007
@CocoChanelmademoiselle
@MySoul
@Ahu060812
@ecemavi
@tevafuk55
@zeynepleyya
alttan devam ettirelim
yarın cumaaaaaa, @Lunya hatunla paylaşcaz listeleri, yok duymadım demeyen kalmasın bak koca koca yazıyorummmm
töbeee niye etiketler çıkmıyo
Yaw sen bizim kaptan-ı deryamız, sporcu güzekimsin, istesen de burakmayız seniSimdi anladım durumu
Ama yinede söylüyorum tutmak isteyen varsa tutabilir devredebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?