diyet kardeşliği

Sebebi biliyorum zaten de yemekle cozum olmayavçcagını da anlatmam lazım kendime yedım de ne oldu bı de oturdum ona agladım

Yaa makbule lutfen kendine bu kadar yüklenme her şeyi tam yapmaya çalışırken hiç birsey yapamadığını düşünüyorsun belkide
Spor yapamadım suyunu artır y.cayini üç kendine kural koyup saat 6 sonra Yemenej gibi yani kucuk atabilmejte zorlanmadı g
Adımlar atsan
O ağlamaları duygunu cok cyi bilirim
Kendinden nefret ederdim yapma bunu sen guclg bir kadınsın
Hayatın hiç kolay değil
2kucuj çocuk
Çalışma hayatı
Ev işi yemek vs
Bu caban bile süper ben senin gibiyjen kendimi tamamen unutmustun

Ablacım takıntılı Bı yapım var Özellikle duzenli konusunda evı dağılmış girmeye tahammülüm yok diyette tıkanıklık oldugu zamanda kendimi suçluyorsun dedigin gibi ama bu daha cok tıkanmama sebep oluyor keske biraz rahat bırakabilsem kendimi ama yok yapamıyorum

Kizlar annem geldi memleketten ev yapimi baklava ve en sevdigim zeytinyagli karalahana sarmasindan getirmis.kv de bayildigim nohutlu pilav yapmis.icim gitti yaaa
Bi de baklavayi mevlit icin yapnisti.Kuran baklavasi bu ye sevaptir diyo menu vermete gelcem oglani uyutmam lazim.ev kalabalik.

Bende başlamak istiyorum motive olamıyorum burada üyeliğim yeni ve ilk olarak bu gruba takılmak ve burdan yürümek istesem

Geçmiş olsun canım. Menün süper canım. Bu arada ne ekmeği kullanıyorsun?
Kuzum menün çok güzel spor da öyle.
Ama 2 çok erken vakit değil mi akşam yemeği için. İşkence etme kendine.

Nehir ve Begüm spor Kaptan-ı, hepfit ve lunya menü Kaptan-ı, bir de üçüncü takıma menü ve spor Kaptan-ı arıyoruz..zamanın olursa üçüncü takımın spor Kaptan-ı olmak ister misin?
Simdi anladım durumu
Ama yinede söylüyorum tutmak isteyen varsa tutabilir devredebilirim

Sabah 12.30
Zeytin peynir 1.5 haşlanmış yumurta domates sos 1 parmak ekmek yeşillik

15.00 2 çatal tavuk

19.00
1yk kurutmalik yemek bol yoğurt salata 2 kibrit kutusu peynir perşembe olduğu için yemek çok yemedim
20.00 6 7 fındık 1 bardak çay

Şu 3
Spor
4.mil leslie
15 dk bölgesel 20 zumba

1000 ip onuda yatmadan atlayacağım
nehirnil111 @Lunya hepfit begum75 Donna_salut

türkiyede oluyomu böyle şeyler
vay beaa
Evet canım grup terapileri var ben babamı ile kaybettiğimde katilmistim 9 ay herkes birbirini etkileyip iyileşiyor herkesin birbirini etkileyen sorunları oluyor birbirimizin elinden tutarak iyilesiyorduk. Iste bağlı ihtiyaç duydukca devam ediyorsun sonra ist a geldim o ortamı bulamadım birden yalnızlığa düştüm is evlilik kilolar asosyal hayat derken 98 kilo oldum sanki biri beni duvara vurdu gibi oldu. Ist da da arıyorum ama henüz bulamadim. Teke tek olmadığı için etki daha yoğun oluyor farklı bakış acılarını görüyorsun ve inan en acımasız eleştiriyi kişi kendine yapıyor o ortamda oysa sevilmeye değeriz.

Filmlerde goruyodum burdada oldugunu hic bilmiyomusum
Ama etkilerinin bu kadar güzel olmasina sevindim

Menunu begendim,afiyet olsun
Sporunda gayet güzel yarin guzel bi tarti bekliyorum senden

Neden kirmiziyim korktunuz mu benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…