aşk yaşıyoz deseydin kocene@Baharherbahardiyetyapar
Arkadaşım gerek takımda gerekse burada yazdığın mesajlar bizi çok rahatlattı. Kaptanımızın ne kışkırtıcı olmadığı kaldı ne de üslupsuz. Ama sen bize sıkı takipçi olarak gerçekleri ne kadar iyi gözlemlediğini gösterdin.
smykmy canım benim inan çok iyi olurdu. Eşim de farketti ' ne bu halin ya , siz ne yaşıyorsunuz orada ' diyor.
Artık fite yazmayı düşünüyordum ' grup açmayacak mısın ' diye. Sonra farkettim ki açmış.
vısında teekÇivili sopasıyla gelir vallahi
bendi oooBen demeyi unuttum niyetliyim bugun.
Kimdi o kofte diyen vurun benim yerime halsizim ben
Oyy Allah kabul etsin BonuscanBen demeyi unuttum niyetliyim bugun.
valla kahve manyağı oldum bugün günün ilerleyen saatlerinde nolur bilmem
büşra dedi nicki ytmzOyy Allah kabul etsin Bonuscanben vururum ustayımdır bilirsin
Floweroflife sen mi demiştim köfte möfte
Eki Görüntüle 2110038
Fazlası zarar kuzum aman etme
Vuruldun çıkvısında teek
bendi ooo
büşra dedi nicki ytmz
Allah kabul etsin canım :)Ben demeyi unuttum niyetliyim bugun.
Bir daha giremem diye korkuyorum valla komşumdan bile kıskanır. Öyle desem nolur bilmemaşk yaşıyoz deseydin kocene
adamı çok pis satarımVuruldun çıkVursun cidden beni hiç vurmamıştı sopayla gelse de vursa
Düzelttim
aman deme kuzum.sen de gitmeAllah kabul etsin canım :)
Bir daha giremem diye korkuyorum valla komşumdan bile kıskanır. Öyle desem nolur bilmem
Deli yaaaaHazır miuda yok kaptanda yok bi içli köfte mi patlatsam kiii
İspikçi seniadamı çok pis satarım
begum75 nerdesin???
Bizimkiler onlar canım kesin bize bakıyorlar canlar hepiniz çok özlendinizBirakmıyollaaa kardeşimmm
11 ziyaretçi ne gezer yeni açılmış grupta...
Kız belki gidenlerdir hani takımda olup da başka adresten neyin giriolardir. Ellesmeyin. Hep bu yüzden de karisio ortalık boşver kim naparsa yapsın. Biz bagimizi koparmadan kiloları verelim .Birakmıyollaaa kardeşimmm
11 ziyaretçi ne gezer yeni açılmış grupta...
Heh ben de öyle dedimdi. Selam olsun onlara. Psikomu özledim benBizimkiler onlar canım kesin bize bakıyorlar canlar hepiniz çok özlendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?