üç hafta önceki patates detoksumu anlatıyodum kuzumNe detoksu yapıyorsun??
Detoksla ilgili pek bir bilgim yok ama sanırım kilo kendini korumaya aldığında yapılıyor. Yanlış mı biliyorum mali ?şöyleki çarşamba başlamıştım .çarşamba sabahı spor yaptım.perşembe dinlenme günümdü spor yapmadım.cuma tartıda -1900ü gösterdi bana detoks
evet kuzum ben iki üç hafta 90da takılı kalmıştım inmiyodu bi türlü.ondan yaptım vücut şaşırsın diyeDetoksla ilgili pek bir bilgim yok ama sanırım kilo kendini korumaya aldığında yapılıyor. Yanlış mı biliyorum mali ?
Seni uzun göstermiş bu nick sankiKullanıcı adımı değiştirdim
daha doğrusu uzattım ismi
offf canım sıkılıyor
hiç tat dökmüyo hiçbişey
Ben artıda olduğumda yapıyorumDetoksla ilgili pek bir bilgim yok ama sanırım kilo kendini korumaya aldığında yapılıyor. Yanlış mı biliyorum mali ?
Amannn canım hamilelik olsun yeter ki. Olur o kadar. Verirsin inşallah yeniden.Evet 58 le mezun olup hamile kaldım o haftaSOnraaa zaten hoppacuppa
Ben ilk oglusumda da tam hedefe ulaştım ha mi ş oldum. Kilo verince o ihtimal de artio umarım senin de olur. Gönlünce olsun canım. İşte ben bu ikinci de yazın zayıf zayıf keyif yapcak tim ama olmadı çok içimden kaldı. İ yuznden acilen bu yaza Fit zayif girmem şart. !! Boyun kaç seninAmannn canım hamilelik olsun yeter ki. Olur o kadar. Verirsin inşallah yeniden.
Ben de 57 olmuştum. Ben durduramadım boğazımı 1 senede 64 oldum. Şimdi 55 olup senin gibi olursa hemen bebek istiyorum. :)
Hadi sen şekermeni yap da gelben gittim gelirim yine bir iki saate
Ayy ne güzel tartı foto keşke benim olsaaaaEki Görüntüle 2110053 Oha oha oha
Kozlar bişiy yazıcam
Ben kilo almamışım
Güncel kilo 56,8!
Giderken 56,7 idim
Tebrikler canım harikasınEki Görüntüle 2110053 Oha oha oha
Kozlar bişiy yazıcam
Ben kilo almamışım
Güncel kilo 56,8!
Giderken 56,7 idim
Ben de o sekermen denHadi sen şekermeni yap da gelBen de bir eve girişeyim
he kız boyum uzadı sankimSeni uzun göstermiş bu nick sanki
Verirsin canım daha yaza çok var.Ben ilk oglusumda da tam hedefe ulaştım ha mi ş oldum. Kilo verince o ihtimal de artio umarım senin de olur. Gönlünce olsun canım. İşte ben bu ikinci de yazın zayıf zayıf keyif yapcak tim ama olmadı çok içimden kaldı. İ yuznden acilen bu yaza Fit zayif girmem şart. !! Boyun kaç senin
Heh ben de öyle dedimdi. Selam olsun onlara. Psikomu özledim benigdedali mı
Bırakmazlar bırakmazlar candır onlarAaa hiç aklıma gelmedi kızlar
Eğer onlarsa bırakmasınlar zatenn..
Kız gizliden niye bakıyorsun bak bak hep bu işin başı sendin öyle miCanlar, o ziyaretçinin biri ben oluyorum genelde.
Eki Görüntüle 2110053 Oha oha oha
Kozlar bişiy yazıcam
Ben kilo almamışım
Güncel kilo 56,8!
Giderken 56,7 idim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?