diyet kardeşliği

Güzeller, geçen hafta yemeyi çok kaçırdım. Sizden öğrendiğim, şu patates detoksu var. Siz genelde 2 gün yapıyorsunuz, ama 3 günlük hali de var bunun. Beni de anca 3 günlük bir detoks paklar sanırım . Ne dersiniz, yarından itibaren 3 gün yapsam mı?
He derseniz koşa koşa patates almaya gideceğim. Yapabilir miyim, zorlanır mıyım sizce? Eflalim ve Wayt yapıyorlardı ama, kulakları çınlasın , ben yapabilir miyim ki?

Bizimkiler onlar canım kesin bize bakıyorlar canlar hepiniz çok özlendiniz

Kız belki gidenlerdir hani takımda olup da başka adresten neyin giriolardir. Ellesmeyin. Hep bu yüzden de karisio ortalık boşver kim naparsa yapsın. Biz bagimizi koparmadan kiloları verelim .
Aaa hiç aklıma gelmedi kızlar
Eğer onlarsa bırakmasınlar zatenn..

Ay bilemedim Pattiş Karatay'da yasaklar içinde. .sen 5 te 5 yapsan ya. Day abla yapacakti beraber yapın. Ben de yapmıştım çok zor degil

ben de yaptım pattis detoksunu.iki gün biraz halsizlik oldu sadece.3 gün yaparsan nasıl olur bilmiyorm kuzum.bi dene,baktın 3. gün sarsmaya başlarsa bırakırsın

Ay bilemedim Pattiş Karatay'da yasaklar içinde. .sen 5 te 5 yapsan ya. Day abla yapacakti beraber yapın. Ben de yapmıştım çok zor degil

Soğuk ve haşlanmış patatesin çok zararlı olmadığını söylüyorlar, glisemik indeksi düşüyormuş. Bir de yanında yoğurt yiyeceğim ya, zararlı olmaz, kan şekerini çok oynatmaz diye düşünmüştüm aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…