Hahah şekermen de olurBen de o sekermen denyapaaammm
he sen benden r uzunsun ben 164 de 55 az değil mi kız. Yani zor hedef 57 ol bariVerirsin canım daha yaza çok var.
Boyum 1.66
Aynı boydayızVerirsin canım daha yaza çok var.
Boyum 1.66
Aynı boydayızVerirsin canım daha yaza çok var.
Boyum 1.66
Hoşgeldin Nilim
Bırakmazlar bırakmazlar candır onlar
Kız gizliden niye bakıyorsun bak bak hep bu işin başı sendin öyle mi
Harikasın kuzum ya tebrik ederimcumaya harika bir sonuç bekliyor seni farkettin dimi
Kilo aldığından eminken sabit çıkmak çok mutluluk verici değil mi?Eki Görüntüle 2110053 Oha oha oha
Kozlar bişiy yazıcam
Ben kilo almamışım
Güncel kilo 56,8!
Giderken 56,7 idim
Aynen ben 55te iskeletor oluyorum.Tabi herkesin vücut yapısı farklıhe sen benden r uzunsun ben 164 de 55 az değil mi kız. Yani zor hedef 57 ol bari)
Ben de şöyle bir problem var. 57 iken de kendimi zayıf görmüyorum hâlbuki en zayıf halim. Bir de 55 olayım diyorum belki begenebilirim kendimihe sen benden r uzunsun ben 164 de 55 az değil mi kız. Yani zor hedef 57 ol bari)
Ayy nevoşum demek öyle. Sanırım şuan da bir de aynı kilodayız dimi ?Aynı boydayız
Hoşbuldum NevomHoşgeldin Nilim
Evet canım öyleyizBen de şöyle bir problem var. 57 iken de kendimi zayıf görmüyorum hâlbuki en zayıf halim. Bir de 55 olayım diyorum belki begenebilirim kendimi
Ayy nevoşum demek öyle. Sanırım şuan da bir de aynı kilodayız dimi ?
Tamam iyi olsun sonra gelsinHoşbuldum NevomBegüş yoğun denetimden kadın gelmiş yarın gelebilecek sanırım Nasılsın
ayy ölmüşem ben ayolVuruldun çıkVursun cidden beni hiç vurmamıştı sopayla gelse de vursa
Düzelttim
Deli yaaaa
iviit içli köfteee
Diyete uygun yemek yap olur muayy ölmüşem ben ayol
iviit içli köfteee
Ayy bi susun ya çeneniz düştü gene ulenbi yemek yapmaya gidem dedim kaç sayfa olmuş az yazın ha gelicem geri
Hey gidi günler ben de 59 iken kendimi kilolu hissederdim de . Eski fotolar kiyafetler olanı bitenı ortaya koyuyor aslndaBen de şöyle bir problem var. 57 iken de kendimi zayıf görmüyorum hâlbuki en zayıf halim. Bir de 55 olayım diyorum belki begenebilirim kendimi
Ayy nevoşum demek öyle. Sanırım şuan da bir de aynı kilodayız dimi ?
İyi olacağız hep birlikte inşallahTamam iyi olsun sonra gelsinİyiyim çok şükür
ayy ölmüşem ben ayol
iviit içli köfteee
Ayy bi susun ya çeneniz düştü gene ulenbi yemek yapmaya gidem dedim kaç sayfa olmuş az yazın ha gelicem geri
İnşaallah canımİyi olacağız hep birlikte inşallah
Bu yazını değiştirmenin şansı yok mu kuzu ya
Güncel kilo??ayy ölmüşem ben ayol
iviit içli köfteee
Oooo hoşgeldin kuzumGüncel kilo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?