Ay yerim seni kız. Sana söz haftaya en az bu kadarAllahimmmmm çok şükür bin şükür nazar değmesin kuzumaaa
Sağol ablacım. Pislettiler temizlediğim yerleri artı kilolarıylaAaa tabi canim
Ooo hem grubu hem kiloları temizlemiş din maşallah
Canım benim perşembe sporu eklenmemiş ama önemli değil artıkEki Görüntüle 2111937
@Esra_4378
hippotalamus @smykmy @ecemavi sidelya @Nevreste @suspushanimcim Nare83
Canlar eksik gedik var mı bakalım bugün yeniden başlıyoruz
Canım çok güzel ama su göremedim.
Fırtına menünü sevsinler senin , çok güzel... Ama su sende de yok.Aa ben yemek işini kapattım menü verim..
Fırtına menüsü
Kahvaltı 12de...
2 yumurta ile soğanlı biberli omlet
Peynir
5 zeytin
2 çeri domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
1 incir
1.5 ceviz
1 kayısı
Akşam 17.45
Detoks çorbası
Birazdan az sütlü kahve içerim acıkınca.. belki ceviz flnda yerim..
hepfit
Kasırgalar
Lunya ve Begüm75
@Sarayca
@Ytmz
@cakil80
@malipina
@zeynepleyya
@suspushanimcim
@SpringStorm
@Nevreste
@Kajupi
@matematik61
@masum
@deynepnaz
Kızlar bol bol kilo verirsiniz inşallahmenulerinizi dedektif gibi takip Edip, haftalık değerlendirme yapacağım
Su bende çok cnm.. sayamıyorum kii.. en az 3-4 olmuştur..Ay yerim seni kız. Sana söz haftaya en az bu kadar
Sağol ablacım. Pislettiler temizlediğim yerleri artı kilolarıylaben Dr seni tebrik ederim. Aralarda gördüm süper kilo vermişsin.
Canım benim perşembe sporu eklenmemiş ama önemli değil artık
Fırtına menünü sevsinler senin , çok güzel... Ama su sende de yok.
Ayy kuzum benim ya benm nazim sana gecer biliyon
Maşallah canımSu bende çok cnm.. sayamıyorum kii.. en az 3-4 olmuştur..
Çok güzel ama kahvaltın azcık değişik geldi :)) sporun da güzel...Fırsat bulmuşken menü paylaşayım. Bugün erken kapattım günü.
Sabah limonlu su
Kahvaltı 12:00
1 tb ekmeğinden tost
3 tane kuşbaşı et
1 tk ezme
Domates, salatalık, maydanoz
Çay
Ara 14:00
1 küçük muz
Akşam 18:00
3 yk kuru fasulye
4 yk brokoli salatası
3 çin biber turşu
2,5 lt su
40 dk tempolu,
20 dk normal yürüyüş.
hepfit
Su benim hep coktur canım eskiden beri hep cok su içerim aklıma gelmemis 3 olmustur su daAy yerim seni kız. Sana söz haftaya en az bu kadar
Sağol ablacım. Pislettiler temizlediğim yerleri artı kilolarıylaben Dr seni tebrik ederim. Aralarda gördüm süper kilo vermişsin.
Canım benim perşembe sporu eklenmemiş ama önemli değil artık
Fırtına menünü sevsinler senin , çok güzel... Ama su sende de yok.
Kuzu zaten sen doğu da değil miydin , Erzurum diye hatırlıyorumAyy kuzum benim ya benm nazim sana gecer biliyonaklim hep burda ama her zmn gelup yazamiyom iste insallah yaza bi dezen oturturum ve bu yaz tasiniuorz birde doğu görevine gitcez
Yarım litrelik bardak almanı önerebilirimMaşallah canım
Ben suyu zorlamadan içemiyorum.
Ayyy nereye gideceğiniz belli mi canım valla bende aynıyım be kuzum Çocuklar tüketiyor resmenAyy kuzum benim ya benm nazim sana gecer biliyonaklim hep burda ama her zmn gelup yazamiyom iste insallah yaza bi dezen oturturum ve bu yaz tasiniuorz birde doğu görevine gitcez
Ay sana da maşallah kız. Ne güzel ya. Hayran oluyorum böyle su seven insanlara. Su çok önemli.Su benim hep coktur canım eskiden beri hep cok su içerim aklıma gelmemis 3 olmustur su da
Bugun de herkes kuru fasulye yemısFırsat bulmuşken menü paylaşayım. Bugün erken kapattım günü.
Sabah limonlu su
Kahvaltı 12:00
1 tb ekmeğinden tost
3 tane kuşbaşı et
1 tk ezme
Domates, salatalık, maydanoz
Çay
Ara 14:00
1 küçük muz
Akşam 18:00
3 yk kuru fasulye
4 yk brokoli salatası
3 çin biber turşu
2,5 lt su
40 dk tempolu,
20 dk normal yürüyüş.
hepfit
Erzurumdayiz da burasi esime dogu sayılmıyor martta tercih var galiba d. Bakir yazicazKuzu zaten sen doğu da değil miydin , Erzurum diye hatırlıyorum
Olsun kuzu, ne olacak zaten ben kolay kolay unutmam, liste çok olunca azıcık kafam karışıyor
Hemen cık bu ruh halinden basla hemen bugun basla basla basla hadı hadı silkelen ısten haber var mı canımSelam kızlar
Gelemedim hep şarjım bitik gezdim bugün
Ankara'ya yaz geldi çok canım sıkılıyor
Duruuuuunnn olmayan sekerim, olmayan tansiyonum çıkıyorGeçen hafta :66.5
Bu hafta :69
Gelen :+2500
Etten dolayı galibaÇok güzel ama kahvaltın azcık değişik geldi :)) sporun da güzel...
Canim martta tercihler ama ilk sira d. Bakir düşünüyoruz bakalim daha 4 yil doğu dayizAyyy nereye gideceğiniz belli mi canım valla bende aynıyım be kuzum Çocuklar tüketiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?