Evet herkesin canı istiyormuş da cumaya saklamış gibiBugun de herkes kuru fasulye yemısafiyet olsun canım
Erzurum'un da dogu olmaması enteresan bende Urfadayım hala her sene tayin istiyorum ama iş merkezi yazıyorum sadece e gelmiyor Öyle oluncaCanim martta tercihler ama ilk sira d. Bakir düşünüyoruz bakalim daha 4 yil doğu dayiz
Erzurum mu doğu sayılmıyorErzurumdayiz da burasi esime dogu sayılmıyor martta tercih var galiba d. Bakir yazicaz
He ya kendimizi herşeyden kısıtladıgımız İÇİN sağlıklı besinlere de hasret kalıyoruzEvet herkesin canı istiyormuş da cumaya saklamış gibi
Yaa ama zaten dogu da olana zorunlu doğu görevi nedirCanim martta tercihler ama ilk sira d. Bakir düşünüyoruz bakalim daha 4 yil doğu dayiz
Aslında sayılan yerleri var.. bide puanı düşük. .Erzurum mu doğu sayılmıyor
Branşı neydi ki?Malesf bransindan dolayi cok sacma ama dogu gecmiyor
Zor meslek ya allah askerin polisin yardımcısı olsun canım hakkınızda hayırlısı olsunEşim tsk da. Bu arada bilmeyenler icin
Urfa dogu sayılıyorsa dusunebılırsınız canim guzel burası Öyle olaylı tehlikeli bir yer de degilEşim tsk da. Bu arada bilmeyenler icin
Allah kolaylık versin , kuşumEşim tsk da. Bu arada bilmeyenler icin
Sagoalsin canim . amin inşallahZor meslek ya allah askerin polisin yardımcısı olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun
Sen urfada mısın?? Bu doğu sayılma olayı azcık değişik bence.. hatayda da sayılan yerler var doğudan..Urfa dogu sayılıyorsa dusunebılırsınız canim guzel burası Öyle olaylı tehlikeli bir yer de degil
Yazda az eleştirelimm, çıksın sopalar. Hangisini istersenBugünkü menümü yazacağım ama çok diyyetlik değil
Canim her il.yok maleswf turkiye 10 15 tane yer var gidilecek dogu cogun luk tabi. Bati istanbul ankara izmir bikac yer dahaUrfa dogu sayılıyorsa dusunebılırsınız canim guzel burası Öyle olaylı tehlikeli bir yer de degil
Evet canım ben Urfadayım ogretmenım ben bize zorunlu hizmet merkez 7 yılSen urfada mısın?? Bu doğu sayılma olayı azcık değişik bence.. hatayda da sayılan yerler var doğudan..
kız begüş ne tatlısın kızamıyorum bile sanaya valla doymuyorum bile
neden böyle ediyonuz,ben akşam o yemekten sonra bide spor yapıyorum enerji lazım ama bana
O sondaki uyuz smiley ı anlamadım Lunyam. Kendine haksızlık ediyormuşsun gibi geldi. Gayet de güzel bi sonuçGeçen hafta:69.6
Bu hafta: 68.2
Fark: 1.4
Tebrikler flavırımGünaydın
Kilo bildirim:
(Geldikten sonra çektiğim tartı fotosunu baz aldım)
Önceki hafta:56,8
Bu hafta:56,3
Fark:500 gram
Yüzde:0,880
Eki Görüntüle 2112028
Sonra malinin pohu niye gelmiiibu hafta hiç su içmedim ben ya maksimum günde 1,5 litre.çok ihmal ettim suyu.
Ay teşekkür ederimmmmmmmHerzaman geleniyorum tanimayanlar icin yazayim ismim belyanur 27 yasima gitidm eruzumda yaşıyorum memurum ( rontgen teknisyeni 2014 den beri 7. Takimdaydim bebegim.olmuyordu pko vardi kilo ver dsdi doktor 60 dan 49 a 4 ayda düştüm hatta 48 .8 neredeyse 1 yil korudum tedabilerle olmadi bebegim sonra kendilihondne oldu hamilelgimde 19 kilo aldim 68le doguma gittim 2 kilo kizim doğdu dogumdan beri 64 deyim emzirdigim icin cesaret edeniyorum tam manasiyla bi diyeteigdedali cnm özellike etiketledim tanisalim diye
Bugün başladın mı Banuuuuu?Geçen hafta :66.5
Bu hafta :69
Gelen :+2500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?