- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Başka bi evladımızdırAma tabutlu neyin foto vardı. Namazini kiliolardi
He ehe gel ankarayaBenden kurtulamazsiniz sorumlu yine girerim listeye ayipsiniz. 15 martta ankaraya gidiyorum 2 gün o tarihe kadar 80 olmalıyım duyduk duymadik demeyin
Anna yok lâ. Dur .yaz dedigin. Okul biter .söyle mayıs diyelim biz onaHatırlatmaya ne hacet Şubat bitti mı yaz iste kaldı 12 gun
59.9 icin kendimi paralayacagım bu hafta 2.7 cok fazla ama bakarsın olurFIRTINALAR HEDEFLERvorones 65,8
@Floweroflife 55,7
@Antepia27 99
hippotalamus 69
tevafuk55 66,9
Cutemom007 60,3
@smykmy 69,9
@Sidelya95 61,7
@Efser 76,4
Esra_4378 76
nehirnil111 52,1
hepfit 53,0
Ölmüş , zaten yoğun bakım daydiYaa cnm bende çok üzüldüm ama ölmemiş taburcu edilmiş çocuk.. evdeymiş.. 3 günde e aynı haber.. gebersinler..
Canım ben ya diyetteyim ya da değilim bir türlü orta yolu bulamıyorum . Dolma sorun değil kuruyemiş çok fazla nerden baksan 2000 kalori edecek miktardaOyyy o bıraz fazla iste ekmekler de var yarın karbon tüketmezsen dengelenır ama daha cuma nasılsa
Canım benim hedefi 65.9 yapabilir miyizFIRTINALAR HEDEFLERvorones 65,8
@Floweroflife 55,7
@Antepia27 99
hippotalamus 69
tevafuk55 66,9
Cutemom007 60,3
@smykmy 69,9
@Sidelya95 61,7
@Efser 76,4
Esra_4378 76
nehirnil111 52,1
hepfit 53,0
63 kilo haline bayıldımmmmmm
Valla ben Urfadayım kuzu ankara'da degil bizim burda Mart bahar Nisan yazAnna yok lâ. Dur .yaz dedigin. Okul biter .söyle mayıs diyelim biz ona
KarişikPirinç mi hemde
Valla ben Urfadayım kuzu ankara'da degil bizim burda Mart bahar Nisan yaz sonrası cehennemAnna yok lâ. Dur .yaz dedigin. Okul biter .söyle mayıs diyelim biz ona
Neyse yarın dikkatli oluruz eritiriz kuruyemişleriTeşekkür ederim ablacim yine düşecm o kilolara inşallah
Bende memnun oldum saraycam
Gelecek
Bender kuriyemisi kaciridm o yuzden
Ooyyy bişiler yapmammmm lazimmmmFIRTINALAR HEDEFLERvorones 65,8
@Floweroflife 55,7
@Antepia27 99
hippotalamus 69
tevafuk55 66,9
Cutemom007 60,3
@smykmy 69,9
@Sidelya95 61,7
@Efser 76,4
Esra_4378 76
nehirnil111 52,1
hepfit 53,0
Yarından itibaren dıyettesın o zaman yeter artık savruldugımuz neredeyse ekimden beri savruluyoruzCanım ben ya diyetteyim ya da değilim bir türlü orta yolu bulamıyorum . Dolma sorun değil kuruyemiş çok fazla nerden baksan 2000 kalori edecek miktarda
Aynen makbus ikimizde aylardır aynı kilolarda bocaliyoruz bu sefer başlama vaktiYarından itibaren dıyettesın o zaman yeter artık savruldugımuz neredeyse ekimden beri savruluyoruz
Sabah ılık limonlu su
11.00
1 kk beyaz peynir 1 kk süzme Birz tel peynir
4 siyah 3 yeşil zeytin
2 haşlama yumurta
Yesillik ceri domates
1 çay k. Bal
Mandalına yarim elma
16.00 yarım elma
Aksam 19.00
Tavuk kanat ızgara sayısı çok tu yaa belki 15 tir
Ayran salata
çeyrek karnıyarık
20.00 çay ile
bi avuç çiğ fındık
1 ceviz
Biraz vişne üzüm kurusu
2 hurma
Spor yok ama evi temizledim denedim ama belim ağrıdınapcam ben hareketsiz yaaa.
Su 3 lt olmuştur
Menümü veriyorum
Sabah 1 yum omlet 5 zeytin
Salatalık 1 dilim ç ekmeği
Ara sade kahve 2 ceviz 1 fındık badem ve az leblebi
Ögle: 1 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1 kepçe bezelye yemeği
Ara dibek.kahvesi 3 hurma
Az kuruyemiş
Akşam 20.30: kuruyemiş 1 kase
Kabak cekitdegi agirlikli
Su 2 litre
Bugün yemek istemedi canım kuruyemiş de bitti çok şükür
Oyy demeeee..allah yardimci nz olsun. Ben bu yazi hamis ve klimasiz arabayla gecrdm kabus gibiydiValla ben Urfadayım kuzu ankara'da degil bizim burda Mart bahar Nisan yaz sonrası cehennem
Valla bende Bı motivasyon var kaybolmazsa atıp tutuyorum ama kendimden de korkuyorum  ama yeter bu bizi cok yoruyor bitirelim su ısıAynen makbus ikimizde aylardır aynı kilolarda bocaliyoruz bu sefer başlama vakti
Yazın hamilelik cok zor ya ben o konuda akıllılık ettim oglum Mayıs kızım Mart doğumlu dogum izinleri de tam denk geliyor Öyle olunca tam baharda dogum bebek icin de anne İÇİN de en iyisi benceOyy demeeee..allah yardimci nz olsun. Ben bu yazi hamis ve klimasiz arabayla gecrdm kabus gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?