diyet kardeşliği

Benden kurtulamazsiniz sorumlu yine girerim listeye ayipsiniz. 15 martta ankaraya gidiyorum 2 gün o tarihe kadar 80 olmalıyım duyduk duymadik demeyin
He ehe gel ankaraya ay 15 martta ben kaç olurum ki. Du bakem 1 ay var desekkkk . Ay 4 Kilo gitseeee . Hımm 63 olurm hıı iyi. Gel görüşelim cakilim

Oyyy o bıraz fazla iste ekmekler de var yarın karbon tüketmezsen dengelenır ama daha cuma nasılsa
Canım ben ya diyetteyim ya da değilim bir türlü orta yolu bulamıyorum . Dolma sorun değil kuruyemiş çok fazla nerden baksan 2000 kalori edecek miktarda

Sabah
12.00
Tavada yumurta domates peynir zeytin
1 parmak ekmek

14.00
Neskafe

1800 bir portakal

19.30
4yk tavuk sote
Yoğurt
yumurtalı pırasa salatası
4 karalahana sarması bulgurlu
Artık bir hafta karbon tüketmem ekmekte pek yemiyorum genelde o sebeble yedim

Şu 2.5
Spor 3 mil leslie
nehirnil111 hepfit begum75 ortim Donna_salut mortim

vero ya akşam güzelce yemişsin, çayın yanında yediklerin nerdeyse 300 kalori yani nerdeyse bir yemek. tamamen kes demiyorum ama bu artık açlık yemesi değil.
akşam 19:00 da çok sayıda kanat yiyip 20:00 de 1 saat içinde acıkmış olamazsın.
biraz dikkat et kuzum, seninki fizyolojik açlığı dindirmek değil biz kuruyemişleri acıktığımızda kullanıyoruz

akşamı beğenmedim, 1 kase kuruyemiş yerine 1 öğün yemek yenebilir aynı kalori ile

Ben menumu yazım konuşmalar bitmeyecek anladim

Sabah güzel bir Türk Kahvesi mis gibi

13.00
3 çeşit salata hepsi 2 kaşık
(Börülce salatasi- Pancarlı roka salatasi- kırmızı biber ve Mısırlı marul salatası )
Avcum kadar ekmek 25 gr

17.30
25 gr ekmek içinde oglenki salatalardan sandviç
Çay

Saat 21.00 eve geliş
3 tane ceviz

25. 30
4 tane burgu peynir
2 domates
1 yeşil biber
6 tane zeytin
50gr grisini
1 büyük bardak ayran

Saat 23.40
1 tane Kızılay ananasli soda kalorisi 16 yazıyor

Su 2 litre

Spor
40 dakika yürüyüş

N Nana begum75

Oyy demeeee..allah yardimci nz olsun. Ben bu yazi hamis ve klimasiz arabayla gecrdm kabus gibiydi
Yazın hamilelik cok zor ya ben o konuda akıllılık ettim oglum Mayıs kızım Mart doğumlu dogum izinleri de tam denk geliyor Öyle olunca tam baharda dogum bebek icin de anne İÇİN de en iyisi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…