diyet kardeşliği

lavaş ve irmik helvası, SPOR yaptım de bağa

Menü güzel sadece ödem yapar onuda Cuma'ya kadar gönderirsin
Anam ödem yapmayan şey kalmadı zaten hepsi yapıyo artık. Eski karatay düzenine devam.yasak olmayan herşeyden doyana kadar, en güzeli.onu yedim şiştim bunu yedim patladım derdi yok en azından

Anam ödem yapmayan şey kalmadı zaten hepsi yapıyo artık. Eski karatay düzenine devam.yasak olmayan herşeyden doyana kadar, en güzeli.onu yedim şiştim bunu yedim patladım derdi yok en azından

Sen yine kontrollü git Kuzum, çok kilo verdin vücut doyana kadar kısmını abartabilir

Ne yedin canım?
mesela bugün sabah 2 dilim ekmek büyüklüğünde kıymalı ev pidesi. öğlen de peynirli makarna. akşam balık ve salata.

dün de sabah simit peynir. öğlen kısır. yani anlayacağın iki gündür karbonhidrat kaçtı. yarın hemen ayar çekiyorum kendime. bu cuma 76 görmeliyim

Aman kuzu hastalıktan iyilesiyorsun, çok vitaminsiz boş kalorilerle beslenme. Sebze meyve olsun menünde

Bugün ne tuhaf bi gündü herşey aksi gitti. Sarma yaprakları elimde dağıldı, yemek problemli oldu dibi yandı, Magosaya gitcektik herifin dişi ağrıyo diye gidemedik. Lavobo akıttı bulaşık yıkarken. Heryer su oldu,yetmedi üstüne bi de çay kutusuyla şeker kasesi yere döküldü ıslak yerlere herşey battı
S.o.s veriyorum artık

S.o.s veriyorum artık

nazar değmiş kuzu . insan sinir oluyor de mi böyle de

Geldi mi üst üste geliyor sabret yarın geçer
yok arada meyve var canım. onları yazmadım. mesela bugün 1 portakal yedim öğlen. dün de biraz elma ve ayva.

Aman dikkat et, iyileş iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…