diyet kardeşliği

Miuuuu aşk böcüğüm
wayt domestos kokulum
Nego detokslu yarim
Canım sitede ki yavaşlık sorunum devam ediyor ve benim gibi tezcanlı biri için işkence giriş yapmadan okuyorum hala , arada girip geri sinirlenip çıkıyorum üç gündür gıcık oldum ya özledim seni yan odaya gecsene mesaj gelir umarım

Benim telefonda da sorun var bişwy yazdırmıyo okutmuyo pırt pırt kayıyo yukarıya sayfa.
Olur hemen geçiyorum odaya. Çoraplarımı da çıkarayım mı

@Lunya canım iki gündr yoğunum tetanoz aşısı yaptırdım kolumuzdaki kAldıramıyorum şişmiş.yapsan ayrı dert yapmasan ayrı dert şu aşıları.
Bugünkü menüm,
Saat 10.00 1tane salçalı yumurta 3zeytin 1 dilim çavdar ekmeği,biraz salata,2dilim peynir
Akşam 19.00
1tabak makarna (Uşak bugün çok huzursuzdu en kolay makarna yaptım)ve salata ,yoğurt
2litre su
Uyumadan bi yoğurt kürü yapmayı düşünüyorum
@Lunya begum75

Canım suyu en az 2 5 litre yao öğlen nohut yemissin yaylada da pirinç var ekmek yememeliudin

Sağol canim

Oğlumu uyutmaya gelmişken menu vereyim

Sabah 10.00
Tost (tb ekmek beyaz peynir)
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 12.00
Az sutlu nescafe

Ara 13.00
1 kucuk elma

Aksam 17.30
1 tabak kiymali karnabahar
Salata

Ara 19.30
1 kucuk muz

Birazdan yesil cay icicem

Su 2 olmustur.
Spor hala yok maalesef ev kalabalık
@Lunya

Çilek bugün yedim dokanmadı. Kivi midem izin verirse yiyorum hatta kabuğuyla yiyorum(muzu da yarı kabuklu yiyorum mandalinayı portakalı da)
Patlıcan da bu yaz ilk defa yedim pek sevmezdim midemi ağrıtıyor yumruk yemiş gibi gezdim. Alerji miii başka bişey mi bilemedim ama yemiyorum artık pek

Yan odada alırım gönlünü
Gel bakayım şöölee

Benim herif gibi kır kır sonra göynümü al valla güzel

Mali pohla uğraşmadım diye dua et, beterin beteri var, şimdi de çamaşırhanedeyim çamaşır kurutup katlıyorum ne küsel gün yaw

sidelya

Geçici bi durumsa spor yapamamak kabulum kuzucum. Umarım yoğunluk atlatilir da spor da güzel olur

Canım acaip acaip şeyler çekiyo. Varın siz hayal edin

Benim de geçen hafta yedik ya, resmen tadını hatırladık

Gelelim bugün neler yemedik
Kuru dolma
Tirit
Kürü fasulye
Kurabiyeler
Tulumba
CIKOLATALI BAKLAVA

Çikolatalı baklava mi??? kombo yapmışlar

Anladım Kuzu, bütün allerjenler dokunmuyor demekki, dene bakalım. Deneyince yaz, ben çok severim mangoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…