diyet kardeşliği

Menü

Onları menü vermedi diye paylıcam Kuzu, sen araya gitme

Oyyy alerjin mi var? Azcik yemende mi etkiliyor
Hee ünideyken arkaaşlarla bi çılgınlık yapıp aldık. 1-2 dilim yemiştim. Sonrası çarpıntı baş dönmesi vücutta kızarıklık ateş ishal.... Hastaneye zor attım kendimi... Doktor asla yeme dedi de çayı da mı şey eder acep dedim. Duyuyorum kabuğu da çok faydalı diyolla

Aynen pirinçli deyince coştum ben de bi de illa yiyecem diyince kızdım (şeker krizime de denk geldi tabi)
Meğer çoğu etmiş. @malipina baştan desene beya yüreğime indiriyordun
Ben de çok fena tatlı krizine girdim muz kesmedi resmen kurabi ile eti form yedim ama yinede resmen mücadele veriyorum çay yaptım bakalım onunla bastıracagim. Bu fiziksel baskıya 7 gün nasıl dayanılir. Kola yi bırakırken de böyle olmuştu

Spor işi bugün bittiydi ama enerji doluyum bi ip atlama mı patlatsam gene yoksa zumba mı yapsam...
Bana eşlik eden çıkar mı ki.....

Misafir gitmedi, yakın arkadaş kalacak mi acaba sporumu yapamadım huzursuzum

Menü dicektim vermişsin hemen yorumluyorum
Yaşı uzun olsun canım minigin, menünü de sporunu da severim senin.

Kuzu bu babybel minnoş olanlardan demi eger öyleyse güzel menü.
SPOR????

ben meyvesini de seviyom ama kabuğu ve kabuk tarçınla da çayını demliyorum. bayılıyorum.

Oyyy uzak dur iki dilimle öyle olduysan çayını da yapma.
Mango denedin mi? O da çok lezzetli olgunlaşınca ye ama

Çok beter.. 3 saattir kardeşimle uğraşıyoruz bana mısın demedi..
En son dedim Bırak ev sahibini arayalım işin fenası tuvaleti de kullanamıyoruz
Diye yazmıştım ama açıldı sonunda

O kurabiler ve eti formlar olmasa şahane menüOnlarda çok birşey yapmaz gibi
Bugün çok tatlı istiyor ondan biraz da zorlandım. Bide dün gece sabaha kadar kurabi kokusu ile uyumuşum eşim basucumda bu şekilde birakmis. Kanepe uyuyakalmisim da
resmen sabaha kadar kokladim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…