Kuzu markette genelde çok sert hali oluyor, evde dışarda bi iki gün bekletip hafif yumuşayınca deneO korkuyla tropik meyve denemedim daha
Bi bakayım onun olgunu nasıl oluyor ki google amcaya sormak ilazım
Evet canim onlardan 70 kaloriymis..
Spor haftasonu ev isleri
Ayyy kardeşin doğru söylemiş Kuzu, arayın çağırsın bi tesisatçıÇok beter.. 3 saattir kardeşimle uğraşıyoruz bana mısın demedi..
En son dedim Bırak ev sahibini arayalım işin fenası tuvaleti de kullanamıyoruz
Diye yazmıştım ama açıldı sonunda
Oh açıldı açıldııı
Yuppiieee yuppiieee
Kardeş mühendis zekasını kullanıp açtı tıkanıklığı boru tıkadı onu açtı burdan baskı yaptı falan falan açıldı
Heryeri temizledim
Ama bi dışarı çıkıp hava almam lazım
Spor işi bugün bittiydi ama enerji doluyumbi ip atlama mı patlatsam gene yoksa zumba mı yapsam...
Bana eşlik eden çıkar mı ki.....
Sagol kuzum ya bolgesel calismaya baslicam duzenimi bi oturtsam..Yazacam araya laf giriyor söylemesem çatlarım
@tevafuk55 63 kilo şahane yakışmış sana... Senin kilo aralığın 60-63 arasıymış onu görmüş olduk fıstık gibiymişsin maşallah
matematik61 Bernam senin de öncesi sonrasını gördüm. O simitler neymiş kıııız
Süper değişim... Ama bana birkaç kilo daha varmış gibi geldi... Sporla destekleyip tabii. Ebru Şallı ile karın düzleştirme şeysi var. Hatunu pek sevmem ama o videoda işine yarayacağını düşündüğüm çok hareket var. Bi bak istersen
Ben yapmadım. Benim değil onlar
Kuzum sana demedim zaten, sen bi durumu toparlaBen menü vermeyeyim şimdi
Yemek aklıma bile gelmiyor
Gece veririm
Gerçi sabahkinden sonra birşey yok
Kıskanç
TüstümAynen pirinçli deyince coştum ben de bi de illa yiyecem diyince kızdım (şeker krizime de denk geldi tabi)
Meğer çoğu etmiş.malipina baştan desene beya yüreğime indiriyordun
Çok şükürEvde yoktu neyse ki
Beni en çok sev nevroş.. beni.. beni .. beni beni hipponu ♡♡♡Seni daha mı çok seveyim
Bernanın attığı msjlara bak cnm. Profildenmatematik61 bernacım öncesi sonrası ben fotolarını göremedim. tekrar ekleyebilir misin ?
Ablacım seni çok iyi anlıyorum, ben de gece yemeği kesemeyenlerdenim, güneş batınca canavar çıkıyor içimden, benşm de aldığım tüm kilolar gece yemekten be hareketsizlıkten..
Gündüz sağlam yersem gece frenlemek daha kolay oluyor..
Bir kere olmuş olsun, hadi bu hafta devam devam motivasyonlu motivasyonlu
420.sayfada canim.alinti yapinca tekrar cikmadi fotograflar.matematik61 bernacım öncesi sonrası ben fotolarını göremedim. tekrar ekleyebilir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?