kız iğde de yapıyor, ben de ona bakıp ağlarım.
evet 1. gün, ekmeksiz kahvaltı yapmak
Gunaydin arkadaslar
Günaydın güzeller
4. günden sesleniyorum burası çoh güzel
Günaydın kızlar... ben aylardır kaçamaklar hariç ekmek yemiyorum zati.. mium saolsun ♡♡♡
Zor bir süreçten geçiyorum şuanda hayata bile adapte olamıyorum.biliyorum herşey için tekrar ayağı kalkmam lazım ama benim için zaman lazım sizden bir müddet izin istesem beni maruz görmezsiniz umarım.
Vayyyyyy kötü olmuş tüh :)) haftaya eşime diyeyim de bizde yiyeli ya
Ben mandalina ciyim bir keresinde mandalinadan zehirlenmistim besin zehirlenmesi. Ilkokuldayken 22 tane mandalina yemistim gece hastanelik oldum ozamandan varmış bende bi yeme bozukluğuben de yaz meyvelerini çok seviyomkışın da portakal
karatayda ben hep kabız oldumzati ezelden kabızım ben
Kelle demeyin bana kelle demeyin evliliğimizin ilk aylarında eşim mum ışığında bana kelle hazirlatmisti. Tabağın kapağını bir açtım hayvan bana bakıyordu mum isiginda olursaniz yiyemem aman allahım bi de eşim hepsini yedi canı gibi gorunuyordu mum isiginda
Benimde kafamda hep resimdeki kişiye benzeyen biri var
ben dedim çoraplarla kabul etmedi beni heralde
Akşam sana yazdım çıktım. Kıl oldum siteye. Sağolsun curly halletmiş ben çıktıktan sonra, normale dönmüş sayfalarben dedim çoraplarla kabul etmedi beni heralde
hee çıktın gittin ben öyle donla çorapla kalakaldımAkşam sana yazdım çıktım. Kıl oldum siteye. Sağolsun curly halletmiş ben çıktıktan sonra, normale dönmüş sayfalar
hee çıktın gittin ben öyle donla çorapla kalakaldım
şifre o şifreçorap neden kafamda deli sorular
Ben de çok nadir ekmek tüketmiyorum gruba yazmaya basladigimda her ogün 1 dilim ekmek yiyordum simdi ihtiyaç bile duymuyorumağlama kız ekmeksiz kahvaltı daha güzel ...
Kilolarımın çoğunu karatayla verdim 0 ekmek tükettim...Hatta patates ve pirinç de yok...
Dediğin gibi kabızlık olmuyor bende hatta daha rahatım
Herşey güzel olacak... Sakın bırakma.
Şeker yokmuş REKEŞ VARMIŞ PANPAAA PU HA HAhee üzümde şeker yoh yaniii
bende de saf harnup pekmezi var ben de onu yiyim tahinle o zaman
kandırmayalım kendimizi
hee kendini kandırıyo işteBen de çok nadir ekmek tüketmiyorum gruba yazmaya basladigimda her ogün 1 dilim ekmek yiyordum simdi ihtiyaç bile duymuyorum
Şeker yokmuş REKEŞ VARMIŞ PANPAAA PU HA HA
Günah olduğunu biliyon yine yapiyon eyvallahKahvaltim az önce . Salamlari yemedim . Ama 1 ceviz arti ile bal kaymak günahı varEki Görüntüle 2112690
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?