Hadi bakalım cikmalisin tukenmislikten cikmazsan gerçekten tükeniyorsun. Ben dün gece bunalım geçirdim resmen yeme atagi tetikledi ama ben ne yaptım hicbirsey yemedim duygumu öfkeye donusturdum ayna karşısında bağırıp durdum rahatladim. Geç bir ayna karsisina yaşadığın duyguyu anlat karsindaki kişiye başkası anlamaz emin ol ordaki kişi seni anlayacak. Rahatlat kendiniCnm azcık tükenmişlik sendromu yaşıyorum yaa1 yıldır diyetteyim 33 kilo verdim.. tabi ara ara sıkıldım bıraktım ama.. uff ne bilim yaa... bari 66 olsaydım..
Valla esra bende etkilisin diyim sabah kalktım sporumu yaptim dün gece dietimi bozmadim ve seni takipteyimKızlar farkındamısınız hep kaçamak hep yarın duzelticem yenmemesi gereken sağlıksız şeyler falan filan lafta cuma başlıyordum start veriyorduk bambaşka bir hafta bizi bekliyordu
Sence canimhepfit
O wc sorunu ben de de var cuma günü 1 saat tutmak zorunda kaldım sancidan oluyordum. Suyu yudum yudum içmeye calis ozaman hemen wc olmuyor 12.30 da ara başlıyor bizde bunun için ben 11.30 da yoğun şu iciyorum. Bi de akşam 5 de içiyorum yoğunluk azalmış oluyor rahat gidebilorum. Kendi zaman dilimine göre ayarla mutlaka. Bizim grupta bahanelere yer yok isteyince hepimiz yapabildigimizi gördük sen de yapabilirsin yapanlar senden üstün değil sadece daha çok istiyor demektir. Bizde hatalar yapıyoruz tek farkımız vazgecmiyoruz.merhabalar herkesee :) uzun zamandır takipteyim. üye olup aktif yer almak istedim. çok diyetisyene gittim ve kurallara fazla uyamadım maalesef :) kendi yöntemimle bir yılda ancak 10 kilo verebildim. şuan artık hiç ekmek yemiyorum. biraz da su içebilsem. çalıştığım için tuvalet korkusundan içemiyorum :I
Canım gündüzde etkili olabilseydim keşke ekmek arası ekmek yemissin resmen daha sağlıklı beslen lütfen ama gece yenemen beni çok mutlu ettiValla esra bende etkilisin diyim sabah kalktım sporumu yaptim dün gece dietimi bozmadim ve seni takipteyim
Günaydın kızlar
İyi pazarlar ,
Bugün şeker orucuna başlıyorum ben
Ben de şeker orucuna başlıyorum, azcik sinirli olabilirim takıma duyurulur
Ne kadar rahat ediceksin görüceksin hiç ağlayıp sızlanma. Benim ağladığımı gördünüz mü hiç ekmeksizliktenkız iğde de yapıyor, ben de ona bakıp ağlarım.
evet 1. gün, ekmeksiz kahvaltı yapmak
Oyy accık dolandım da geldim... Çok zorladı bugün. Bi de evde olunca sürekli mutfakta oturuyorum.... Ama yemedim temizim bugünü de atlattım şükür
@Lunya menü yorumunu bekliyorum datlım
Pekmez şeker bombası, nasıl şeker orucu bu de hele biben şuraya şeker orucu menüsü bırakayım
sabah uyanır uyanmaz 1 tatlı kaşığı zeytinyağı(ekmeği bırakınca kabız oluyorum onun için içtim )
saat 10:00
1 kk beyaz peynir
2 kaşık kavurmalı yumurta
4 zeytin
2 yemek kaşığı ağuz(ineğin ilk sütünü kaynatarak elde ediliyor, şekersiz, sulu lor gibi)
1 tatlı kaşığı pekmez(demir için içmeye çalışıyorum, nefret ederim)
bol yeşillik
ara
sütlü neskafe+2 ceviz
akşam
sebze yemeği+ 1kase yoğurt
spor dün yapamadım
bugün hem eliptik, hem callenetics yapacağımyapınca dakikaları yazarım
su en az 3 litre
@Lunyaigdedali @Floweroflife
merhabalar herkesee :) uzun zamandır takipteyim. üye olup aktif yer almak istedim. çok diyetisyene gittim ve kurallara fazla uyamadım maalesef :) kendi yöntemimle bir yılda ancak 10 kilo verebildim. şuan artık hiç ekmek yemiyorum. biraz da su içebilsem. çalıştığım için tuvalet korkusundan içemiyorum :I
4. günden sesleniyorum burası çoh güzel
Ne kadar rahat ediceksin görüceksin hiç ağlayıp sızlanma. Benim ağladığımı gördünüz mü hiç ekmeksizlikten
Başka meyve gördün mü de helePekmez şeker bombası, nasıl şeker orucu bu de hele bi
Evet dün harbiden beni duvardan duvara vurdu...dün gerçekten zordu sanki ama kansız belasız bitti 5 sonra bunlar olmayacak dayan hep birlikte dayanalim
Sabah:√
Ara:√
Akşam:√
Su:√
Spor:×
Mesaj sayısı yeterli mi/ EVET
Gece yeme var mı/YOK
Not: Muz küçük mü, büyük mu? Şu miktarını biraz artırmalısın.
Akşam:×
Gece yeme var mı/YOK
Not: börek sacda veya degde katiyen kabul etmiyorumBu arada tekrar geçmiş olsun
Menüler: cuma, cumartesi
Akşam:?
Su:?
Spor:?
Gece yeme var mı/YOK
Not: 3 dilim sucuk yedin de ne oldusu? Spor? Akşam bir şey yedin mi?
Öğle:✓
Ara:✓
Ara:✓
Su:×
Gece yeme var mı/YOK
Not: Tereyağı ne kazandırdı????nohut yemeği çok güzel de ne kadar yendi acaba su çok az
Açeydïn kollerinnii beni de yiyeydinnnn
Parnahhh var, muz var, hormonlu çilek var , yer fıstığı var, bir lunya yok
Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış, olmuyoruuuuuuuuuuuuuuubeğenmedim
Ara:×
Ara:×
Su:?
Gece yeme var mı/YOK
Not: form yenildi yetmedi, üstüne birde kurabiye, kesin iki kilo verdirir
Su durumun nedir? Spor yapıldı mi? Gece yemek yenildi mı?bunların hiç birini bilmiyorum
Spor:√
Gece yeme var mı/YOK
Not: Mutlaka ara öğün yapmalısın
Öğle:√
Spor:√
Gece yeme var mı/YOK
Not: çok güzel nevrosum, ama içli köfteyi yazdım kenara
Akşam:×
Mesaj sayısı yeterli mi/ HAYIR
Gece yeme var mı/YOK
Not: Makarna???? 1 tabak hemideeeekatılımın çok az
Dün kilonu bildir demistim, geri dönmedin bana
Menüler: cuma,cumartesi
Sabah:✓
Gece yeme var mı/YOK
Not: gayet güzel , boyle devam
Mesaj sayısı yeterli mi/ HAYIR
Gece yeme var mı/YOK
Not: katılım hiç denecek kadar az, daha fazla katılım sağlamalısım
Menüleri: cuma, cumartesi
@Sarayca menü yokbugün hiç gelmedin
@suspushanimcim menü yok 2 gundürpersembeden beri yoksun
@SpringStorm 2 gündür menü yokbugün geleceğim demiştin
ağlama kız ekmeksiz kahvaltı daha güzel ...
Benim ekmek bam telim
Başka meyve gördün mü de hele
Gerçek pekmez(üzümle yapılmış şeker katılmamış)
Sevmiom zaten, zorla yiyom
hee üzümde şeker yoh yaniii
Benim ekmek bam telim
Başka meyve gördün mü de hele
Gerçek pekmez(üzümle yapılmış şeker katılmamış)
Sevmiom zaten, zorla yiyom
heee çok datlıyım ben yaaaEvet dün harbiden beni duvardan duvara vurdu...
Bai ağrısı bi yandan sinir bi yandan.
Bi aramalipina yı baklava diye gördüm yiyordum valla
Bugün rahat uyandım ama...
Direneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?