diyet kardeşliği

Sonuna kadar katılıyorum her kelimene. Biz evde 3 kadın , adam olmayan biriyle uğraşırken psikolojim alt üst oluyor ama yine de burayı birakamiyorum kendimi sorumlu hissediyorum burada ki kişilerden. Yetismeye calisiyorum. En buyuk handikap oldu bende menüler, kalp kirmamaya çalışıyorum ama ya ben 7 ay boyunca bırak tatlıyı, kuru bakliyat yemedim amacım zayiflamaktı,, burada hergun öyle menüler görünce yorum yapasım . Zaten pek yorumları takanda yok gibi .

Kuzu nevo ne zaman dedik çok gel diye
Menü verilmeyince ben çok üzülüyorum, demekki kaçamak yapılmış, umursanmamışız diye dusunuyorum

Aynen aynı uyarılar, hem de hergun. Ertesi gün aynı tarz beslenme

Yok gitmem ama sizi uğraştırmak istemem

Senin menü yazman lazım, örnek menüler veriyorsun. Ben uğraşmaktan şikayetçi değilim ama kaçamak yapılınca moralim bozuluyor burda havuç ve mısırın şekerini konuşurken cıs cıs yiyenler var, onlara üzülüyorum

Tamam o zaman canım sağolBen de devam etmezsem daha rahatlayacağım Zaten artılarımdan kurtulamadım Bu sefer artılar çoğalacak

Diyette ben patates nedir bilmezdim

Nevroş ben senin 4 menunu gördüm birini görmedim ama sende o sorumsuzluk yok, devamı gelmedi sende.. senin menüyü kolayca yorumluyorum √√√√√√√
Tamam canım sağolEmeğinize sağlıkÇok spor yapamıyorumOda bu hafta evde olmam gereken sebepler vardıEvde yapma imkanı yoktuÖnümüzdeki hafta yaparım inşaallah daha fazla

Tamam canım sağolEmeğinize sağlıkÇok spor yapamıyorumOda bu hafta evde olmam gereken sebepler vardıEvde yapma imkanı yoktuÖnümüzdeki hafta yaparım inşaallah daha fazla
Bende yapamıyorum, moralim bozuk bı de üstüne spor salonunda parasını yatırdım gitti bir hafta boşa

Nevreste ayrılma sakın
Biz seni biliyoruz ki, merak etme

Menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11:00
Bir kızarmış tb ekmeği
5 yk Kıymalı yumurtalı menemen
Yarım kk peynir
Çatalın ucuyla ezme
Domates, maydonoz, aysberg

Ara 14:30
Yeşil çay
Bir hurma

Akşam 17:00
6 yk kurutulmuş yeşil fasulye kavurması
2 yk bamya
3 yk yoğurt
Salata

Spor 65 dk normal yürüyüş
Su 2,5 olacak.
hepfit nehirnil111

Bir üst mesajda iletmiş olduğum teklife binaen herhangi bir geri dönüş olmamıştır.

Teklifi, bir son başvuru tarihi belirleyerek yinelemek isterim:

7. Takım çatısı altında yarışmaya devam etmek isteyenler aralarında organize olup, yönetim kadrolarını belirleyebilirler.
Konuyla ilgili aranızda görüşüp, son kararınızı, bana tek bir kişi özel mesaj ile iletsin lütfen.

Gerekli gördüğüm incelemeyi yapacağım.

Konuyla ilgili son başvuru 28 Şubat 2018 tarihidir.

Bu tarihe kadar başvuru yapılmaması durumunda, 7. Takım resmi olarak kapatılmış olacak, takım üyeleri de yarışmadan ayrıldı statüsünde değerlendirilecektir.

Bilginize.

seaBahAR kaptanın grubumuza yaptığı son bildirimdir. Bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…